• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksz mym sizce ?

kizlar biseyi atladim,bu almak siteidgim altinlar dügünde onlarin bana taktigi altinlar,görümcem diyoki simdi babasi diyomuski neymis efendim o altinlar bende önce oglununmus bende deidm dügünde ona taksaydi ozaman bana degil üff deli olacam ya

onların derdi belli oldu
1. küs olduğu babanlara yardımcı olmanı engellemek
2. zaten kendilerini gibi gördükleri altınları siteyen gelinlerine ağzının payını vermek...

ya çıkacaksın karşılarına nedir derdiniz söyleyin bakim diyeceksin ya da susacaksın

senin altınların onları ilgilendirmez ki eşinl neye karar verdiyseniz odur. ne saçma şey.

kolunuza takmak için istiyo gibi yapıp alsaydınız keşke.

ah kizlar ya yattim yataga sinirden uyuyyamadim kalktim gene,er ca öyle yapsaydim bile göndercek kimsem yokki marttta görümcem gitcek onla yolliycaktimm :(

fatunaz canim yeri geldiginde acicam agzimi merak etme yeter artik sustugum artik susmiycam 2 sene beraber durduk etmedigini birakmadi bana enistem olicak adam zoraki unutmaya calisyodum ama artik iyce bitirdi kendini bende.

ah kizlar ya yattim yataga sinirden uyuyyamadim kalktim gene,er ca öyle yapsaydim bile göndercek kimsem yokki marttta görümcem gitcek onla yolliycaktimm :(

fatunaz canim yeri geldiginde acicam agzimi merak etme yeter artik sustugum artik susmiycam 2 sene beraber durduk etmedigini birakmadi bana enistem olicak adam zoraki unutmaya calisyodum ama artik iyce bitirdi kendini bende.

O altinlar senin, sana takilmis, istersen bozudurur catir catir yersin, istersen koluna takar singir singir dolasirsin, istersen ailene yardim etmek icin kullanirsin.:hulya:

Onlar ne hakla bunu engellemeye calisiyorki? Yok altin verilmezmisde falanda filanda!!

Cirkefligi eline alma vakti gelmis canim, sakin buna sessiz kalma....derhal altinlarimi istiyorum diye direteceksin

Sakin gurur yapip tamam alin basiniza calin falan deme.....onlarin istedigide bu zaten.

Ay çok sinir oldum.Bu kadın eniştesiyle tartışmış,ona yardım etmek istemiyor da kendi kardeşine de mi kızmış?Netice de annenizle kardeş değil mi?Eniştesinin oğluna değil de kardeşinin oğluna gidecek altınlar buna kafası basmıyor mu bu kadının.Kaldı ki evlenecek kişi de,sen de yeğenisiniz.Bu nasıl bir teyzeymiş anlamadım.Teyze anne yarısı derler,senin kayınvaliden de olmuş üstelik ama insanlıktan nasibini almamış neye yarar..Ben de teyzeyim ama yeğenlerim için canımı veririm.Onlar yeterki hep mutlu olsun,üzülmesinler diye elimden gelen desteği veririm.
Altınları başta onlara emanet etmekle hata yapmışsınız.Yani iyi gün olur,kötü gün olur...Böyle bir durumda bile sana altınları vermiyorsa,heralde bi sorun yaşasanız eşinizle size sırtlarını dönüp altınların üzerine yatacaklar..
Bence altınlardan kesinlike vazgeçmeyin! Verselerde almam dersen yanlış yaparsın.Gurur meselesi yapmaya gerek yok.
Görümcem götürecekti demişsiniz orayı anlamadım.Siz altınları bozdurmadan mı gönderecektiniz?
Orada altın bozdurulmuyor mu? (bilmediğim için soruyorum)
Ben altınları bozdurup Western Union la göndereceğinizi sanmıştım.

Dilerim bu sorunu en kısa sürede çözersiniz
.

canim tamda annemle yaptgim konusmanin üstüne yazdin,annem cok kirilmis teyzeme yaziklar olsun ona diyo büyük abindede aynisini yapti bana diyo kardes kardese dar gününde yardim etmedikten sonra ne anladim onun kardesliginden diyo bundan sonra ne gelsin ne giderim diyo okadar üzgünümki anlatamam gelcekmis beyfendi ogluyla kobusmaya gelsin bakalim ne yumurtliycak ,burda altin bozmuyoruz canim cünkü ucuza gidiyo burda ben altin olarak yolliycaktim annemde belki hic bozdurmadan geline takacakti :(

O altinlar senin, sana takilmis, istersen bozudurur catir catir yersin, istersen koluna takar singir singir dolasirsin, istersen ailene yardim etmek icin kullanirsin.:hulya:

Onlar ne hakla bunu engellemeye calisiyorki? Yok altin verilmezmisde falanda filanda!!

Cirkefligi eline alma vakti gelmis canim, sakin buna sessiz kalma....derhal altinlarimi istiyorum diye direteceksin

Sakin gurur yapip tamam alin basiniza calin falan deme.....onlarin istedigide bu zaten.

canim yorumun icin tesekür ederim,ben cirkeflik yapsam ne olcakki vermeyen yine vermiycek ben yaptigimla kalicam ama tabikide susupda oturmiycam esime diycem madem diyomus altinlar benden önce senin iste ozman versin senin altinlarini bi gelseler bizde gidemiyoz esim dizinden rahatsiz ne zaman gelecekleride belli degil tahminim yarin öteki bilezikleri alir gelirler

altınlarından vazgeçme canım,sonuçta onlar sana ait. Birşekilde hepsini geri al ve kesinlikle verme bi daha. Onların yaptığı şey çok ayıp.Ben olsam bırakmazdım altınlarımı onlara

Allahim deli olacam simdi ya az önce görümcem aradi yarin gelip esimi alacakmis babasi konusacakmis onla ne demek oluyo bu simdi Allah askina biri bana söylesin ne demek gelip evden esimi alacakmis ben neyim burda ama bundan sonra korksunlar benden bu son damla oldu yeter..

diğer yorumları okumadım ama sen ve eşin kARAR VERDİYSE KİMSE KARIŞAMAZ
ama zaten sorunlar hep başkalrının kaRIŞMASIYLA ORTAYA ÇIKIYOR
:enbuyukkk:

altınlar tabikide senin hakkın istediğin gibi kullanırsın ister borç verir ister koluna takar ister bozdurur yersin... ama ilk başta keşke onlara vermek yerine kendin saklasaydın...arada kalmak çok zor...

delimi bunlar ya töbe töbe
sakın onlara bırakma altınlarını ne demek sana ait olan bi şeyi vermemek
abine yardım edip etmemek senin bileceğin bi iş
ama anladığım kadarıyla nakit yardım edebilecek durumun yok
sana bişey söyliyeyim mi arkadaşım
abine yardım edersen her yönden yüzüne vurulup bu olay karşına çıkacaktır
bence abindde bütçesine göre düğününü yapsın
bu olay senin ailevi huzurunu bozacaktır

valla ben olsam altınlarımı onlara bırakmam nedemek ya vermemek onlar senin hakkın sen gidip istesen verin desen olmuyormu ailene yardım etmek hakkın senin babana borç veriyorsun sanki temelli değilya bence altınlarına sahip çık hemde hepsini al bişey bırakma orda sende dursun vermesen de ailene

delimi bunlar ya töbe töbe
sakın onlara bırakma altınlarını ne demek sana ait olan bi şeyi vermemek
abine yardım edip etmemek senin bileceğin bi iş
ama anladığım kadarıyla nakit yardım edebilecek durumun yok
sana bişey söyliyeyim mi arkadaşım
abine yardım edersen her yönden yüzüne vurulup bu olay karşına çıkacaktır
bence abindde bütçesine göre düğününü yapsın
bu olay senin ailevi huzurunu bozacaktır

canim zaten bu satten sonra verseelr bile ailem kabul etmez artik

canim zaten bu satten sonra verseelr bile ailem kabul etmez artik

Ailen kabul etsin etmesin
Sen al altınlarını saklayamam dersen bozdur bankaya yatır
Yada şıkır şıkır tak ama al yani
Onlara verince sorun yok ama kendi ailene verince savaş çıkıyor
Yok öyle şey al altınlarını kendin sakla

mrb arkadaşım mutlaka altınlarını almalısın ne demek onların hepsi senin hakkın eşine istet ne münasebet ailen zor durumda ve sen y ardım edemiyecekmisin babanla aralarında ne geçerse geçsin o senin baban unutmayalımki anne ve babalarımız bizden bir yada iki defa yardım ister biz onlara her zaman maddi manevi muhtacız yardımlarına ihtiyacımız var en azından onların omzuna:oklava::oklava:

bence o altınlar çoktaaaan gitmiş. isteseniz de vereceklerini sanmıyorum. hatta günahları boyunlarına altınların kasada olduğuna bile inanmıyorum...

Back
X