hala adet olmadim diyenler

Kafana takma bitanem benım de internetim bitmişti anca yazıyorum bu ay bende artık kafaya takmıyorum gecen ay cok çalıştık olmadı var demkki rabbimin bi bildiği Y yagmur_20

Arkadaşlar ben çok kötüyüm şuan işteyim yüzüm yanıyor karnım ağrıyor adetim hala gelmedi 18 gün gecikti yarın kan testi yaptırsam kesin çıkar mı ne yapıcam ben söyleyin

Benfe hala olmadim 9 gün gecti... hamileyim test ve kana göre ama düsüktü hcg sadece 30 cikti iki gün önce duramadm tekrsr test yaptm cizgi hayalet cikti Yani ondan önceki testlere bakarak dshs silikti belli belirsiz düsük olacagini tshmin ediYorum ama ALLAH büyük

Merhaba kızlar bende de günüm geceli bugun 5gün oluyo bir haftadır tatlı bi karın agrısı var ara ara bazen kasıktada oluyo bu giden salı aksamaı iki damla kadar pembemsi bi leke gelmiş carsamba günümdü bugun pazar ama hala olmadım yarın kan testıne gidecem insallah pozitif dir kafayı yıycem böyle olup hamile kalan varmı yoksa benim kuruntularımmı

Arkadaşlar ben çok kötüyüm şuan işteyim yüzüm yanıyor karnım ağrıyor adetim hala gelmedi 18 gün gecikti yarın kan testi yaptırsam kesin çıkar mı ne yapıcam ben söyleyin
Canım testi yapınca bizi de bilgilendir benimde 6aralık son adet tarihim 20 günden fazla oldu hala adet olmadım kist falan yok daha önce test falan yaptım ama negatifti kasıklarım da batmalar oluyor sık sık seni merak ettim durumu haber ver lütfen

Gelen pempemsi kan yerleşme olabilir tatlım bi idrar testi yapsana :)

Mutlaka veririm cnm Hakkı'mızda hayırlısı bende başka bişey var diye düşünüyorum korkuyorum

Mutlaka veririm cnm Hakkı'mızda hayırlısı bende başka bişey var diye düşünüyorum korkuyorum
Bende korktum gittim ama hiç bişey gözükmedi adet söktürücü olarak progestan ilacı verdi ama hala gelen giden yok sende de kist vs yoksa muhtemelen sanada adet söktürücü bişeyler verirler ayyy bir de bakıyomuşsun hamilesiiiiinnn:)

İnşallah öyledi
inşalşah öyledir ama ben başka bişey var sanki sağ tarafım çok ağrıyor . Kistim yoktu bi kaç kez muayene olmuştum tertemiz Rahmi'n dedi 3 doktor da. En son ay soğan kürü yapmıştım reglim erken gelmesi gerekirken gelmiyor 18 gün çok uzun değil mi ? Korkuyorum ya arkadaşlar zaten yarın kan vericem eğer negatif çıkarsa doktora giderim

Bende başladım adet olamayınca soğan kürüne ama dediğin gibi bi kaç yorum okudum gecikti falan diye bende bıraktım 8.günde haberlerini bekliyorum yarın canım

Kafana takma bitanem benım de internetim bitmişti anca yazıyorum bu ay bende artık kafaya takmıyorum gecen ay cok çalıştık olmadı var demkki rabbimin bi bildiği Y yagmur_20
aynen cnm yaaa stresten olmuyor stresbyapmayin diyorlar allah yazdigiysa onu stres yapsam gene olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…