İyi o Zaman ne güzel . Benim fsh yüksekmiş adet olursam hayıt tohumuna başlıycam31 inde aralıkta gittim hormon testi yapmıştı yunurtalıklarımı kontrol etmişti herhangi bir sorun yoktu
Soğan kürü yapmıştım geçen ay acaba bana ters tepki mi yaptı cnm ne dersin normalde herkesin soğan kürü adeti düzenliyor benim niye böyle oldu31 inde aralıkta gittim hormon testi yapmıştı yunurtalıklarımı kontrol etmişti herhangi bir sorun yoktu
İnşallah cnm inşallah sende güzel haberler alırsın en yakın Zaman'da Rabbim kucağımızı boş bırakmasınYok tatlım beklene olur ne olmaz pat hamilesindir geç döllenmiştir sonra hep üzülürsün :)
Aaa canım bende okuduklarıma göre düzenli adet göreninde adetini gecıktırıyomus bende yapcaktım vazgeçtimSoğan kürü yapmıştım geçen ay acaba bana ters tepki mi yaptı cnm ne dersin normalde herkesin soğan kürü adeti düzenliyor benim niye böyle oldu
Çok pişman oldum yaptığımaAaa canım bende okuduklarıma göre düzenli adet göreninde adetini gecıktırıyomus bende yapcaktım vazgeçtim
Amin inşallah canım inşallahhİnşallah cnm inşallah sende güzel haberler alırsın en yakın Zaman'da Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Ah kuzum benim bugün 19. Günüm hormonlar normal kist Yok ortada adet de Yok doktor bi hafta daha bekleyelim dediBen hala adet olmadım kızlar 15 gün gecikti
İnşallah hamilesindir cnmAh kuzum benim bugün 19. Günüm hormonlar normal kist Yok ortada adet de Yok doktor bi hafta daha bekleyelim dedi
Doktor neden kan testi istemediAh kuzum benim bugün 19. Günüm hormonlar normal kist Yok ortada adet de Yok doktor bi hafta daha bekleyelim dedi
Bilmiyorum hamilelik çıkmadı pazartesi günü canım ve hala bişey Yok ortada keskin kasık ağrısı dışındaİnşallah hamilesindir cnm
İstedi canım tüm testlerimi yaptı hormonlara kadar hemde ama ne harmanlar da sorun var ne gebelik göründü kist de Yok rahim duvarım kalınlaşmış onu söyledi sadeceDoktor neden kan testi istemedi
Ben bir hafta daha bekliycem sonra kan testi yaptırayım diyorumİstedi canım tüm testlerimi yaptı hormonlara kadar hemde ama ne harmanlar da sorun var ne gebelik göründü kist de Yok rahim duvarım kalınlaşmış onu söyledi sadece
İnşallah hamilesindir yavrumBen bir hafta daha bekliycem sonra kan testi yaptırayım diyorum
Kan testi yaptın mıBenimde son adet tarihim 6aralık. Ve hala adet olmadım. Geçen hafta perşembe günü doktora gittim ultrasonla baktı doktor ne kist var ne gebelik. Testlerde negatif çıktı. Normalde adet düzensizliğim vardı daha önce Protestan kullandım 7 ay kadar düzene girmişti son 5 aydır gayet düzenli gidiyordu. Bu ay neredeyse 2. Adetim geliyor ama hala ne gelen var ne giden. Nedendir fikri düşüncesi olan varsa banada bir akıl verinn
Adet tarihlerimiz hemen hemen ayni benim de 7 aralık bende olmadım maalesef halaBenimde son adet tarihim 6aralık. Ve hala adet olmadım. Geçen hafta perşembe günü doktora gittim ultrasonla baktı doktor ne kist var ne gebelik. Testlerde negatif çıktı. Normalde adet düzensizliğim vardı daha önce Protestan kullandım 7 ay kadar düzene girmişti son 5 aydır gayet düzenli gidiyordu. Bu ay neredeyse 2. Adetim geliyor ama hala ne gelen var ne giden. Nedendir fikri düşüncesi olan varsa banada bir akıl verinn
İnşallah cnm inşallahİnşallah hamilesindir yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?