hala adet olmadim diyenler

Soğan kürü yapmıştım geçen ay acaba bana ters tepki mi yaptı cnm ne dersin normalde herkesin soğan kürü adeti düzenliyor benim niye böyle oldu
Aaa canım bende okuduklarıma göre düzenli adet göreninde adetini gecıktırıyomus bende yapcaktım vazgeçtim

arkadaşlar mevsimlerden, stressten ötürü geçikmeler sözkonusu olabilyor. (bekarlar için söylüyorum) :))

Bende adet olmadım kızlar. Geçen hafta yaptığım test ile hamile olduğumu ögrendim. Kadın Doktoruma gittim idrar testi yaptılar hamileliğim ordada çıktı, fakat pazartesi aldıkları kandan sonuç şaşırtıcıydı. Malesef HCG Beta sadece 30 muş. En son 21 aralıkta adet oldum. Adetler arası genelde ya 28 gün yada 32. En son adetim 6 gün yerine 9 gün sürdü. Bunun son 3-4 günü hep kahverengi akıntıydı. Cep telefonuma indirdiğim uygulamaya göre 8.1. Tarihinde yumurtalama günümdü ama ben ondan bir kaç gün sonra hissettim o akıntıyı o günde vardı ama yumurtalama akıntısı gibi değildi. Telefonda doktor yardımcısı değeriniz çok düşük dedi. Şimdi çok endişeleniyorum acaba düşükmü olacak diye. Adet hala olmadım.. yardım edin lütfen şaşırdım kaldım

Benimde son adet tarihim 6aralık. Ve hala adet olmadım. Geçen hafta perşembe günü doktora gittim ultrasonla baktı doktor ne kist var ne gebelik. Testlerde negatif çıktı. Normalde adet düzensizliğim vardı daha önce Protestan kullandım 7 ay kadar düzene girmişti son 5 aydır gayet düzenli gidiyordu. Bu ay neredeyse 2. Adetim geliyor ama hala ne gelen var ne giden. Nedendir fikri düşüncesi olan varsa banada bir akıl verinn

Kan testi yaptın mı

Adet tarihlerimiz hemen hemen ayni benim de 7 aralık bende olmadım maalesef hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…