Hala adet olmadım geç döllenme ola bilir mi

Civciv2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
78
14
88
33
Kizlar merhabalar belki başınızı sisiricem ama vallahi bende şaşırdım kaldım acaba aynı durumları yaşayan varmı merak ediyorum bugüne kadar evde yapmadığım test markası kalmadı çok fazla yaptım bazılarında silik gördüm bazılarında nagatif gördüm ilk kan tahlilini 25 Kasım'da verdim 1.20 çıktı benimde bildiğim kadarıyla gebelik yok oluyor doktor adet olmazsan gel dedi yine bakalım dedi cuma gittim kan verdim bu seferde 0.1 çıktı yine gebelik yok ilacda vermedi doktor biraz daha bekliyelim dedi hala adet olmadım beyaz şeffaf akıntım var arada çok nadir giren kaşık batması var gohuslerimde belimde bacaklarımda hiç bişey yok Mağden gebelik yok sizce doktor neden söktürücü vermedi son adet tarihinin hatirlamiyorum telefonum da gitti butun bilgilerim vallahi kafayı yiycem başka bir doktora dahami gitsem kist yok hormonların da sorun yok bütün tahlilerim yapıldı acaba neden bekliyelim dedi

merhaba canım ne kadar geciktiğin önemli aslında geçen aylarda 10 gün geciktim bende 3 sene öncede olmuştu gitmiştim doktora 1 ay adet olmamıştm hiç bir sorun olmamasına rağmen 10 gün gecikme normal karşılanıyor o yüzden gitmemiştim doktora sonrada adet oldum zaten iyiki de söktürücü almamışım çünkü bende aşırı ağrı ve kanama olmuştu kullandığımda

merhaba canım ne kadar geciktiğin önemli aslında geçen aylarda 10 gün geciktim bende 3 sene öncede olmuştu gitmiştim doktora 1 ay adet olmamıştm hiç bir sorun olmamasına rağmen 10 gün gecikme normal karşılanıyor o yüzden gitmemiştim doktora sonrada adet oldum zaten iyiki de söktürücü almamışım çünkü bende aşırı ağrı ve kanama olmuştu kullandığımda
Bu arada kan verdim yine bu seferde 3.4 çıktı vallahi beynim yandı artık ama sabah ilk idralle kaset test yaptım onda nagatif çıktı gerçekten artık ne test yapicam nede kan vericem bekliycem ole kendiliğinden belki olurum adet çok kafaya taktiğin içinde olmuyor ola bilir diye düşünüyorum artık

Bu arada kan verdim yine bu seferde 3.4 çıktı vallahi beynim yandı artık ama sabah ilk idralle kaset test yaptım onda nagatif çıktı gerçekten artık ne test yapicam nede kan vericem bekliycem ole kendiliğinden belki olurum adet çok kafaya taktiğin içinde olmuyor ola bilir diye düşünüyorum artık
Merak etme canım bende aynı durumdayım her belirtiyi acaba gebelik mi die düşünüorum hatta bgn erken gebelik testi yaptık tabiki de yine negatif tam regl tarihini bilsen aslında daha iyi olurdu kanı ne zmn vermiştin

18 gün olmuş ilk kan verdiğinizden bu yana geç döllenme olabilir ancak yüksek ihtimal olarak da kimyasal yaşıyor olabilirsiniz kimyasalda da adet göremezsiniz.

Çok fazla üstüne düşüp kendinizi de strese sokmuşsunuz.

Geç döllenme de olsa Max 15 - 20 günde ki 18 günden bahsediyoruz gebelik oluşması ve sizin de pozitif görmeniz lazım.

Artık bu durumun üstüne gitmeyi gelirse de Allah'tan gelmezse de Allah'tan diyip bitirmeniz gerek öncelikle.

Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef ❤️🙏

18 gün olmuş ilk kan verdiğinizden bu yana geç döllenme olabilir ancak yüksek ihtimal olarak da kimyasal yaşıyor olabilirsiniz kimyasalda da adet göremezsiniz.

Çok fazla üstüne düşüp kendinizi de strese sokmuşsunuz.

Geç döllenme de olsa Max 15 - 20 günde ki 18 günden bahsediyoruz gebelik oluşması ve sizin de pozitif görmeniz lazım.

Artık bu durumun üstüne gitmeyi gelirse de Allah'tan gelmezse de Allah'tan diyip bitirmeniz gerek öncelikle.

Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef ❤️🙏
Çok tskr ederim çok haklısınız kesinlikle katılıyorum size ole yapicam çünkü diğer türlü çok yıpratıcı oluyor en iyisi herşeyi akışına bırakmak ♥️

Merak etme canım bende aynı durumdayım her belirtiyi acaba gebelik mi die düşünüorum hatta bgn erken gebelik testi yaptık tabiki de yine negatif tam regl tarihini bilsen aslında daha iyi olurdu kanı ne zmn vermiştin
İlk kanı ay vallahi şimdi bakdim 29 Kasım yazıyor ilk verdiğim 1.20 cikmisdi en son cuma verdim sahada vermiycem evdede test yapmiycam vallahi

İlk kanı ay vallahi şimdi bakdim 29 Kasım yazıyor ilk verdiğim 1.20 cikmisdi en son cuma verdim sahada vermiycem evdede test yapmiycam vallahi
İlk kanı adet gününüzde vermiş olduğunuzu farzedersek 12 geçmiş üstünden bence bi doktor değiştirin içinizin rahatlamasını istiyosanız tekrar kan verip adet söktücü isteyebilirsiniz

İlk kanı adet gününüzde vermiş olduğunuzu farzedersek 12 geçmiş üstünden bence bi doktor değiştirin içinizin rahatlamasını istiyosanız tekrar kan verip adet söktücü isteyebilirsiniz
Doğru bencede daha beklemenin bı anlamı yok çünkü adet olmamakda kötü çünkü aşırı rahatsız edici bı durum

Arkadaşlar ben 8-9 aylık evliyim 40 gün geciktim en son adet tarihim 29.11.2022 25 gün önce kaset test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı doktora gittim ultrasonla baktı ne kese nede kist var tertemiz dedi folic asit verdi onu kullanıyorum kan tahlili verdim sonuç 0.1 negatif çıkmıştı dün yine kaset test yaptım yine silik çizgi çıktı bu sefer özel hastaneye gittim ultrasonla baktı bişi göremedi kan tahlili yaptırdım sonuç 1.100 çıktı bana negatif dedi adet söktürücü verdi bende eve gelince araştırdım gebelik yeni olduğu için düşük HCG değeri diyor Mart'ta kadar bekleyip bidaha kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum eğer ozamanda yoksa adet söktürücü ilacı kullanıcam sizden ricam 1.100de gebelik varmı yok mu varsa eğer kaç günlük yada 1-2 haftalık mı gebeliğim bide gebelik belirtilerim var hemde nerdeyse bütün belirtiler bende bulunmakta bide sol kasığım çok ağrıyor midem ekşime yapıp basım dönüyor sürekli aşağıda kaset testlerimi ve kan tahlil sonucumu bıraktım

Eklentiler

• 20230211_155058.webp
    20230211_155058.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20230212-212101_e-Nabz.webp
    Screenshot_20230212-212101_e-Nabz.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 33
Back
X