bunun farkındayım zaten (kırmızı ile işaretlediğim yer)
O zaman enayilik yapmayın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun farkındayım zaten (kırmızı ile işaretlediğim yer)
bence başlık akıllanmayan görümce değil "akıllanmayan ben" olalıymış. sizi resmen soyan bide utanmadan laf sokan insanlarla görüşmenizhada akıllanması gereken sizsiniz kocanızı dinleyin ilişkinizi kesin bence
tamam ama sonucta esinin gitmedigi yere seninde gitmen gerekmez
ceyizini caldi varmi ötesi?!
sizde ana-kiz mükafat gibi yatak uyku seti masraflarina giriyorsunuz
tamam bebek icin ama bebege alan bulunurdu yatasiz yorgansiz kalmazdi
falanca gun boyle boyle soyledin demek yerine
benim ceyizimin sizde isi ne? diye sorman gerek bence
Bence konusmayin, arayi direkt sogutun, o bir ton haksizlik yapmis zaten elbette birine kizdiginizi anlar.
Bir de benden size nacizane bir tavsiye; cok guzel dusunuyorsunuz bana tas atana ben gul atarim demissiniz. Ama bu insanlar size aa ne kadar iyi demezler, yuzsuz, yilisik derler. Ben esinize katiliyorum, gorumcelerle arayi sogutun. Yoksa boyle karakterde olduklarini bilip gittiginiz icin bastan her seye riza gostermis olursunuz. Yarin birgun yine esinizle paylasirsiniz o da size destek olmaz, sen gittiginde biliyordun boyle olacagini der cikar yine, siz de laflari yediginizle kalirsiniz. Bosverin hak eden insan var hak etmeyen insan var. Bunlar sizin yaptiklarinizi anlayacak, takdir edecek kivama gelsinler oyle yaparsiniz.
tamam ama sonucta esinin gitmedigi yere seninde gitmen gerekmez
ceyizini caldi varmi ötesi?!
sizde ana-kiz mükafat gibi yatak uyku seti masraflarina giriyorsunuz
tamam bebek icin ama bebege alan bulunurdu yatasiz yorgansiz kalmazdi
falanca gun boyle boyle soyledin demek yerine
benim ceyizimin sizde isi ne? diye sorman gerek bence
Kızlar merhaba
Daha önceki konularda da kaynana ve görümceyle yaşadıklarımı paylaşmıştım sizinle. Neyse konuma geleyim şimdi...
bayram boyunca görümcem sürekli arayıp gelin bize kızı özledik falan dedi. Eşim ben gitmem sen istersen git dedi kestirdi attı. Bende Allah rızası için kalktım gittim. Annemle beraber,çünkü yol bayağı uzak..
allah için kayınvalidem bayağı hürmet etti yemek hazırlamış tatlılar kahveler falan çok şaşırdım ya günah çıkarıyo yada öleceği yaklaştı dedim kendi kendime 
gelgelelim yılan dilli görümce yine yaptı yapacağını.. kendisi zaten hamile 1 ayı var doğum yapacak çocuğun beşiğini aldılar yatak almayın ben alırım dedim yatak aldım gönderdim. Bir kaç bişey daha aldım çok önemli değil.Annemde kızım yorganı varmı çocuğun dedi oda yok daha almadım dedi. Tamam sen alma ben uyku seti alıcam dedi. Biz böyle iyi niyetli yaklaşırken hanımefendi bir sohbet esnasında “bende bilirdim gelinlik diktirmeyi,eşya almayı yemedim içmedim para biriktirdim” diye bi laf etti son anda fark ettim ki bana laf çarpıyo. Bütün sinirim tepeme çıktı ya sabır dedim.
Sonradan da kendime kızdım keşke ; bütün eşyalarını benim çeyizimden çaldın tamamladın zaten eşya almana gerek yoktu deseydim. Ki kendisi ben hamileyken hem evime gelip ayyy bu evi b.k götürüyo temizle azcık diyen , nikahının olduğu akşamı bana telefon açıp bana yarım altın takılmıştı sen mi aldın diyen insan (çok sinirlendim yine)
şimdi sonuca gelirsem mesaj çekip sen bana böyle böyle dedin bundan sonra dilini tutmayı ve insan olmayı öğrenene kadar sizinle görüşmek istemiyorum mu desem yoksa hiç birşey yapmadan direk görüşmeyi kessem mi ne yapayım bana bir akıl verin lütfen...
Ayy hatırladım o görümceni kayınvalideni .
Allah ıslah etsin .
Bence ne bir şey al ne de konuş .
Kendi halinde takılsın .
Ayıp ya .
kız bi düşmediler yakamdan ha
Onları yakanıza tutturan sizsiniz.
Düşmesini nasıl bekliyorsunuz.
Kızlar merhaba
Daha önceki konularda da kaynana ve görümceyle yaşadıklarımı paylaşmıştım sizinle. Neyse konuma geleyim şimdi...
bayram boyunca görümcem sürekli arayıp gelin bize kızı özledik falan dedi. Eşim ben gitmem sen istersen git dedi kestirdi attı. Bende Allah rızası için kalktım gittim. Annemle beraber,çünkü yol bayağı uzak..
allah için kayınvalidem bayağı hürmet etti yemek hazırlamış tatlılar kahveler falan çok şaşırdım ya günah çıkarıyo yada öleceği yaklaştı dedim kendi kendime 
gelgelelim yılan dilli görümce yine yaptı yapacağını.. kendisi zaten hamile 1 ayı var doğum yapacak çocuğun beşiğini aldılar yatak almayın ben alırım dedim yatak aldım gönderdim. Bir kaç bişey daha aldım çok önemli değil.Annemde kızım yorganı varmı çocuğun dedi oda yok daha almadım dedi. Tamam sen alma ben uyku seti alıcam dedi. Biz böyle iyi niyetli yaklaşırken hanımefendi bir sohbet esnasında bende bilirdim gelinlik diktirmeyi,eşya almayı yemedim içmedim para biriktirdim diye bi laf etti son anda fark ettim ki bana laf çarpıyo. Bütün sinirim tepeme çıktı ya sabır dedim.
Sonradan da kendime kızdım keşke ; bütün eşyalarını benim çeyizimden çaldın tamamladın zaten eşya almana gerek yoktu deseydim. Ki kendisi ben hamileyken hem evime gelip ayyy bu evi b.k götürüyo temizle azcık diyen , nikahının olduğu akşamı bana telefon açıp bana yarım altın takılmıştı sen mi aldın diyen insan (çok sinirlendim yine)
şimdi sonuca gelirsem mesaj çekip sen bana böyle böyle dedin bundan sonra dilini tutmayı ve insan olmayı öğrenene kadar sizinle görüşmek istemiyorum mu desem yoksa hiç birşey yapmadan direk görüşmeyi kessem mi ne yapayım bana bir akıl verin lütfen...
ne yapayım anam kocamın anası ha dicen kocan görüşmüyo sen niye görüşüyon yarın öbürgün onlar iyi olur da ben kötü olurum diyorum yanlış düşünüyo olabilirim.. annemden teyzemlerden böyle gördüm ben hepsi kaynanadan görümceden çekti ama bir gün gık demediler. ben burada çok dile getiriyorum ama anlatayım da rahatlıyayım diye
sizde ne sabır varmış pes diyorum.biraz çalışın yapacakalrınızı planlayın ve bekleyim eminim görümceniz boş durmayacaktır.bunu özellikle KV sinin yanında felan yapın ki rezil olsun.bundan sonra siz de her fırsatı kaçırmayın tıpkı onun gibi
Size son kez söyleyeceğim. İçim şişti aynı yeşleri tekrar etmekten.
Ben size görüşmeyin demedim.
Ölzülü olun dedim.
Gerektiği kadar gidin gelin konuşun dedim.
Ama siz sürekli onlara yaranmak istermiş gibi hediye alıyorsunuz, anneniz ısrar etmiş bir görüntüde uyku seti almaya çabalıyor.
Yani abartmayın artık.
Bişey yapmayın üzerinize düşenden daha fazla.
Eğer bunu sürekli söylediğiniz gibi Allah rızası için yapıyorsanız da arkasına düşmeyin yaptığınız iyiliği unutun.
Yapılan iyiliğin karşılığı beklenmez.
Siz aslında onlarla iyi geçinmek size iyi davranılsın istiyorsunuz
Sizin yaptığınız gibi onlar da size yapsın istiyorsunuz.
ama yok işte.
Yok..
Bunlar size iyi davranmayacak.
Çizgi çekin aranıza demiyorum. Mesafe olsun.
Öyle bir mesafe ki yarın iyi olduklarında bize gelmedi gitmedi diyemeyecek kadar yakın.
Sadece o kadar.
Sorulursa cevap verin.
Eşiniz giderse yanında gidin.
Tepkisiz.. Tavırsız.. Gereksiz iyiniyet çabaları olmadan..
İnşallah bu kez anlatabilmişimdir.