• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala akıllanmayan görümce

sizde ne sabır varmış pes diyorum.biraz çalışın yapacakalrınızı planlayın ve bekleyim eminim görümceniz boş durmayacaktır.bunu özellikle KV sinin yanında felan yapın ki rezil olsun.bundan sonra siz de her fırsatı kaçırmayın tıpkı onun gibi

görümcemim kayınvalidesi tam osmanlı kadını çok ta severim kendisini oturmasını kalkmasını örfü adeti konuşmasını çok iyi bilir. ama artık ne yapıyor ne söylüyorsa görümcemde kaynanamda çok çekinirler ondan benimde ne yalan söyliyim hoşuma gidiyor o hallerini görmek.

bir de kayınvalidesi herşeyin farkında birşey dememe söylememe gerek kalmıyor.

ya yatak falan aldım ya şu sebepten onu söylemedim; doğum yaptığımda akşam hastaneye kocasıyla geldi bir tane çeyrek taktı bana.. bebeğe beşik aldı yatak ta almam lazım dedi bende uygun fiyata yatağı bulunca ben sana yatak alayım doğumunda ne olur bilemem çeyrek falan takamam belki onun yerine sayarsın şimdilik dedim çünkü taktığının yaptığının karşılığını bekliyor o yüzden yoksa ben yaranayım aman beni sevsin falan diye değil sizde haklısınız ben doğru ifade edemedim bazı şeyleri. yani ona bir çeyrek birde pazardan alınma bir tulum borçluyum pazardan tulum da aldım onuda götürcem ödeşmiş olucaz :52:

Siz de onlardan çok farklı değilsiniz.
Karşılıklı mı olurmuş.
Kimin durumu müsaitse ve ne almak istiyorsa onu alır.
Yatırım mı yapıyorsunuz Allah aşkına birine hediye yaparken.
Ben onu yaptım bu bunu yapsın diye.
Hediyeleşmek bu.
Ne demek ödeşmek.
Yok.
Biz sizinle anlaşamayacağız.
Ne ben sizi anlıyorum ne de siz beni..

Karşılıklı mı olurmuş.
Hediyeleşmek bu.
Ne demek ödeşmek.
Yok.

35 yaşındayım ve bugüne kadar yaptığım hiçbirşeyin karşılığını beklemedim beklemem de.. fakat bunlar böyle insanlar kişiye göre muamele yani yoksa o bana çeyrek takmış ben ona bilezik takmışım umurumda olmaz ben sana çeyrek taktım sen bana ne yapıcan dediği için yaşanıyor bunlar ha keşke bana bunları yaşatmasalardı da ben elimden geldiğinde herşeyi yapsaydım cani gönülden

Resmen savaşın diyorsunuz.
Peki olan kime olacak bu durumda.
Kıza mı geline mi

gerçekten komik geliyor bu yorumlar.yani kadının anlattıklarına bir bakın ve ortada ki durumu düşünün.ne olacaksa olsun niye korksun ki karşısındakinin kuş kadar beyni yok.rol yapmanın sonradan kendini hasta etmenin ne anlamı var.elinden ne geliyorsa yapsın.

Son düzenleme:
Karşılıklı mı olurmuş.
Hediyeleşmek bu.
Ne demek ödeşmek.
Yok.

karşılık beklemek değildir bu kıymet bilmektir.şu zamanda kim kime yapıyormuş

gerçekten komik geliyor bu yorumlar.yani kadının anlattıklarına bir bakın ve ortada ki durumu düşünün.ne olacaksa olsun niye korksun ki karşısındakinin kuş kadar beyni yok.rol yapmanın sonradan kendini hasta etmenin ne anlamı var.elinden ne geliyorsa yapsın.

Sizin düşünce yapınızdaki birine komik geliyor olabilir yorumum.
Kadının anlattıklarını anlayabilecek durumdayım.
Bunda payı var ve o davranışlarını ortadan kaldırın diyorum.
Bi de size mi anlatacağım şimdi ne demek istediğimi.
Kavga etmemek korktuğu için değildir.
Ne o öyle mahallevari konuşmalar.
Korkutğu için değil saygınlığını kaybetmemek için kavga etmemeli insanlar.
Nezaketlerini korumak için.
Yoksa elbette ki herkes herkese cevapv erebilir.
sizin hani o karşı çıktığım yorumunuz var ya.
Elindeng eleni ardına koymamasını istediğiniz hani.
Sonucu ne olacak onun diyorum anlatabildim mi.
Rol yapsın demiyorum.
Saygılı ve ölçülü olsun diyorum.
Ağız dalaşı çok çirkin diyorum..
Onların seviyesine inmeye gerek yok diyorum..
Sizin dediğiniz gibi rezil edin onları diyemiyorum. Gerek yok böyle şeylere. Çok ayıp diyorum..

Son düzenleme:
karşılık beklemek değildir bu kıymet bilmektir.şu zamanda kim kime yapıyormuş

Kimin kime ne yaptığı önemli değildir benim için.
Benim ne yaptığım.
Yaptığımın arkasını arama adetim olmadığı için anlayamıyorum ve anlaşılamıyorum.

Sizin düşünce yapınızdaki birine komik geliyor olabilir yorumum.
Kadının anlattıklarını anlayabilecek durumdayım.
Bunda payı var ve o davranışlarını ortadan kaldırın diyorum.
Bi de size mi anlatacağım şimdi ne demek istediğimi.
Kavga etmemek korktuğu için değildir.
Ne o öyle mahallevari konuşmalar.
Korkutğu için değil saygınlığını kaybetmemek için kavga etmemeli insanlar.
Nezaketlerini korumak için.
Yoksa elbette ki herkes herkese cevapv erebilir.
sizin hani o karşı çıktığım yorumunuz var ya.
Elindeng eleni ardına koymamasını istediğiniz hani.
Sonucu ne olacak onun diyorum anlatabildim mi.
Rol yapsın demiyorum.
Saygılı ve ölçülü olsun diyorum.
Ağız dalaşı çok çirkin diyorum..
Onların seviyesine inmeye gerek yok diyorum..
Sizin dediğiniz gibi rezil edin onları diyemiyorum. Gerek yok böyle şeylere. Çok ayıp diyorum..

bir kere kavga edersin o da onun anladıgı dil o oldugu için.sonrasında zaten bitmiştir.kendisi de bir şey yapmaz bir şey de beklemez.ne demekmiş "bana takılan altını sen mi aldın ?" .kadını hırsız yerine koymuş.mahalle karısı dili değildir bu tepki koymaktır.
ama şunu da belirteyim ki konu sahibi bütün bunlara ragmen hala kendini ispat etme derdimde, yoksa neden onca şeyden sonra böyle bir ruh hastasına yapsın ki ya da hala yaşadıklarının şokunu üzerinden atamamış hatta bir yerde hata mı yapıyorum benden mi kaynaklanıyor diye sürekli kendini sorguladıgından bütün bu yaptıkları.

Son düzenleme:
Bence hala akıllanmayan kişi sizsiniz
Madem eskiyi unutamıyorsunuz ve devam eden birşeyler olduğunun farkındasınız
Ona göre davranın

Eşin ben gitmem sen gidersen gitmiş
Aranız madem iyi değil, hem görümce hem kaynanadan yana
Ne diye kalkıp gidiyosunuz ki
Oğulları istemedi deyip oturabilirsin yani

Tüm ilişkilerde net olmakta fayda var
Bişey yokmuş gibi isteyerek ve gülerek oraya gidiyosunuz
Hediyeler alıyosunuz sonra ben bunu bunu ettim diyosunuz
Hiç birine gerek yok, duygu ile tavırlar aynı olmalı

Bana işgüzarlık yapmışsın gibi geldi. Eşin bile görüşmüyor kardeşiyle, sen neden gidiyorsun ki?

Bana işgüzarlık yapmışsın gibi geldi. Eşin bile görüşmüyor kardeşiyle, sen neden gidiyorsun ki?

Ben eşim gitmiyosa üşenirim gitmem
Hele de bunların problemi var yine de gidiyo, bi de araları hep iyi olsa nolurmuş bilmem
Çok enteresan cidden

sana taş atana sen gül at gibi bir laf vardı sanırım tam hatırlayamadım.. huyum bu kim kötülük yapsada en ufak bir iyi harketinde hemen yumuşuyorum kin tutamıyorum ne yapayım bu da benim huyum.. aslında yapmamak gerekiyor ama engelleyemiyorum kendimi annemede kızıyorum senin yüzünden böyle olduk diye.. ama birde şu var kaynanam şu an için değişmiş gözüküyor.. Tabii kızıyla ve damadıyla aynı evde yaşıyor ben o evde yaşarken panter olan kadın damadının yanında kedi gibi resmen kadını kendi evinde sığıntı etmişler hatta o gün ağzından kaçırdı çok arıyorum seni diye :52: olsun ben yapayım balık bilmezse halik bilir.:1::1::1:

süpper düşünüyosun cnm ayrıca sana 1 adım gelene de 10 adım git vardı birde. boşver Allah için yap er geç mükafatını alırsın

sevgiler

Back
X