hala annem giderken agliyorum

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
ailemden ayri bi sehire gelin geldim olcak 2 sene hamileyim kendim de anne olmak uzereyim insalla hayirlisiyla ama hala annemle babam bizim yanimiza gelip gittikleri zaman sabah vedalasirken agliyorum. en fazla 1.5 ay sonra annem bidaa gelcek dogum icin bunu da biliyorum hamilelikten dolayi biraz daha duygusalim o da var ama hamile kalmadan once de annemin her gidisinde arkasindan aglardim. bu sabahta yine vedalastim ciktim evden ise gelene kadar agladim. normal mi bu durum degil mi hala ayri sehir olayina alisamadim mi bilemiyorum su an yazarken bile aksam eve gittigimde evde olmicaklarini bildiim icin gozlerim doluyo.

bende evlenince annemsiz naparım diye düşününce bu konuyu okudum.. ağlatmaa beni.. Allahım yokluğunu göstermesin :KK200:

bende evlenince annemsiz naparım diye düşününce bu konuyu okudum.. ağlatmaa beni.. Allahım yokluğunu göstermesin :KK200:
amin canim. ayni sehirde olcaksaniz o kadar zorlanmazsin gerci yine de o bile zor geliomus ama yari sehire adapte olmak hem de anneden aileden ayrilmak biraz zor oluyo cidden :(

amin canim. ayni sehirde olcaksaniz o kadar zorlanmazsin gerci yine de o bile zor geliomus ama yari sehire adapte olmak hem de anneden aileden ayrilmak biraz zor oluyo cidden :KK43:

az kalmış bak 1 ay sonra yanında olcakmış zaten. canını sıkma üzülme güçlü dur annende üzülmesin :)

az kalmış bak 1 ay sonra yanında olcakmış zaten. canını sıkma üzülme güçlü dur annende üzülmesin :)
yok zaten anneme hic belli etmem ama oda bana belli etmez ama bilirim ki o da otobuse binip hareket ettikten sonra sessiz sessiz aglar. bende o gidene kadar gulup el sallar o gittikten sonra baslarim aglamaya. en azindan bu sefer deidigin gibi 1 ay sonra yanimda olcagini biliyorum. ama hep daha sonrasini da dusunmek gibi bi huyum var. seneler sonra iyice yaslandiklarinda nolcak die torunlarini senede 1-2 gorebilcekler mi ya da simdiki gibi rahat rahat gidip gelebilcekler mi vs vs yine bindi butun yukler omzuma :(

normal normal, bende çok yaşıyorum onlar burdan giderken evde bi sessizlik oluyor, evi yakasım geliyor.
ama ben memlekete gittiğimde ordan dönmek çok zor gelmiyor.

yok zaten anneme hic belli etmem ama oda bana belli etmez ama bilirim ki o da otobuse binip hareket ettikten sonra sessiz sessiz aglar. bende o gidene kadar gulup el sallar o gittikten sonra baslarim aglamaya. en azindan bu sefer deidigin gibi 1 ay sonra yanimda olcagini biliyorum. ama hep daha sonrasini da dusunmek gibi bi huyum var. seneler sonra iyice yaslandiklarinda nolcak die torunlarini senede 1-2 gorebilcekler mi ya da simdiki gibi rahat rahat gidip gelebilcekler mi vs vs yine bindi butun yukler omzuma :KK43:

dayan canım benimm üzülme sabret :(

aaa. oldu mu hiç. senin şuan tüm duygularını hisseden bi meleğin var karnında.
onun için bence biraz daha sağlam durmalısın..
çok şükür ki annen hayatta.. ve bi ay sonra yanına gelecek doğumunda ve sonrasında da yanında olucak..
Rabbim eksikliklerini göstermesin..

aaa. oldu mu hiç. senin şuan tüm duygularını hisseden bi meleğin var karnında.
onun için bence biraz daha sağlam durmalısın..
çok şükür ki annen hayatta.. ve bi ay sonra yanına gelecek doğumunda ve sonrasında da yanında olucak..
Rabbim eksikliklerini göstermesin..
cok haklisin zaten ben agladikca daha cok kipirdaniyo haliyle o da rahatsiz oluo kuzum icerde. Amin Allah eksikliklerini gostermesin ama iste elimde degil ne kadar buyursem buyuyeyim ne kadar yaslansamda bu duygu hep ayni kalcak galiba ayilirken hep bi burukluk hep bi eksiklik iste :(

Back
X