- Konu Sahibi xixxsxxixll
Merhaba arkadaşlar, 3ay önce bir aile dostumuz abi gibi sevdiğim biri beni biriyle tanıştırdı daha doğrusu beni uzaktan göstermiş ve oda beğendiğini ve tanışmak istediğini söyleyince benim haberim olmadan bizi tanıştırdı, daha sonra 2.buluşmada bu aile dostumuzda bizimle oturdu ve bizi pek yalnız bırakmadı,sonuçta ikimizde birbirimizi beğendik ama hala 3.buluşma gerçekleşemedi çünkü bütün aksilikler bizi buldu önce onu iş dolayısıyla şehirdışına gönderdiler gelince beni aradı yemeğe çıkalım dedi bende büyük bir sevinçle olur dedim ama çıkamadık önce dayısı öldü sonrada annesi ameliyat geçirdi daha sonra yine şehir dışına gitti şimdi aynı şehirdeyiz ama beni bir türlü buluşmak için aramıyor ben aradığım zaman çok iyi muhabbetli konuşuyor ben seni arayacam diyor beni telefonda hoş tutuyor ama sonra aramıyor buarada ev taksitleri olduğunu duydum acaba sebeb maddiyatmı, bir erkek tel.de kızla iyi konuşup seni arayacam deyipte sonra aramazsa bunun sebebi nedir? 10 gün oldu konuşalı hala aramıyor bana akıl verin arkadaşlar onu tekrar arayıp sorayımmı? napsam ben şimdi 

Son düzenleyen: Moderatör: