Resmimizi silmemis ama bana gönderme yapıyor bitirmiş olsa bunları yapacağını sanmıyorum.Bence kafasında bitirmiş 12 gün ne demek....
Belki de burnunuz sürtsün istiyodur inşallah öyledir. Siz yine ümidi kesmeyin tabi bekleyin bakalım hakkınızda hayırlısı olsun.Resmimizi silmemis ama bana gönderme yapıyor bitirmiş olsa bunları yapacağını sanmıyorum.
Ama bi yandan da daha önce en fazla iki gün küs kalırdık. Bu sefer 12 günden beri konuşmuyor benimle . Kararsız kaldım bende
Yanına gitmek, anahtar, sürpriz yapmak
Aklıma filmlerdeki sahneler geliyi
Aynı şeyi düşündük galiba
Ama sonuçta rahatsız olsa anahtar vermezdi bana.Anahtarla girmek kötü yaa. . Kim olursa olsun habersiz ve anahtarla evime girilmesini istemem.
Yok ya demeyin öyle şeylerYani sürpriz yapayım derken sürprizle karşılaşmak da var işin ucunda
Ama sonuçta rahatsız olsa anahtar vermezdi bana.
Evide beraber beğenip almstk ilerde evliligimiz için aldı kendisi de senin evin der diye bahseder sürekli.
Yok ya demeyin öyle şeyler
Alisiktir o benim anı baskınlarıma .
Hem öyle bişi de varsa ne güzel işte öğrenms olurum
Dediklerin 12 gün öncesinde kalmış ama. .
Özür dilemişsiniz ve daha birşey yapmamanız gerektiğine inanıyorum ben. Benim aramalarıma cevap vermeyip özrüme cevap vermeyip ordan burdan gönderme yapan insana gıcık olurum ben ve direkt soğurum. Çocuk gibi ne o öyle.. Eğer bir diyeceği varsa yüzünüze söylemeli, gönderme yapmamalı bence.
O kadar özre falan kayıtsız kalıp,
başka yerlerden çocuk gibi gönderme yapıyorsa,
Siz hiç bir şey yapmayın onun gibi susun. Siz üstüne gittikçe kaçıcak
Ben bana köpek diye birini 12 gün değil 12 yıl geçse aramam. Biraz bekle bakalım ne olacak. Yanına gitsen daha iyi olur. Biraz fedakarlık yap. Kabul et söylediğin söz yenilir yutulur şey değil. O bir erkek, onun da bir onuru var.
Siz yapmaniz gerekeni yapmisiniz ,fazla ustelemeyin bence ,bejleyen taraf siz olmalisiniz cunku diger adimi karsi tarafin atmasi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?