hala bi cozum bulamadim

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Arkadaslar malumunuz bosanma niyetindeyim..cok sukur manevi olarak kendimi topladim ama maddi olarak kisin cok zor gunler beni bekliyor olabilir.simdiden bir cozum bulmam gerek calismam durumum yok kucuk bi mutfak acabilirim ama dogumdan sonrasi beni ve cocuklari zorlar birde bu sehirden bir yil sonra tasinmam gerek adamdan da uzak olmam gerek..simdlik bunu bekletiyorum..ama bos bos oturmak bana iyi gelmiyor bu kadar sorun varken..hala cozum bulamadim ne yapabilirim...

Bebeğinizi hemen kime bırakıcaksiniz ki aileniz destek mi ? Birde mutfak acmak yerine kirik tabak asli börek gibi mutfaklarda ise girseniz daha iyi olmaz mi ? Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Bebeğinizi hemen kime bırakıcaksiniz ki aileniz destek mi ? Birde mutfak acmak yerine kirik tabak asli börek gibi mutfaklarda ise girseniz daha iyi olmaz mi ? Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Cocuklarimi kimseye emanet edemem bu sebeple kendi isimde sorun olmaz biri okula gider ufakligimda biraz kendini toplamis olur yanimda ona bir oda falan ayarlarim diye dusunuyorum..o sonraki id suan icin nasil gelir elde edebilirim

Bence kardı zarardı sattım satamadım diye risk almaktansa bir yere gir ve çalış derim ben

Bir cocugum var bu yil okula baslayacak..hamile oldugumdan herseyi erteliyorum bu sebeple evde calusarak para kazanmam gerek
bence önce doğumunu yapıp boşanma işini sonraya bırak hastane masrafıdır ssk derken zorlanırsın biraz toparlandıktan sonra boşanma dilekçeni verirsin nafaka talep edersin
peki ailen arkanda mı? yanlarına mı taşınacaksın ayrı eve mi çıkacaksın ?
evden bir şeyler yapıp satabilirsin yada bazı lokantalarla ev hanımları anlaşıyor işte bize günde 200 dolma yapacaksın günde iki kilo mantı yapacaksın falan diye
öyle bir şey yapabilirsin avon oriflame gibi markaların satışını yapabilirsin
nikah şekeri yaptıran yerler var

bence önce doğumunu yapıp boşanma işini sonraya bırak hastane masrafıdır ssk derken zorlanırsın biraz toparlandıktan sonra boşanma dilekçeni verirsin nafaka talep edersin
peki ailen arkanda mı? yanlarına mı taşınacaksın ayrı eve mi çıkacaksın ?
evden bir şeyler yapıp satabilirsin yada bazı lokantalarla ev hanımları anlaşıyor işte bize günde 200 dolma yapacaksın günde iki kilo mantı yapacaksın falan diye
öyle bir şey yapabilirsin avon oriflame gibi markaların satışını yapabilirsin
nikah şekeri yaptıran yerler var

Zaten suan bosanamam esimle dogumdan sonrasi icin anlastik.bir yila kadar evden calismam gerek bebegim biraz buyuyunce kadar.ayri yasariz cocuklarimida kendimide kimsenin boyunduruguns sokmam

Yazik boyle ailelerde olan bebeklere cocuklara oluyo ben en cok onlara uzuluyrm ozaman dgurmayin yani mutlu evliliginiz yoksa cocuklara kiymayin bari cok snrlenyrm

Yazik boyle ailelerde olan bebeklere cocuklara oluyo ben en cok onlara uzuluyrm ozaman dgurmayin yani mutlu evliliginiz yoksa cocuklara kiymayin bari cok snrlenyrm

Kardesim sizemi sorcam cocuk dogurup dogurmayacagimi.yillarca mutlu olupda biranda evliligi bitende var...benim danistigim konu farkli fikrin varsa soylersin iyi niyetle yoksada susarsin.

Antalyada lokma tatlisi yapabilirsiniz isyerinizin disina 2 kucuk tabure plastik tabak catal hic disari cikmadan gelene verirsiniz pencereden mersinde oyle ufacik bir yeri vardi adamin cope bile biz atiyorduk plastikleri ama ev olmasin ufak is yerin olsun iki odaya bolunebilecek sekilde ya da borek yapabilirsiniz sacda o da cok iyi olur cay yanina da

Back
X