Hala çocuk hissetmek?

Meyrotik

Üye işte...
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
264
420
103
İyi akşamlar hanımlar. 19 yaşındayım, evliyim fakat evliliğim bitme noktasında. Neyse bunu geçiyorum. Ben hala çocuk hissediyorum, ne yaşamış olursam olayım hala ailemin yanında olmam gerektiğini düşünüyorum. Onlarla beraber yaşamalıyım, şu an ki durumum anormal, zamansız yaşıyorum vsvs düşünceler eksik olmuyor kafamdan. Güçlü değilim... Evliliği de yürütemiyorum. Aile ortamında büyüyor olmam gerekirken yanlış yerdeyim. Hazır değilmişim.. Böyle hissedenler var mı veya oldu mu? Kendini büyümüş zanneden küçücük bir çocuk gibiyim. Yeni görüyorum..

Evet gayet kötü ve mutsuzum

Çok üzüldüm. İşte gençlere örnek olun daha hayatın tadını, güzelliğini tatmadan evlilik zor..
Neden evliliğiniz kötü? Eşinizden kaynaklımı yoksa sizin bu hazır değilim psikolojinizden mi?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Yaşın henuz cok küçük.sen daha liseden yeni mezun üniversiteye hazırlanan bir genç olmalıydın zaten canım.hatanın neresinden dönersen kârdır.

Ondan da kaynaklı benden de. O da hazır değilmiş bunu görüyorum

19 yaşındasın evlisin evliliğin yürümüyor beynim yandı resmen ben 23 yaşındayım hala çocuk hissediyorum kendimi normal bir durum bu

Eger umut goruyorsaniz bosanmayin. Universiteye hazirlanin. Dersaneye yazılın, hayatinizda degisiklikler yapin. Simdi yapamiyorim diye boşanıp ilerde pisman olma ihtimalinide dusunun. Ayni seviyorum deyip evlendiginiz gibi. Bu sefer cikmaza girebilirsiniz.

E küçüksün çünkü ondan. Çok çok erken evlenmişsin maalesef. Ben 27yim ben bile bazen çocuk gibi hissediyorum.

Evlenmeden once universiteye gitme hayaliniz olmadi mi hic?yanlis anlamayin ama bizim neslimiz universite/kariyer odakli yetisen bir nesil,sizi evlilige iten ne oldu?evliligi kurtarabileceginizi dusunuyorsaniz size daha once bir yorumda soylenildigi gibi universiteye hazirlanin,ya da en basitinden hayatinizda kucuk degisiklikler yapin ki hic degilse bir eve ve kocaya bagli kalmayin.kendi ayaklarinizin ustunde durun.

ben 30 oldum ben bile kendimi cocuk hissediyorum annemin dizinin dibinde œolmaliydim diyorum .ki 27 de evlendm su an ne erken olmus diyorum . senin yasibda uniye gitmidtim hqyallarim vardi. bu yasta evlilik nasil istiyo insan gencligini yasamak vqrken. olan olmus esin kotu degilsz deneyib ama asla cocuk yapma. olmuyorsq bosan git uni oku kimseyede bosqndigini soyleme rahat birakmazlar

Herkesin sınavı farklı oluyor. Sevmişsin evet evlenmişsin ama hala okuyabilir, arkadaşlarınla gezebilir,mutlu olabilirsin... Eşin nasıl biri? Sana olan davranışları nasıl? Eğer orta yolu bulabilirseniz bence başarabilirsin. Ama kötü biriyse, sana saygısı yoksa konuş ailenle bitir bu evliliği...

Çok küçüksün henüz.Yeni mi evlendin? Evliliğin ilk zamanlarında bu hisleri yaşaman normal.Eşini seviyorsan evliliğini düzeltebilirsin.Ama yinede boşan veya boşanma üniversiteye hazırlanmalısın mutlaka.Mesleğini eline al.İlerde çok pişman olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…