:) beni bu forumda bilenler vardır, empati yapmayı, anlayışla yaklaşmayı gerçekten severim ve bunun için uğraşırım da.
birbirimizi tanımıyoruz, bu yüzden yanlış kanılara varmamız elbette normal ancak bizzat sizin yazdığınız şeylere yorum yapıyorum sayın konu sahibi,neden sanki olmayan bir şeyi söylüyormuşum gibi davranıyorsunuz ki? :)
İkimizin de hayatında birileri var şuan. Benim yeni onun 2 yıllık bir ilişkisi var ve her seferinde son bir görüşme yapmak istiyorum onunla herşey o kadar yarım kaldı ki...
bakın bunu siz söylediniz
özlemek insani bir duygudur, unutamamak,hala sevmek.. buna lafım yok,ancak bir başkasını severken şu anda hayatınızda birinin olması doğru bir şey mi? hayır. ben bundan bahsediyorum.
ben zaten sizi anladığımı ama ancak yanlış bir yöne meylettiğinizi söyledim
Gidip kimseyle konuşma isteğim zaten yok olsaydı burda sizinle bu tatlı atışmaları yapmıyor olurduk değil mi ?
bunu da çok daha sonradan söylediniz,sizce ilk alıntıladığım yeri okuyunca, gidip konuşmak istiyormuşsunuz gibi bir anlam çıkmıyor mu ortaya? :)
yani ne yazdıysanız onu yorumladım.
demek istediğim şeyi tekrar söylüyorum, eyleme geçirin veya geçirmeyin,fark etmez. şu anda aklınızda başkası varken hayatınızdaki kişiyle devam etmeyin,ona da yazık.
bir de sorunuza ithafen cevap vereyim,aklımda bir başkası varken hayatıma birini almadım,yaşamadım yani dediğiniz şeyi.
yaşamadım ama duygularınızın insani olduğunu söylüyorum. ben neden hala seviyorsunuz neden unutamadınız diye kızmıyorum ki. hayatınızdaki kişiye haksızlık ettiğinizi söylüyorum. ayrılın ve öyle iç çatışmanıza odaklanın.
sevgiliniz sizi değil bir başkasını severken,sizinle devam etse,üzülmez miydiniz?
ben şahsen çok üzülürdüm,klişe olacak ama yara bandı gibi hissederdim kendimi.