• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala cok sevıyorum ama...

Helal Olsun Çok Güzel Bir Karar Almışsınız.. :46::46::46::46::46:
Kız Dediğin Böyle Kararlı Olmalı.. Valla Takdir Ettim Sizi..
Tabularınızı Başka Biri İçin Yıkmadığınız İçin.. Kararlı Olduğunuz İçin..
Sizi Ayakta Alkışlıyorum..
:46::46::46::46::46:

Sevgiler :70:

ozel mesaj olarak atmaya calistim ama mesaj sayimdan dolayi atamiyorum kusura bakmayin

forumdaki mesajiniz icin gercekten cok tesekkur ederim ama bi yandan da uzuluyor insan gercekten seviyorsunuz karsi taraf seviyor inaniyorsunuz ama bitmesi gerekiyor ve bitiriyorsunuz zor bu durum ama mesajiniz cok guzel cok tesekkur ederim zamanla daha iyi olacak insallah inaniyorum

ozel mesaj olarak atmaya calistim ama mesaj sayimdan dolayi atamiyorum kusura bakmayin

forumdaki mesajiniz icin gercekten cok tesekkur ederim ama bi yandan da uzuluyor insan gercekten seviyorsunuz karsi taraf seviyor inaniyorsunuz ama bitmesi gerekiyor ve bitiriyorsunuz zor bu durum ama mesajiniz cok guzel cok tesekkur ederim zamanla daha iyi olacak insallah inaniyorum

Rica Ederim..
Unutma Kimse Vazgeçilmez Değildir..
Her Acı Mutlaka Unutuluyor..
Zamanla da Tabii Herşey İyi Hatta Daha İyi Olacak..
Su Akar Yatağını Bulur Sen Hiç O Tatlı Canını Sıkma..

Şöylede Bir Şey Var Çok mu Üzülüyorsun Onu Tekrar mı İstiyorsun..
Sakın Gel - Gitleri Yaşama.. İlişkideki En Kötü Şeydir Bu.. (Mahveder Seni.. Kırar, Döker..)

Hayatında Bir Şey Ya Vardır, Ya Yoktur..

Biraz Kroca Olacak Biliyorum Ama Laf Yerini Buldu..
'' Ya Sev, Ya Terket''

" içki, kotuluklerin anasidir. "

bu bir hadis' tir. guzelim en iyisini yapmi$sin, seni kutluyorum mantikli davrandigin için.
ileride alkolik olmayacagini kim garanti verir ? hayatini sondururdu kim bilir..
kendini uzme guzelim,
Allah' im gonlune gore birini çikartir elbet kar$ina.

" içki, kotuluklerin anasidir. "

bu bir hadis' tir. guzelim en iyisini yapmi$sin, seni kutluyorum mantikli davrandigin için.
ileride alkolik olmayacagini kim garanti verir ? hayatini sondururdu kim bilir..
kendini uzme guzelim,
Allah' im gonlune gore birini çikartir elbet kar$ina.

umarim dediginiz gibi olur

hala anlamadigim hic bir sekilde karsilik atmamasi ne biliyim acikcasi boyle olacagini dusunmemistim ama diger bir taraftan daha da iyi boyle olmasi hayirlisi olsun insallah hepimiz icin

adam her gün içmiyorsa, ya da içip içip sapıtmıyorsa bu problem olmaz ki... ama tabi ki size göre yanlışsa ve bunu ileride sorun edecekseniz - ki kararınız düşünceniz bu yönde- o zaman bence de bitirin, çünkü alkol alması o insan için sosyal içicilik. dolayısıyla söz vermek falan diye bi şey olmaz, içer yine özel günlerde falan. ve ileride bu yüzden tartışıp huzurunuz bozulur sürekli

acikcasi ben konuyu ilk okudugumda: kendinize gore haklisiniz direk karsi tarafi merak etmistim...
ben en azindan karsi tarafin bir sans istemesini yada gel tekrar konusalim ne biliyim onun gibi birsey beklemistim...cunku insan sevdigini kaybetmek istemez ve mucadele eder diye dusunmustum...bu tutumu beni cok sasirtti...{ama bence biraz zaman gecsin o sizi tekrar arayacak.....}
ins.Allah kalbinize gore versin...

Back
X