Hala değişmeye devam mı edecek yahu bi bakın nolur

Herakuaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
126
40
13
32
Burnum 3.ayını doldurdu ama 2 aylık haline göre şişlikleri gözüme daha çok batmaya başladı, inmesini beklerken bu şekilde durduk yere bi tarafın eğri gibi durması, burnun önden daha geniş durmasi gibi şeyleri niye yeni yeni görmeye başladım!!! Kalın deriliyim ödemim daha var ama her dakika mı değişir bir burun, küçüldüğünü hissetmiyorum ama her gün bi şekil aldığını görebiliyorum ve bu beni deli ediyor. Nereye kadar böyle olacak ya bi içimi rahatlatin:(

Bende de ayni durum :KK43: 38. Gunum.. Bigun sis bigun inmis oteki gun yine sis bole gidiyor.. Sabirli olmak gerekiyor. 1 yil boyle gececek:KK43:

Ya degisecegini insan bilemediği için boyle kaldı sanıyor. İlk 2 ay bariz değişim oluyor sonra durdu. Acaba devam edecek mi? Yoksa sahiden kaldı mı böyle. Burun ucum hala taş gibi semsert. İnşallah ödemdir doktor dedi ödem diye ama insanın içi bi buruk oluyor. Ameliyat bıçak altı vs zerre zor değil şunun kadar beklemek kadar :(

Ya degisecegini insan bilemediği için boyle kaldı sanıyor. İlk 2 ay bariz değişim oluyor sonra durdu. Acaba devam edecek mi? Yoksa sahiden kaldı mı böyle. Burun ucum hala taş gibi semsert. İnşallah ödemdir doktor dedi ödem diye ama insanın içi bi buruk oluyor. Ameliyat bıçak altı vs zerre zor değil şunun kadar beklemek kadar :KK43:
Gerçekten öyle.. 3-6-9-12 diye dönemler die okudım ciddi değiiklikler

Back
X