Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet 2014 mart anneleri mart bebekleri erken geliyor dedik ama bizimkiler baya tembel çıktı 40+1 olduk biz hala ses yok sancı yok siz de durum ne var mı ben gibi neler yapıyorsunuz?
evet 2014 mart anneleri mart bebekleri erken geliyor dedik ama bizimkiler baya tembel çıktı 40+1 olduk biz hala ses yok sancı yok siz de durum ne var mı ben gibi neler yapıyorsunuz?
konunu okuyunca yazamadan edemedım . Ben de Ocak annesıyım ve kızımı 41 . haftada normal dogumla dunyaya getırdım. stesden deli olmuştum çünkü ne nişanım geldı ne de kızım aşağı ındı ve doktorum hala aceleye gerek yok diyordu sezeryan olucam bu gıdışle derken sunı sancı bıle almadan doğurdum sukur
Umarım tez zamanda sende bebişini sağlıkla kucaklarsın
konunu okuyunca yazamadan edemedım . Ben de Ocak annesıyım ve kızımı 41 . haftada normal dogumla dunyaya getırdım. stesden deli olmuştum çünkü ne nişanım geldı ne de kızım aşağı ındı ve doktorum hala aceleye gerek yok diyordu sezeryan olucam bu gıdışle derken sunı sancı bıle almadan doğurdum sukur
Umarım tez zamanda sende bebişini sağlıkla kucaklarsın
tsk ederim cnm moral oldu yazın ya sıkıldım bi de millete laf anlatmaktan sanki bilerek doğurmuyorum eee doktor ne dedi ne zaman diyip duruyorlar . yarın kontrol var inş. herşey yolunda gider
ben de heyecan da kalmadı:))) sadece çok fazla stres var Allah hepimizin yardımcısı olsun benim hatam bi de 38 haftada gelir diye beklemek oldu sanırım çevremde herkes 38 de doğum yapınca ben de de öyle algı oluştu al sana 38 dedi kuzum resmen:)
40+0 olduk bugun. simdi dr.a gidiyorum. bakalim ne olcak. nstde sanci cikmazsa bugun sezeryan olabilirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. sag salim alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah
ben de heyecan da kalmadı:))) sadece çok fazla stres var Allah hepimizin yardımcısı olsun benim hatam bi de 38 haftada gelir diye beklemek oldu sanırım çevremde herkes 38 de doğum yapınca ben de de öyle algı oluştu al sana 38 dedi kuzum resmen:)
40+0 olduk bugun. simdi dr.a gidiyorum. bakalim ne olcak. nstde sanci cikmazsa bugun sezeryan olabilirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. sag salim alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah
canım ben cuma günü nst ye bağlandım 0 sancı çıktı cumartesi doğum yaptım.Dahası doğum sancımı çekerken nst de sancım çıkmadı ebe sanıcn varmı dıye sordu e bıraz var dedim .burnunun ucuyla aman ne nazlı der gıbı baktı . açıklığıma baktı 7 cm olmuş ebe bile şaşırmıştı meger nst de sancım çıkmıyomuş.
özetle nst olayına guvenme pek
Merhaba kizlar benimde bu hafta 40.haftam bitiyor.agrim gelmedi henuz.doktorum bu hafta bebis gelmezse pazartesi suni sanciyla alalim dedi.o kadar olumsuz yorumlar okudum ve cok korkuyorum.yuruyus ve hurma haricinde bildiginiz yöntemler varmi?