Doğuma Hazırlık Hala doğuramayan ben..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cynthia24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
118
3
98
32
Merhabalar herkese. 39+3 haftalık olduk. Hala bir doğum belirtisi yok. Günde 4-5 kez yediğim içtiğim ne varsa kusuyorum. Su bile içemez haldeyim. Yarın doktor kontrolüm var. Eğer hala bir değişiklik olmazsa sezeryan olmayı istemeyi düşünüyorum. Suni sancıdan çok korkuyorum. Kendi doktorum da sürekli normal doğuma teşvik ediyordu fakat sancı yok, açılma yok, hiçbir şey yok. En son kontrole gittiğimde bebeğin başını kanala sokmaya çalıştığını söylemişti doktor. Fakat bir değişiklik yok. 10 gün daha bekleriz olmazsa suni sancı ile doğumu başlatırız demişti doktor. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Ben bekledim. 40+6 da dogum basladi, o zaman dogurdum.
Ilk cocugumu da 39+5te dogurnustum.
Dogum bir anda baslayan bir surec, oncesinde herhangi bir belietisi olmuyor, dolayisiyla hic bir belirti yok diye dusunmemek lazim.

Ben sezeryana girerdim ki cuma günüde giriyorum zaten. İla normal doğum olucak diye bu kadar bekleyip sonra suni sancı almak bana bana mantıklı gelmiyor. Sezeryan olmak kötü birşey değil.

Bende 39+0 bekliyorum. Aynı senin gibi sabırsızlanman çok normal. bebekte problem yoksa bekle bence 👍 normal Doğum olursa sonrası kolay geçiyor 😊 emzirme , ayaklanma , bebek bakımı vs.

40-1 de kız çocugu doğurdum gram sancım ve açılmam yoktu , sezeryan olmak zorundaydım bebegın kilosundan dolayı ,

normal dogum diye ısrar etmeseniz keşke , sezaryanla doğuranlarda anne oluyor takılmayın bu kadar

Sağlıkla gelsin İnşallah.hiç stres yapmayın daha zamanı var demek. Doktorunuz bir sorun görmüyorsa bekleyin. Ben 3 doğum yaptım. İlk doğumum 41. Haftasında suni sancı ile doğdu. 2.doğumum 40+4 te normal sancı ile geldi. 3. doğumum yine suni sancı ile oldu. Bana göre normal sancı ile suni sancı aynı, tek fark normal sancı yavaş yavaş bir kaç saat içinde şiddetleniyor. Suni sancı birden şiddetleniyor.2. Doğumumda o gün çok yürüyüş yapmıştım merdiven inip çıkmıştım sabah hiç birşeyim yokken yatsı vakti sancılarım başlamıştı. Ertesi gün saat 11 gibi doğum olmuştu. Darısı size ve tüm bekleyen hamilelere.

Son düzenleme:
Back
X