• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala evlenememek moralimi bozuyor

Nasıl bir videoymuş o? Bekarlar merak ediyor. Yaşım 34, daha ağlamadım ya. Neden gençler bu kadar acele ediyor. 20li yaşlarda evlenen tanıdıklarımın çoğu 30+ yaşlarda boşanıp bir daha evleniyor.
Bu tespitte çok haklısınız. Üniversite biter bitmez evlenen sınıf arkadaşlarımın büyük çoğunluğu boşandı. Boşanmayan da evlilkten dertli. 30 lu yaşlarında evlenen tanıdıklarım da çok memnunlar. İlginç

Bu tespitte çok haklısınız. Üniversite biter bitmez evlenen sınıf arkadaşlarımın büyük çoğunluğu boşandı. Boşanmayan da evlilkten dertli. 30 lu yaşlarında evlenen tanıdıklarım da çok memnunlar. İlginç
Çünkü tam gençliklerini yaşayacakları zaman evleniyorlar. 30lu yaşlarda herkesin beklentisi farklı oluyor. İş yerinde de gözü dışarıda olanların çoğu erken yaşta evlenen erkeklerdi. Herkes demiyorum ama çoğu böyleydi.

Ayaya sizi çok iyi anladım aynıydık hattaaaa bana evde kaldın imasi yapılmıştı 25 yaşındayken😂 Ben de geçmişten ailece tanıdığım biriyle görücü usulü nişanlandım, ufak tefek sorunlar hariç mutluyum seviyorum klasik bir söz var ya "hiç ummadığın anda oluyor" aynen öyle. Hiç ummadığınız anda olacak, hiç düşünmediğiniz anda olacak. Ve lütfen kimseye fotoğrafınızı göndermeyin kendinizi bu duruma düşürmeyin

Evliliğin yaşı yok gerçekten ama ilişkinin varlığı önemli. Ben 30 yaşında evlendim. Sizin gibi benim de acaba geç mi? Benim neden ciddi ilişkin yok diye çok sorguladım. Ama bir anda bakmışsın düğün salonundan giriş yapıyorsun. Zaten önemli olan ilişki - evlilik değil mutlu olmak ve o mutluluğu sürdürmek. Önceliğin o olsun.

doğru insan ile ortak paydada buluşamayacaksanız sadece evlilik olsun aman yaşım geldi diye evlenirseniz inanın sonu öyle beklenildiği gibi güzel değil.
severek de evlenince bazen olmuyor
kayınvalide kayınpeder sorunları ;arkadaş bağından kopamayan eşler ;aldatmaya meyilli adamla ömür çürüteceğinize evlenmeyin daha iyi o avm de etrafta çift çift gördüğünüz insanların çoğu ömür çürütüyor
geç anladım bende ama :(sıkmayın canınızı rabb,im en güzel eşi en doğru zamanda çıkarsın

Yani kendimi zamaninda motive etmedim acikcasi. Nasip kismet önemli. Esimle tanistigimda 30 yasimdaydim. Bende daha erken tanismak isterdim ama o yasa kismetmis.
Herşeyin bir zamanı var.iki sene önce aşık olduğun biriyle karşılaşıyorsun ben buna mı aşık olmuşm diye şaşırıyorsun.herşey zamanında.o yüzden daha erken olsa daha iyiydi tarzı düşüncelere ben katılmıyorum.2 sene önce zevk aldığın şeyden bugün birşey anlamayabiliyorsun.

36 ya.kadar nerde konser nerde festival nerde gezilir dibine kadar yaptim. Ohh evlendik serdar ortac burnumun dibine geldi gidemedim😂 sadece gec evlenmenin dezavantaji cocuk dusunuyor isen erteleme luksun olmuyor onun disinda iyiki gec evlenmisim

27 yaşıma az kaldı. Hala bir ilişkim yok. Etrafımda yaşıtım olan insanlar teker teker evlendi. Mesleğim falan var çalışıyorum ama yine de bir burukluk hissediyorum. Bugün bir avm ye gittim herkes eşiyle gitmiş herhalde algıda seçicilikten hep aynı şey aklıma geliyor.

Çok aşırı güzel değilim ama en son birileri vesilesiyle biriyle tanıştırılacaktım. Fotoğraf istendi. Normalde hiç benlik şeyler değil ama tamam dedim, ben de yolladım. Hiç ses yok karşı taraftan. O da beni üzdü.

Zaman zaman kendimi umutsuz hissediyorum bu gibi durumlarda siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
Sana bir şey diyim mi? Şu güzellik ve kimlikleştirme olayını aklından derhal sil at. Güzel olduğuna ve ayakları üzerinde duran başarılı bir kadın olduğuna eminim. Neden seçilen sensin de seçen sen değilsin? 27 çok geç bir yaş değil insanlar 35 yaşında da evlenebilir 40 yaşındada. Yeter ki doğru kişi çıksın karşına. Eğer acele edersen, senin nasibindeki doğru kişi acele ile yanlış kişiye dönüşür. Bekle, sabret.. mühim konu değil, yeter ki sağlığın yerinde olsun . Seçilen değil seçen taraf sen ol. Güzellik algısını sil at kafandan. Zamana bırakarak, en doğru kişinin seni bulacağını göreceksin

Herşeyin bir zamanı var.iki sene önce aşık olduğun biriyle karşılaşıyorsun ben buna mı aşık olmuşm diye şaşırıyorsun.herşey zamanında.o yüzden daha erken olsa daha iyiydi tarzı düşüncelere ben katılmıyorum.2 sene önce zevk aldığın şeyden bugün birşey anlamayabiliyorsun.

Katiliyorum. Daha erken bulsaydim kendim de bu iliskiyi/evliligi bu kadar iyi yönetemezdim. Daha erken tanismanin avantaji sadece daha cok zamanimiz acisindan olurdu. Yoksa kafa yapisi olarak 30 yas daha iyi oldu

Hakkınızda hayırlısını isteyin. Kötü birine düşüp evli olmak daha mı iyi?
Kuzenlerimin çocuklarının hepsi evlendi. Standart işleri olan, standart görsellikte kızlardı. Etrafta Brad Pitt kaynamıyor. Herkesin bir alıcısı var.

27 yaşıma az kaldı. Hala bir ilişkim yok. Etrafımda yaşıtım olan insanlar teker teker evlendi. Mesleğim falan var çalışıyorum ama yine de bir burukluk hissediyorum. Bugün bir avm ye gittim herkes eşiyle gitmiş herhalde algıda seçicilikten hep aynı şey aklıma geliyor.

Çok aşırı güzel değilim ama en son birileri vesilesiyle biriyle tanıştırılacaktım. Fotoğraf istendi. Normalde hiç benlik şeyler değil ama tamam dedim, ben de yolladım. Hiç ses yok karşı taraftan. O da beni üzdü.

Zaman zaman kendimi umutsuz hissediyorum bu gibi durumlarda siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
30 yaşımda eşimle tanıştım. 31 de evlendim. 33 yaşında ikiz kizlarimi kucağıma aldim. Geç kaldığımı düşünmüyorum. Hayatımı dolu dolu yaşayan, herseye doymuş, ayakları yere sağlam basan biri olarak evlendim. Tek pişmanlığım daha erken anne olamadığım için olabilir.

O yaşlarda bekarlık bunalımı olur. Ben 38im hala olmadı. Bazen çok yalnızken bi arkadaş olur diye istiyorum evliliği ama onun dışında bekarlığa alışınca hiç bir eksiğini hissetmiyorsun. Hele ki çocuk istemiyorsan boşuna moralini bozma. Evlenmek için evlenme, gerçekten istediğin biri olunca evlen. 40 yıl mutsuz evlilik yaşayacağıma, 20 yıl mutlu evlilik yaşarım diyorum ben hep. Sıkma canını, insanların baskılarına kulak asma. Bekarlığının, gençliğinin tadını çıkar.

27 yaş evlenmek için geç kalınmış bir yaş değil. Hatta günümüzde erken bile.

Neden fotoğrafınızı gönderip birinin sizi dış görünüşten ibaret algılamasını, sırf yüzünüz için sizinle evlenmesini istiyorsunuz? Siz bu değilsiniz ki. Siz o fotoğraftan ibaret değilsiniz. Çalışan, kendi ayakları üzerinde duran, eğitimli, kültürlü bir kadınsınız. Hareketleriniz, mimikleriniz, sohbetleriniz varken o fotoğraf sizi ne kadar temsil edebilir? Sırf buradan görüp beğenmedi diye üzülmek neden?

Dışarıda sosyalleşmeye bakın, istediğiniz şey evlilikten önce sizi karakteriniz ve genel auranız için sevip isteyecek bir erkekle sevgili olmak olsun. Size gerçekten değer veren birini bulun, işler yolunda giderse birkaç seneye evlilik zaten olur.
Aradığım yorum. Kişi önce kendini değerli görecek. Ben buyum diyecek. Karşıdaki adım atarsa ona göre de yol alır. Evlilik kafa takılarak ya da düşünülerek olacak birşey değil

Back
X