• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala evlenememek moralimi bozuyor

ben buna katilmiyorum. evlilik niyetiyle de iki insan gorusur ve birbirlerini sevebilirler. evlilik zaten bir ortakliktir ayrica. ben is ortaminda ya da arkadas yemeginde tanisip gorusen insanlarla, hadi bu ikisini tanistiralim diye gorusen insanlar arasinda fark gormuyorum. ayrica insanin ruh ikizi illa is cevresinden okuldan vs olacak diye bir sey yok bence..
Başka seçenekleri yoksa severler tabi ki birbirlerini 😉

Aynı yastayız ben çok kısa bir evlilik geçirdim sadece 2 ay evli kaldım, keşke hiç olmasaydıda boşanma psikolojisini yaşamasaydım , ben acele etmedim ama demek ki yinede birşeyler yanlıştı , nasip meselesi bu işler varsın cok geç olsun ama tam olsun, Rabbim bizlere hayırlı ömürlük eşler nasip inşallah

27 yaşıma az kaldı. Hala bir ilişkim yok. Etrafımda yaşıtım olan insanlar teker teker evlendi. Mesleğim falan var çalışıyorum ama yine de bir burukluk hissediyorum. Bugün bir avm ye gittim herkes eşiyle gitmiş herhalde algıda seçicilikten hep aynı şey aklıma geliyor.

Çok aşırı güzel değilim ama en son birileri vesilesiyle biriyle tanıştırılacaktım. Fotoğraf istendi. Normalde hiç benlik şeyler değil ama tamam dedim, ben de yolladım. Hiç ses yok karşı taraftan. O da beni üzdü.

Zaman zaman kendimi umutsuz hissediyorum bu gibi durumlarda siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
öyle dışarıdan bakınca aman avm de mutlu aile falan özeniyorsunuz
evlilik öyle avm de kocayla gezmek için alınacak bi sorumluluk değil
emin ol o kadınların ya da adamların bir çoğuda bekar gezenlere özeniyor

Belli bir yaşa gelmiş olan herkesin evliliği istemesi normal. Daha önce benzer bir konuya da yorum yapmıştım. Birini tanıyınca zaten hemencik evlenmiyor insan, tanımak istiyor. Evlendikten sonra da çocuk için acele etmek istemiyor, çocuk vs için beklerken zaman akıp gidiyor gerçekten. O yüzden sizi anlıyorum. Sadece takıntı haline getirmeyin, hayırlısını dileyin. İnşallah vakti zamanı gelince sizin de mutlu bir yuvanız olur 🙂

Evlilik dıştan bakınca özenilecek bir hayat gibi. Avmde kadın erkek birlikte geziyor mutlu seviliyor seviyorlar..ahh işin içinde olanlara sormak lazım bir de. O avmye belki tartışa tartışa geldiler belki surat yapa yapa belki hayattan bezmiş şekilde. Belki de gerçekten mutlular ama dıştan göründüğü gibi degil hayat Geçen gün yassdiigm şehrin üniversite bölgesine gittik yemegi güzel diye eim ben kvalide çocuk fln. Ya inanın gencecik bekar kızlara flnbizendim ahh dedim şimdi üni de olacaktım.... sorumluluk yok çocuk ev eş derdi yok.
Ha evliig kötü demiyorum benim hayatımda bazı olumsuz seyker var o sebeple iyi bir evliliğim yok herkes böyle olacak diye bir kural yok. Ama gerçekten seveceğiniz sizi seven değer veren biri oksun. Bir de özgüveni dhusrmeyin yok güzel degikim fln diye

27 yaşıma az kaldı. Hala bir ilişkim yok. Etrafımda yaşıtım olan insanlar teker teker evlendi. Mesleğim falan var çalışıyorum ama yine de bir burukluk hissediyorum. Bugün bir avm ye gittim herkes eşiyle gitmiş herhalde algıda seçicilikten hep aynı şey aklıma geliyor.

Çok aşırı güzel değilim ama en son birileri vesilesiyle biriyle tanıştırılacaktım. Fotoğraf istendi. Normalde hiç benlik şeyler değil ama tamam dedim, ben de yolladım. Hiç ses yok karşı taraftan. O da beni üzdü.

Zaman zaman kendimi umutsuz hissediyorum bu gibi durumlarda siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
Kendimi motive etmiyorum çünkü kendimi yıpratmıyorum böyle şeylerle. Mutluyumda halimden açıkçası. Zorlamayla zaten olmaz olsa da mutlu ve sağlıklı bir ilişki olmaz. Hayırlısı der geçerim.

Evlilik nasip kısmet işi.
Fotoğrafa bakıpta bir kişi sizle goruscekse de gorusmesin daha iyi bence.
Gerçekten evlilik görüldüğü gibi bir şey değil. Fazla sorumluluk gerektiriyor. Güzel mi güzel evet.
Ama suanki aklım olsa 24 yaşında evlenmezdim. 30'a kadar beklerdim:)
Ama hayırlısı böyleymiş demek:)

Hayatınızı evlilik ile motive etmeyin. Eninde sonunda evlendirsiniz. Ama bu düşüncede ancak evlenmek için evlenilir.

Avmye esiyle gidenlerin %80 i arabada tribe maruz kaliyor,evde ayri kavga,yok onu nedn aldin,yok o nekadar.Valla kizim 4 yasjnda,gecen Allahim ins evlencem diye gelmez karsima ilerde diye dua ederken buldum kendimi gecen 🤣
Annem tobe de dedi demedim valla fjdjjdjd

Bu evlilik acaba dışarıdan bazılarına çok mu güzel, keyifli geliyor? Düşünüyorum da her gün her gün aynı evde, rutine bağlamış bir hayat ne kadar güzel olabilir ki? Bunun çok tatlı olması için arada gerçekten harika bir aşk olması lazım, karşındaki insana doyamıyor olman lazım. Çok aşık olmadan evlenmeyin bence. Evlilik sadece çok aşık olduğun biriyle bir yuva kurmak istediğin zaman güzel gibime geliyor.

Tam benim konular. Çünkü ben de o hisleri yaşayıp dibe vurduktan sonra evlendim. Ruh eşi videoları var youtubeda ciddi anlamda uygulayınca karşılaştım eşimle. Herkese anlatıyorum bunu. Öyle dibe vurmuştum ki artık x evleyormuş deseler ağlıuordm. Bir gün kuaföre gittim. Kaşçı kızların bölümüne girdim. Bir kız nişanlığını oraya asmış. Kendi de Kuaför böşümünde saç yaptırıyormuş. O nişanlığa bakıp bakıp benm asla olmayacak diye ağladığımı biilirim

Son düzenleme:
Bugün Avm de birbirini azarlayan 3 cift gördüm .Cok kötü tablolardi .Size cazip gelen evliligin ,bir de öbür yüzü var .Yaşinız itibariyle size öyle görünmüyordur tabi.Hakkinizda hayırlisi.Yasinız cok genc daha

Bu evlilik acaba dışarıdan bazılarına çok mu güzel, keyifli geliyor? Düşünüyorum da her gün her gün aynı evde, rutine bağlamış bir hayat ne kadar güzel olabilir ki? Bunun çok tatlı olması için arada gerçekten harika bir aşk olması lazım, karşındaki insana doyamıyor olman lazım. Çok aşık olmadan evlenmeyin bence. Evlilik sadece çok aşık olduğun biriyle bir yuva kurmak istediğin zaman güzel gibime geliyor.
Cok asik evlensen de o is oyle olmuyor.
1.Evlenmeden once yuzune bakilmayan erkek cocuklari,evlenirken kiymetli oluyor.
Ailesinden ilk kez sevgi,onemsenme gormus erkek kisisi ,hoop ailesinin yanina geciyor.
Sen her konuda suclu cikiyorsun.
Bunu bunu yapmayalim dersen ,ariza oluyirsun.
Sansliysan evlenince aile yuzune bakmaz da,adam anlar.
Sansli degilsen,karsi tarafin sinsisine dustun demektir.Hep bisdy yapmaz,hep yapiyomus gibi gozukur.İste onu anlayinca kac.

Back
X