kızlar ben hala folic kullanıorum.3. ayda bırakacaktım ikizin birini kaybedince devam ettirdi doktor.kontrole 2 haftamız var.bazıları kullanma diyor,acaba zararlı olur mu,bilgisi olan var mı?
:uhm::uhm::uhm:
banada foliğin bitene kadar devam et demişti 2 hafta önce 12 haftadaydık şimdi 14. hafta hala bitmedi içiyorum hatta sordum içinde bayağ var bitene kadarmı diye evet bitene kadr dedi
Ben hala kullanıyorum... Doktor bana da kutu bitinceye kadar kullan, vücutta depolanmıyor nasılolsa dedi ama kutuda hala bi 100 tane vardır. Kontrolde unutmazsam sorucam tekrar. Bu arada her gün folic acid, elevid, demir hapı ve calcium sandoz içiyorum. Doktor biraz fazla yüklendi gibime geliyor... Siz de bu kadar şey, bir arada alıyor musunuz?
Ben hala kullanıyorum... Doktor bana da kutu bitinceye kadar kullan, vücutta depolanmıyor nasılolsa dedi ama kutuda hala bi 100 tane vardır. Kontrolde unutmazsam sorucam tekrar. Bu arada her gün folic acid, elevid, demir hapı ve calcium sandoz içiyorum. Doktor biraz fazla yüklendi gibime geliyor... Siz de bu kadar şey, bir arada alıyor musunuz?
bence biraz fazla yuklenmiş ama bünyen zayıfsa yada bebek vucudundan yeterli kalsiyum u alamıyorsa normal folik asidi 2.5 3 aya kadar kullanılıyor.
elevit cok iyi ama demir hapına 5 inci ayda baslanmıyormu.
7 de falan da omega 3 kapsülleri verirler onlar cok iyi.
canım folik asitin artık hiç bir faydası yok bende yanlızca elevit kullanıyorum demir hapı daha ilerki aylarda değerler normalse şu an vitamine bile ihtiyaç yok o haplarda çok iştah açıyor ve kilo aldırıyor doktorum çok yoruluyorum diye vitamini verdi yoksa önümüzdeki ay verecekti