Hala gelmek bilmio kizim...

Esmer Gxuxlcin

♥αℓуα ∂υ&#9
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.250
13
116
37
Almanya
39+1 günlük hamileyim, normal dogum yapicam Rabbim izin veririse ama..
Benim kizin gelmeye hiiiccccc mi hiicc niyeti yok..
Hersey kader kismet ama, bende artik evladima kavusayim istiyorum.
=(

normal şartlarda daha erken dün doğum yapan arkadaşım 41.haftayı doldurdu ama gelmedi bebeği suni sancı olmadı sezeryanla doğurdu ama tabi 40.haftada normal yapanda var ben 39+2 de plesenta kireçlenmesi olduğu için sezeryan olmuştum yakında kavuşursun bebeğine şimdiden hayırlı doğumlar

çok az kalmış biraz daha sabır belki yarın belki yarından da yakın derler ya şuan bile gelebilir sancın kavuşursun meleğine sağ sağlim inş.
hayırlı doğumlar
bizede dua et daha 9 haftamız var biz napalım canım yaw :ecrin_bebek:

canım benim bende 39+4 haftalım yanı 3 gunumuz kaldı allahn izniyle bendede bişey yok daha sabırsızlanıyoruz ama onların keyfi yerinde hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah

Son düzenleme:
normal şartlarda daha erken dün doğum yapan arkadaşım 41.haftayı doldurdu ama gelmedi bebeği suni sancı olmadı sezeryanla doğurdu ama tabi 40.haftada normal yapanda var ben 39+2 de plesenta kireçlenmesi olduğu için sezeryan olmuştum yakında kavuşursun bebeğine şimdiden hayırlı doğumlar[/QUO

Himmm, cok tesekkür ederim canim verdigin bilgi icin.
Rabbim yavrunun acisini vermesin.

çok az kalmış biraz daha sabır belki yarın belki yarından da yakın derler ya şuan bile gelebilir sancın kavuşursun meleğine sağ sağlim inş.
hayırlı doğumlar
bizede dua et daha 9 haftamız var biz napalım canım yaw :ecrin_bebek:

Rabbim tüm herkesin evladini hayirli bir sekilde kurtarmayi nasip eylesin.
Etmezmiyim, Allah'im sen ve senin gibi az kalmis tüm hamislerin zamanini su gibi akip gecmesini nasip etsin opuyorumnanaktan

canım benim bende 39+4 haftalım yanı 3 gunumuz kaldı allahn izniyle bendede bişey yok daha sabırsızlanıyoruz ama onların keyfi yerinde hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah

Insallaahh canim, insaallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ah bir gelseler, hayirlisi ile dogabilseler..
Rabbim'e siginiyorum da, insallah suni sanciya gerek kalmadan, kendi sancimizla dogururuz meleklerimizi..

canım bende 37+4 haftalık hamileyim zamanı gelince bağlasan durmaz hem hemen çıkarıp ne yapıcan rahatsa dursun orda takma kafana

Ahahahahah alemsin Hfz sırnaşık şey
Yok yahu bizim findik kurdu da acayip rahatsiz artik orda, hem kendi sigmiyor hemde bana rahat verimiyor minik kizim... Minikde denmez ya 3.500 kiloluk yavruya :)
Hayirli bir sekilde gelsinlerde... :teselli:

Bu arada kizlar, bilgisi olana sormak istiyorum.
Ben hep günlük pedlerden kullaniyorum, kilodum temizligi ve hijyeni bakimindan ve devamli abdest aldigimdan dolayi da, temiz olmasi makbuldur kilodun.Neise aslinda kast ettigim konu, (simdiden affiniza siginiyorum ) bende hic akinti olmazdi yani hamilelik süreci icerisinde. Bugün, özellikle ki son 1 saattir fark ediyorum ki, böyle icimden bisy akar gibi oluyor ve kontrole gittigimde cok beyaz degil cok sari da degil, ne cok koyu ne de cok civik akintim var.. Anlayamadim.
Nisan, yani ( sudan önce gelen dogum habericisi diyelim ) oda degil. Ki o olsa, kanli olur söylemesi ayip.. Acaba diyorum bugün cok yoruldum (Kisliklari cikardim, yikadim, ütüledim, yerlestirdim) vücudumun vermis oldugu tepki olabilir mi ?

aminio sıvısı olmasın yavaş yavaş suyun geliyor olabilir nişan illaki kanlı olmazmış öyle okumuştum

Canim Allah hayirlisi ile kurtarsin ins yukunden. ayni durumdayim ben de, bebegim için normal dogum istiyorum. benim minigim de bugun 38+6 gunluk yani yarin 39 haftamiz doluyor. sancim var acilmamda var. pazartesi gunu dr kontrolum vardi. dr altan muayene ettigi için ilk gun normal kan geldi ama sali çarcamba ve bugun nisan denilen sey geliyor. doktorum da zamani var az yukarida normal diyor. ben de çok endise ediyorum aslinda etmememiz lazim ama offf çok zor ya beklemek. seni anliyorum canim.
ama kendimizi stresden uzak tutmamiz lazim. camasir temizligine gelince sana katiliyorm canim benim de gun de en az 5 defa degistiriyorm. bu namaz aralarinda 6 -7 cikiyor hijyen için. yorulunca benimde biraz var suyla karisik akinti geliyor. bebegin suyumu acaba diye korkuyorm ama doktor bir sey demiyor. Rabbimize havele edecez kendimizi canim o en guzel vekil. su hayirli mubarek gunlerde hakkimizsa hayirli olani versin ins. saglikli sihatli aliriz ins yavrularimizi.
ha bu arada canim hurmayi bol ye su aralar. ben fark ettim hurmayi yedim zaman sancilarim artiyor. hem dogum sonra sutun hemen gelmesi hemde dogumun kolay olmasi için Allah izni ile ins.

Oyyhhh Allah'ima hamd_ü senalar olsun kizlar !!!
Buraya o akinti isini yazdikdan 1 saat sonra uyurken, suyum geldi gece:D Arefe günü öyle gecti
Bayram bebisi oldu kuzum, hayirlisi ile normal dogum yaptim Elhamdülillah.
Rabbim tüm hamisleri, hayirlarla kurtaran mümine hanimlarindan eylesin insallah.
Hayatim güzeldi cok sükür, ama simdi yemin ediyorum her dakika Allah'ima sükür ediyorum !!!
Hele ki, bu hediyeyi bana nasip eyledigi icin cok agladim, agliyorum.Agliyorum cünkü, lohusayim suan sadece secdeye varip yemin ederim ki bagira bgira aglamak, dua etmek istiyorum Rabim'e..

allah analı babalı büyütsün darısı başımıza benim de bir iki haftam kaldı beklemedeyiz.rabbim sağsalim almayı nasip etsin hepimize :))

şükürler olsun yaradanıma hayırlı olsun canım gözün aydın rabbim inşallah sağlıcakla bizlerede yaşatır kucağımıza almayı nasip eğler inşallah

hayırlı olsun bebeğin. Allah islama bağışlasın.. ben de 40+1 oldum hala bekleyenlerdenim, senin dediğin gibi birazdan su gelse de ben de gidip doğursam artık ya :)

Back
X