Iliskinin oluru vardi da niye ayrildiniz? Diye sorarlar.Merhaba kızlar,
Her fırsatta olmuyor beceremiyoruz götüremiyoruz diye şikayet eden erkek arkadaşımdan artık benim düzeltebileceğim bir şey kalmadığı için, aramız çok iyi olsa da en ufak sorunda aynı lafları tekrarladığı için, beni ona hiç destek olmamakla suçladığı için (çok ağır geldi) ayrılmıştım biliyorsunuz... Ve kafasından uydurduğu bir ton suçlamalar... Madem bu kadar olduramıyordu benimle madem iyi zamanlarımızın artık hiç hatrı kalmamıştı yapacak bir şey yoktu güle güle demiştim. 6 gün oldu... Belki yokluğumu hissettiğinde aslında bu ilişkinin olduğunu fark eder, beni kaybetmek istemez diye düşünmüştüm ama olmadı. Hala hiç bir şekilde ulaşmaya çalışmadı bana. Kovalasın diye ayrılmadım ben artık yapacağım bir şey kalmadı diye ayrıldım ama bir yanım hatasını anlamasını bekledi hep ya da beni özlemesini. Çok seviyorum derdi 1 yıllık ilişki nasıl böyle bitebilir, nasıl hiç çabalamaz?
Sizce artık tamamen umudu kesmeli miyim?
Karşımıza çok daha iyi insanların çıkacağına eminim. Bosver insan nelere alışmıyor buda gelir geçer, olacağı varsa bari sürüne sürüne hatasını anlasin oyle dönsün ama yine bir soru acaba tekrar aynı davranmaya devam ederse daha da çok üzülmeyecekmisin canim ?
Kes. Gecen konuya da yazdım. Peşinden koşsun diye mi ayrıldın diye, hayır demiştin. Ama bence blöf yaptın o da yemedi.
Kesmelisin.
Dönse de eskisi gibi olamaz çünkü.
Biz olmuyoruz diyip durduguna gore buyuk olasilikla seni aramayacak.
Baska sebeplerden inatlastik deseydin 1 yillik iliski mutlaka arar derdim.
Ama erkek arkadasin zaten ayrilmak istiyormus.
Yine de icimden bi ses arayacak diyor. Neden oyle hissettim bilemedim.
Evet canim böyle omur geçmez. Birisi bir gün onu pişman eder anca o zaman adini anar ama o zamanbelki de senin sadece külahın çınlar. Döner diye bekleme illa. Zaten o zaman senin de umrunda olmamış olacak. Nasıl bir enerji yasası ise hep böyle olmustur.
Seni gayet iyi anliyorum, zaten geri dönerse hatasını anlamış da geri dönmüş diye düşüneceksin ama ya tekrar ayni şeyleri yaşatırsa sana o zaman bütün bunları onun yanına kar bırakma derim ben ! ( inşallah geri dönerse bunları yapmaz melek gibi olur )Ben aynı şekilde olursa dönsün istemiyorum ki... Hatasını anlasın dönsün istiyorum...
Tabi belki de erkek triplerine giriyordu olmuyoruz yaea diyerek. Bilemeyiz ki. En iyi sen bilirsin.Olmayan hiç bir şey yoktu neden ona göre bu kadar olmuyordu anlayamıyorum... Çok sevdiğini söylüyordu...
1 yıllık ilişki böyle bitmemeliydi ya, yazık o kadar emeklerimize. Gel konuşalım demesi gerekmez miydi?
Madem ayrılmak istiyordu neden bu kadar bekledi benim ayrılmamı bekledi? Olmadığına karar verip kendi ayrılamaz mıydı zaten?
Özleyecek insan böyle mi yapardı, seni resmen bitirmeye itmis. Sen hala seviyorsun anca daha fazla yıllarını çalınca vazgeçeceksin gec olacak. Bence şükret senin daha fazla vaktini almadığı icin.Şuan hiç özlemiyor mubu ilişkiyi hiç mi istemiyormuş ya almıyor aklım
Seni gayet iyi anliyorum, zaten geri dönerse hatasını anlamış da geri dönmüş diye düşüneceksin ama ya tekrar ayni şeyleri yaşatırsa sana o zaman bütün bunları onun yanına kar bırakma derim ben ! ( inşallah geri dönerse bunları yapmaz melek gibi olur )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?