Tabi belki de erkek triplerine giriyordu olmuyoruz yaea diyerek. Bilemeyiz ki. En iyi sen bilirsin.
Ama bu noktada gururlu olman lazim.
Sakin arama.
Yoksa onun bloflerini yedigini ve o iliskinizi kucumsese dahi ayrilamayacagini gostermis olursun.
Saglam dur ki bir araya gelirseniz eger bir daha oyle laflar edemesin.
Oyle oluyor galiba. Cevremde hep oyle gordum.İş sıkıntıları başladığında başladı onun bu tavırları genel olarak. Aramız iyi olduğumuzda çok çok güzeldi, çok iyi hissederdim beni sevdiğini, sıcacıktı o his. O yüzden anlayamıyorum nasıl bu hale geldik diye.
Ben asla aramam çünkü o bu şekilde yapmaya devam etse zaten daha fazla olduramayacaktım. Pişman değilim yaptığımdan. Pişman da olsam dediğiniz gibi yaptığımı yutup aramazdım.
Arkadaşlarım erkeklere zamanla koyar der, öyle mi olur acaba...?
Özleyecek insan böyle mi yapardı, seni resmen bitirmeye itmis. Sen hala seviyorsun anca daha fazla yıllarını çalınca vazgeçeceksin gec olacak. Bence şükret senin daha fazla vaktini almadığı icin.
Geri dönse de aynı sıkıntılarınızın katlanarak devam edeceğini düşünüyorum. Kendinde hata görmüyordur muhtemelen. Hata görüyor olsaydı bu durumda olmazdınız diye düşünüyorum.
Merhaba kızlar,
Her fırsatta olmuyor beceremiyoruz götüremiyoruz diye şikayet eden erkek arkadaşımdan artık benim düzeltebileceğim bir şey kalmadığı için, aramız çok iyi olsa da en ufak sorunda aynı lafları tekrarladığı için, beni ona hiç destek olmamakla suçladığı için (çok ağır geldi) ayrılmıştım biliyorsunuz... Ve kafasından uydurduğu bir ton suçlamalar... Madem bu kadar olduramıyordu benimle madem iyi zamanlarımızın artık hiç hatrı kalmamıştı yapacak bir şey yoktu güle güle demiştim. 6 gün oldu... Belki yokluğumu hissettiğinde aslında bu ilişkinin olduğunu fark eder, beni kaybetmek istemez diye düşünmüştüm ama olmadı. Hala hiç bir şekilde ulaşmaya çalışmadı bana. Kovalasın diye ayrılmadım ben artık yapacağım bir şey kalmadı diye ayrıldım ama bir yanım hatasını anlamasını bekledi hep ya da beni özlemesini. Çok seviyorum derdi 1 yıllık ilişki nasıl böyle bitebilir, nasıl hiç çabalamaz?
Sizce artık tamamen umudu kesmeli miyim?
Seni çok iyi anlıyorum. Geçen yıl ben de benzer şeyleri yaşadım senle, önceki konularını biliyorum. Ben açıkçası erkek arkadaşının sana değer verdiğini hissediyorum, bana sadece yorulduğu şeyler var gibi geliyor. Bence ona zaman vermelisin, bırak düşünsün. Sakın çocukça engellemelere silmelere, kıskandırmalara girişme. Olgun bi tavır çiz, sessiz kal, fevri tepki verme, ortadan da kaybolma. Sana ulaşabilecek yollar bırak. Ben eninde sonunda yazacağına inanıyorum. İstersen eski mesajlarıma bakabilirsin, orda bir topikte aynı dertten muzdarip çok kişiyle yazıştık geçen yıl :) Onları okumak iyi gelebilir.
Bekletirsen o ayrıCanım kabul et artık senin aşkına sıkı sıkı tutunduğun gibi tutunmamış ex kişisi bu arada bir arkadaşın zamanla anlıyorlar diye gerçekten öyle zamanla kafalarına dank ediyor ama o zamanda o tren çoktan kaçmış oluyor ha sen ısrarla
Merhaba,
Benzer şeyleri yaşadığım birini bulabilmek çok güzel. Haklısındır belki de yorulmuştur ama ben onu yoracak hiç bir şey de yapmamıştım... Senin durumun nasıl sonuçlandı? :)
Bulmam zor olabilir mi acaba o başlığı, yardım edebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?