Hala hatasını anlamadı... Umudu kesmeli miyim?

İş sıkıntıları başladığında başladı onun bu tavırları genel olarak. Aramız iyi olduğumuzda çok çok güzeldi, çok iyi hissederdim beni sevdiğini, sıcacıktı o his. O yüzden anlayamıyorum nasıl bu hale geldik diye.
Ben asla aramam çünkü o bu şekilde yapmaya devam etse zaten daha fazla olduramayacaktım. Pişman değilim yaptığımdan. Pişman da olsam dediğiniz gibi yaptığımı yutup aramazdım.
Arkadaşlarım erkeklere zamanla koyar der, öyle mi olur acaba...?

Oyle oluyor galiba. Cevremde hep oyle gordum.
Senin icin birkac hafta sonra ani olarak kalacak, onun icinse akli basina yeni gelecek bence.

Geri dönse de aynı sıkıntılarınızın katlanarak devam edeceğini düşünüyorum. Kendinde hata görmüyordur muhtemelen. Hata görüyor olsaydı bu durumda olmazdınız diye düşünüyorum.

Evet hiç hata görmüyor ya ben hiç anlayamadım o kısmı zaten...

Seni çok iyi anlıyorum. Geçen yıl ben de benzer şeyleri yaşadım senle, önceki konularını biliyorum. Ben açıkçası erkek arkadaşının sana değer verdiğini hissediyorum, bana sadece yorulduğu şeyler var gibi geliyor. Bence ona zaman vermelisin, bırak düşünsün. Sakın çocukça engellemelere silmelere, kıskandırmalara girişme. Olgun bi tavır çiz, sessiz kal, fevri tepki verme, ortadan da kaybolma. Sana ulaşabilecek yollar bırak. Ben eninde sonunda yazacağına inanıyorum. İstersen eski mesajlarıma bakabilirsin, orda bir topikte aynı dertten muzdarip çok kişiyle yazıştık geçen yıl :) Onları okumak iyi gelebilir.

Merhaba,
Benzer şeyleri yaşadığım birini bulabilmek çok güzel. Haklısındır belki de yorulmuştur ama ben onu yoracak hiç bir şey de yapmamıştım... Senin durumun nasıl sonuçlandı? :)
Bulmam zor olabilir mi acaba o başlığı, yardım edebilir misin?

Canım kabul et artık senin aşkına sıkı sıkı tutunduğun gibi tutunmamış ex kişisi bu arada bir arkadaşın zamanla anlıyorlar diye gerçekten öyle zamanla kafalarına dank ediyor ama o zamanda o tren çoktan kaçmış oluyor ha sen ısrarla

Bekletirsen o ayrı

Canım başlığı benim eski mesajlarımdan bulabilirsin. Ummadığı anda eski erkek arkadaşı geri dönenler gibi bi başlıktı. Biz 10 ay beraberdik ilişkideki pozisyonum aynı senin gibiydi çabalayan hep bendim o bana göre daha rahattı sorunlarımızı çözmeye çalışmazdı sevgisi yoğun olan en azından öyle görünen bendim. Hatta açmış olduğum konu da var. 10 ayın sonunda biz senle yapamıyoruz farklıyız ben çok sevemiyorum gibi saçmasapan sebeplerle ayrıldı benden. 4 ay boyunca hiç konuşmadık tam 4 ay. Ne bir mesaj attım ne karşısına çıktım ne haber almaya çalıştım. 4 ay sonra geri döndü ve 6 aydır yine beraberiz ailesiyle tanıştım ve şu an sevgisini en yoğun gösteren taraf o ilişkimizde de her şey yolunda :)

Ayrılmayı istiyormuş zaten.
Senin ayrılmanı beklemiş sen de ekmeğine yağ sürmüşsün.
Gayet güzel sıyrılacak işin içinden ama sen yaptın diye.

Çarşamba günü ortak arkadaşımızla görüşmüşler kötü olduğunu söylemiş. Beni sormuş o nasıl demiş. Buradan bir anlam çıkarmalı mıyım kızlar ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…