Gebeliğe Hazırlık Hala hsg çekinmedim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Kızlar ben yurt dışında yaşıyorum.
3 senedir bi hamile kalamadım gitti..
Aşılama oldu onun öncesi bile bi hsg cekilmedi.
Ben anlamiyorum bu ultrason makineleriyle görünüyorda haberimmi yok!
Ben artık tıkanıklık’dan dolayı şüpheleniyorum.
3 yumurtaya rağmen hamilelik gerçekleşmedi!
Doktor bi hsg demiyor!
Yoruldum yıprandım bıktım 🥲
Negatiflerden sıkıldım!
Tüp bebek istiyorum artık cidden vakit kaybetmek istemiyorum artık 😞
Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok çok zormuş🥲

Kızlar ben yurt dışında yaşıyorum.
3 senedir bi hamile kalamadım gitti..
Aşılama oldu onun öncesi bile bi hsg cekilmedi.
Ben anlamiyorum bu ultrason makineleriyle görünüyorda haberimmi yok!
Ben artık tıkanıklık’dan dolayı şüpheleniyorum.
3 yumurtaya rağmen hamilelik gerçekleşmedi!
Doktor bi hsg demiyor!
Yoruldum yıprandım bıktım 🥲
Negatiflerden sıkıldım!
Tüp bebek istiyorum artık cidden vakit kaybetmek istemiyorum artık 😞
Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok çok zormuş🥲
Canım öncelikle inşallah tüplerinde bişey yokdur yurt dışında nasıl bilmiyorum ama Türkiye ye geldiğinizde özel kliniklerde çekilseydin keşke burda bir yılı doldurup da olmadıysa bebek hemen rahim filmi istiyor doktorlar İstanbul da Echomar görüntüleme merkezi var KK da da çok övüyorlar orayı yada başka yerde olur tabi tatile geldiğinizde burda çektir istersen

Merhaba bende istanbula geldim tüp bebek için. HSG çekildi sol tüpte tıkanıklık varmış o giderildi ama tüp şiş olduğu için akıntı yapıyormuş buda embriyonun tutunmasını önlüyormuş. Bakalım pazartesi doktora götüreceğim sonuçları. Bende almanyada 3 kere hormon tedavisi gördüm bikerede aşılama oldU. Hepsi Negatif sonuçlandı. 3 senedir Herşeye normal diyorlardı bi kere bile ne HSG ne başka birşey Önerdiler. Ne vakit kaybedin ne para, imkanınız varsa türkiyeye gelin derim.

Merhaba bende istanbula geldim tüp bebek için. HSG çekildi sol tüpte tıkanıklık varmış o giderildi ama tüp şiş olduğu için akıntı yapıyormuş buda embriyonun tutunmasını önlüyormuş. Bakalım pazartesi doktora götüreceğim sonuçları. Bende almanyada 3 kere hormon tedavisi gördüm bikerede aşılama oldU. Hepsi Negatif sonuçlandı. 3 senedir Herşeye normal diyorlardı bi kere bile ne HSG ne başka birşey Önerdiler. Ne vakit kaybedin ne para, imkanınız varsa türkiyeye gelin derim.
Kaç günlüğüne gittiniz ?
Ben tüp bebek için sormuştum bi 20 gün ayırmam gerekiyormuş ama şuan için malesef okadar süre gidemem eşim çalişiyor bende çalişiyorum 20 gün çok uzun😞
Napacağımı şaştım yaa
Birde terapimiz çıktı.. benim çok ağrılı oluyor aşılama filan onun için terapiye yönlendirdi doktor oysa vakit kaybetmek istemediğimi dile getirdim😞

Back
X