Kızlar size geçen ay yazmıştım hatırlarsınız bu ay ağdetim18 gün geçti idrar testi yaptırdım Sonuç Pozitif Çıktı inanamadım devlet hastanesinden kan testi yaptırdım sonu + çıktı doktor ultrasonla baktırdıbebeğimi gördüm kuru fasulye kadardı 7 haftalıkmış ama hala inanamıyorum size çıkan değerleri yazayım bana bi bilgi verin inanamıyorm hala
Hepinize çok teşekkür ederim allah bütün çocuk isteyenlererabbim versin bizim için doktorlar tüp bebekten başka çocuğunuz olmaz dedi ve normal yollardan hamile kaldım demekki cenabı allah verince ooluyormuş allah herkese nasip etsin
Kızlar size geçen ay yazmıştım hatırlarsınız bu ay ağdetim18 gün geçti idrar testi yaptırdım Sonuç Pozitif Çıktı inanamadım devlet hastanesinden kan testi yaptırdım sonu + çıktı doktor ultrasonla baktırdıbebeğimi gördüm kuru fasulye kadardı 7 haftalıkmış ama hala inanamıyorum size çıkan değerleri yazayım bana bi bilgi verin inanamıyorm hala
Hepinize çok teşekkür ederim allah bütün isteyenlere nasip etsin şimdi 2 aylık hamileyim demin yatakta uzanırken kalp atışını hissettim yada bana öle geldi ama eminim kalp atışı sizce normalmi 2 aylıkken hisseetmem