• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala İnanamıyorum hamileyim

aylin3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
15
0
36
İzmir
Kızlar size geçen ay yazmıştım hatırlarsınız bu ay ağdetim18 gün geçti idrar testi yaptırdım Sonuç Pozitif Çıktı inanamadım devlet hastanesinden kan testi yaptırdım sonu + çıktı doktor ultrasonla baktırdıbebeğimi gördüm kuru fasulye kadardı 7 haftalıkmış ama hala inanamıyorum size çıkan değerleri yazayım bana bi bilgi verin inanamıyorm hala

Test: B-HCG Sonuç
>15000.00

Özel Referans Değerleri

NEGATİF <5.0

GEBELİK ÖNCESİ 5.1 - 24.9

Pozitif >25

hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hayırlısı olsun çok güzel bir haber darısı benim ve tüm bebek bekleyenlerin başına....:52::52:

hayırlı olsun arkadaşım rabbim kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Hepinize çok teşekkür ederim allah bütün çocuk isteyenlererabbim versin bizim için doktorlar tüp bebekten başka çocuğunuz olmaz dedi ve normal yollardan hamile kaldım demekki cenabı allah verince ooluyormuş allah herkese nasip etsin

konunuz içerik nediyle ilgili başlığa başlık düzenlenerek taşınmıştır bilginize

Kızlar size geçen ay yazmıştım hatırlarsınız bu ay ağdetim18 gün geçti idrar testi yaptırdım Sonuç Pozitif Çıktı inanamadım devlet hastanesinden kan testi yaptırdım sonu + çıktı doktor ultrasonla baktırdıbebeğimi gördüm kuru fasulye kadardı 7 haftalıkmış ama hala inanamıyorum size çıkan değerleri yazayım bana bi bilgi verin inanamıyorm hala

Test: B-HCG Sonuç
>15000.00

Özel Referans Değerleri

NEGATİF <5.0

GEBELİK ÖNCESİ 5.1 - 24.9

Pozitif >25

tebrik ederim.Allah hayırlısıyla cici bebeciğinizi kucağınıza almayı nasip etsin:46:

sağlıkla kucağınada alırsın inşallah:nazar::nazar::nazar:hayırlı olsun bebişin:64::64::64::emir_bebek::emir_bebek:benim gibi bebek isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin rabbim.....:emir_bebek::emir_bebek:

Hepinize çok teşekkür ederim allah bütün isteyenlere nasip etsin şimdi 2 aylık hamileyim demin yatakta uzanırken kalp atışını hissettim yada bana öle geldi ama eminim kalp atışı sizce normalmi 2 aylıkken hisseetmem:52:

hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin:nazar:

maşaALLAH ...Rabbim sağlıklı salih evlatlar nasip etsin tüm bekleyen ve isteyenlere.Tebrik ederim
bende 5+5 hamileyim..Rabbim bu duyguyu cümle isteyen kullarına hayırlısıyla nasip etsin...:61::40:

Back
X