HaLa İnanamıYorum ßenDe hamiLeyimm.

hepsade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
323
41
98
32
8 aylık evliyim.2 gün önce kan testi yaptırdım beta hcg 425,08 çıktı. Son adet tarihim 6 aralıktı. Çok muTLuyumm.İlk hamileliğim olduğu için çok korkuyorum.

dün idrar testi yaptım.Çift çizgiyi gördüm. Birisi hafif açık renkti.Hala İnanamıyorum.Allahım herkese Nasip etsin bu duyguyu.:nazar:

Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:46:

hayırlı olsun :nazar: Allah kucagınıza almayı nasip etsin darısı benm gibi dört gözle bekleyenlerin başına inş...

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün uzun ömürler nasip etsin inşallah:emir_bebek:

Saolun ArkadaşLar Allahım hepimize böyle mutluluklar nasip etsinn.

hayırlı olsun..bende 3 aylık hamileyim allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin..

Hayırlı olsun darısı başıma 6 yıllık evliyim ama daha bebeişim yok allahım tüm isteyenlere nasıp etsıın.....

hayırlı olsun canım.ben de beklemedeyim.1-2 güne belli olur inş.idrar testin de kaçıncı günde belli oldu senin?:nazar:

canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim :nazar::emir_bebek:

8 aylık evliyim.2 gün önce kan testi yaptırdım beta hcg 425,08 çıktı. Son adet tarihim 6 aralıktı. Çok muTLuyumm.İlk hamileliğim olduğu için çok korkuyorum.

dün idrar testi yaptım.Çift çizgiyi gördüm. Birisi hafif açık renkti.Hala İnanamıyorum.Allahım herkese Nasip etsin bu duyguyu.:nazar:

canım hayırlı uğurlu olsn..
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin.
hayırlı evlat olsn inş..:nazar::emir_bebek:

arkadaşlar merhaaba doktorum bana yumurtlamışsın dedi bu ne demek oluyo anlayamadım daha 1 aylık evliyim yumurta rezervim çok düşük olduğu için doktorum hiç korunma demişti ayrıca erken menopoz teşhisi kondu ben hamilemiyim yani????

arkadaşlar merhaaba doktorum bana yumurtlamışsın dedi bu ne demek oluyo anlayamadım daha 1 aylık evliyim yumurta rezervim çok düşük olduğu için doktorum hiç korunma demişti ayrıca erken menopoz teşhisi kondu ben hamilemiyim yani????[/QUOT

malesef hamile değilsin tatlım.ama o yumurtalar spermle karşılaşırsa hamile kalabilirsin.her ay regl yani adetten sonra vucudumuz 12-14-16- günlerinde yani bu günlerin herhangibirinde sağlıklı kadında yumurta oluşur o yumurtayı sperm döllerse ancak hamile kalabilirsin.yumurta rezervin az ise diğer yumurta bakımından bi sorun yaşamayan insanlara göre biraz daha zor olabileceği için korunma demiştir.

arkadaşlarr çookk yeniyim henüzz yazılarınızı son 1 haftadır yaladım yuttum desem yeridir 4 aylık evliyimm adetim 1 hafta gecikti 4 gün önce idrar testi yaptm 20 sn içinde 2. çizgi acayip kou halde belli oldu 2 gün çnce bida yaptm yine aynı şekilde hemen belli oldu biraz beklemediğimz bi durum bu eşimle ama olduysa da eğer Allahtan gelene hayır deme lüksüm yok tabi seve seve ama işte korkuyorum yarın ilk kez doktora gidicem kan testi için açmı gitmem gerekio biraz yardımcı olabilirmisinzz bu boş gebelikte korkutuyooo benii büyüklerimm bu duyguyu yaşayanlar yardımm :))

merhaba arkadaslar ben gecen kasım ayında adetimi 12 sinde gorcekken 16 sı gecikti hamileyim sandımm bu ayda her ay geri attiği gibi 14 bekledim gelmeyince bugun test yaptımm pozitif cıktı negetifse pozitif cıkarmı tesler yanlıs olabilirmi adetim 3 gun gecikti ama sanki adet olcakmısım gibi kasık agrısı ve sıkısma oluyo bu normalmı yardımcı olurmusuz bu arda butun yeni annelere hayırlı olsun allah en kısa zamanda bebek isteyenlere nasıp etsin:21:

Back
X