Çok teşekkür ederim ne güzel demissiniz evet bunları düşünüp ondan nefret edicem silip atıcam![]()
Hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim,
Bu ilişkide sadace siz değerlisiniz unutmayın,
Temeli yalan olan bir ilişki zaten yürümez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ne güzel demissiniz evet bunları düşünüp ondan nefret edicem silip atıcam![]()
Evet doğru ve ben bunu bile bile duygularına inandım hata yaptım üzülen taraf ben oldum yineBile bile lades.Hayatindaki kizi cikarip , duygulari sogumadan senden hoslanan adam aramasin daha iyi.
En onemlisi hatayi tekrar etmemek.Duygularinin galip gelmesine izin verme.Tekrar üzülürsün.Duygular nasil olsa bir gun geciyor.Evet doğru ve ben bunu bile bile duygularına inandım hata yaptım üzülen taraf ben oldum yine![]()
Kesinllikle mantıklı davranmam gerekiyor duygularımla değil çok yeni sanırım ondan zorlanıyorum geçicek ins teşekkür ederimEn onemlisi hatayi tekrar etmemek.Duygularinin galip gelmesine izin verme.Tekrar üzülürsün.Duygular nasil olsa bir gun geciyor.
Emin ol gecicek.Sonra kendi kendine gülersin ben buna mi üzüldüm diyeKesinllikle mantıklı davranmam gerekiyor duygularımla değil çok yeni sanırım ondan zorlanıyorum geçicek ins teşekkür ederim![]()
Umarım yaaa çabucak geçerEmin ol gecicek.Sonra kendi kendine gülersin ben buna mi üzüldüm diye![]()
Hayır aslında ben gördüğümün yanlış olmasını diliyordum ondan böyleyim sanırımhem istemiyorsun hemde yan cebime koy diyorsun...
Zaten benim yoluma bakmam lazım boşuna takıntı olduex ten next olmaz
Hayır aslında ben gördüğümün yanlış olmasını diliyordum ondan böyleyim sanırım![]()
Evet mantıklı bakamadığım için kendime çok kızıyorumgözünle gördün sonuçta..
İleriye dönük bişey düşünmediği sen miymişsin başkası mı onu anlamadım?Kızlar merhaba;
Daha önce çok önemli bir konu açmıştım hepinize çok teşekkürler sayenizde o konuyu atlattım
Şimdiki sorunum ise erkek arkadaşımla ilgili.Çok kısa dönemde kendisiyle normal arkadaş şeklinde başlayıp sevgili olarak devam ettikArkadaşlık döneminde bunun hayatında birçok kız vardı ve ben biliyordum konuştuğumuzda yanlış yaptığını söylüyordum ama kendi hayatı diyordum.Birgün hayatındaki kızı çıkardı aynı gün kötü hissettiği için görüştük ve akşamında beni aradı çok iyi biri olduğumu söyledi.Biz daha sık buluştuk bana birşeyler hissettiğini söyledi. 15 gün boyunca ben hissettiği şeyin tek kaldığında benim onun yanında olmamla alakalı olduğunu söyledim ve sonunda sevgili olduk.Ama ben geçmişi bildiğim için bir türlü güvenemedim ve birçok kez ayrıldık her seferinde barıştık
Şimdi yine ayrıldık birkaç gün oluyor bir mesajını yakaladım başkasına attığı ileriye dönük birşey düşünmüyorum yazmış bunu görünce bitirdim oda bana zaten güvenmiyordun sonuç buydu gibisine getirdi ve sonrasında her zaman arayan insan ne aradı ne sorduBen hala beklentideyim en azından bir araması lazımdı diyorum ama mantıklı düşünemiyorum işte
Sadece sizinle bu durumu paylaşmak istedim nasıl aşıcam bu durumu ben
Teşekkürler şimdiden yorumlar için![]()
Kesinllikle herkese boncuk dağıtıp kaçan korkak biriymiş demek ki benim kendime yaptığım en büyük köütülük beklemek çok teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınızYenisini bul şeker kız. İleriye dönük bişey düşünmüyorum tarzı millete konuşan bir adam zaten bırak aramasın yani ne kadar gereksiz bir beklenti aramasını istemek. Kendine bu kötülüğü yapma ve sadece önüne bak.
Şuan o şekilde gösteriyorum görebileceği yerlerde online olup eski arkadaşlarımla konuşuyorum da işte içimde yıkılmış durumdayım hata bende de böyle birine şans verdimOnemsemeyin ve bunuda belli edin hem aldatiyor hem guvenmiyorsun diyor ona seslenmek istoyorum acaba sorun senin yaptiklarin olabilirmi??? Beklemeyin bile hayatiniza devam edin oda cildirsin
Kendinize kiziyorsunuz ama.bu neyi degistirir.kaldiki bu kadar uzulecek durum yok inanain bir benzerini farkli bir olayla yasadim kiziyorum bile bile lades ama zarardan donen kardadir ne yapiyoruz kendimizle.ugrasmayi birakiyoruz yasamadan bilinmez bazi seyler bir daha yapmayiz olur biterŞuan o şekilde gösteriyorum görebileceği yerlerde online olup eski arkadaşlarımla konuşuyorum da işte içimde yıkılmış durumdayım hata bende de böyle birine şans verdim![]()
Evet kesinllikle yaptıgımın zararını yine ben gördüm en güzeli daha fazla zarar almadan kurtulduguma sevinmek haklısınızKendinize kiziyorsunuz ama.bu neyi degistirir.kaldiki bu kadar uzulecek durum yok inanain bir benzerini farkli bir olayla yasadim kiziyorum bile bile lades ama zarardan donen kardadir ne yapiyoruz kendimizle.ugrasmayi birakiyoruz yasamadan bilinmez bazi seyler bir daha yapmayiz olur biter