E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Bu inatçı keçiye 1000 kez söyledim..Biliyor benim de transferin 7. günü kanamam olduğunu..kaydirigubbakcemile Ama dr progesteron iğne verdi kanama durdu ve bebeklerime hamile olduğum ortaya çıktı..Bizimkisi hemen pes etti :mymeka:dıptıscım keşke 12 gün tekrar kan testi yapsaydın kanamaylada çok hamile kalan var doktorlar üstüne basa basa söylüyo kanamada olsa verilen test gününde test yaptırın diye canım inşallah hamişsindir kanamanda dururgüzel bi hamilelik geçirirsin bebişin sana kötü bi şaka yapmış olsun inşallah allah çooooooookkkk büyüktür canım onun gücünün yetmiyceği hiç bişey yoktur...........son gülen iyi gülermiş dilerim allahtan rabbim yüzünü tam ümidini kestiğin anda güldürsün inan bana içim titreyerek amiiiiiiiinnnnnn diyorummmm canım güzel haberler ver olurmu ........ veremesende sabret olurmu canım rabbim en büyük mükafatı: belanın ilk geldiği an isyan etmeyen sabreden kuluna verirmiş..... dilerim rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimizi hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşturur.........................
Foto da zaman geçince iyice grileşmiştir..Benim bu kadar bile çıkmıyordu..Keşke 12. gün kan testi yaptırsaydın....aha tıklayın bakın looo hamile değilim
eminim bundan bu renklenme
http://img7.imageshack.us/img7/2305/dsc00562m.jpg
aaa şimdi normal boyuta döndü
testin içini neden söktün
Bu inatçı keçiye 1000 kez söyledim..Biliyor benim de transferin 7. günü kanamam olduğunu..kaydirigubbakcemile Ama dr progesteron iğne verdi kanama durdu ve bebeklerime hamile olduğum ortaya çıktı..Bizimkisi hemen pes etti :mymeka:
Foto da zaman geçince iyice grileşmiştir..Benim bu kadar bile çıkmıyordu..Keşke 12. gün kan testi yaptırsaydın....
dıptısım akşam yaptım benimde negatif çıktı sabah pozitif akşam negatif çıktı sabah aç karnına tekrar et ve sonrada git kan yaptır bence hamilesin benim akşamki testte o kadar bile çizgi çıkmadı geç döllenme olmuş olabilir ama inşallah hamilesin......ben çooookkkk umutlandım çok heyecanlandım yola gitcem dıptısım ben gitmeden bi sonuç bildir canım nolur merakta bırakma
bademcim yerden göğe kadar haklısın çok büyük hata yaptı test yaptırmamakla ama zararın neresinden dönsen kardır inşallah sonu güzel olcak.........
:dilcikar::dilcikar::dilcikar: gebe değilim ben:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Allah seni :roflol::roflol::roflol::roflol:hee deilsin karnın şişcek gazdandır dicen miden bulancak üşütmüşümdür dersin
doğumhaneye giderken canlı tavık yuttum da o çıkıo dersin artık pees pes
ne var olur yarın gideyim kan testi yaptırayım bi desen :mymeka:
hee deilsin karnın şişcek gazdandır dicen miden bulancak üşütmüşümdür dersin
doğumhaneye giderken canlı tavık yuttum da o çıkıo dersin artık pees pes
ne var olur yarın gideyim kan testi yaptırayım bi desen :mymeka:
Allah seni :roflol::roflol::roflol::roflol:
manyah canlı tavuk ha:roflol:
Dıptısım benim 11 gün sürmüştü kanamam hatta parçaların geldiği gün ölücem ben galiba deyip duruyordum:çok üzgünüm:
Doktora gitseydin keşke sende benim gibi inatcısın sanırım bende gitmemiştim....
Ama canım senin durumun farklı bence daha fazla vakit kaybetme git doktoraa.s.
kendimde yasadığım bir seyi anlatayım eğer hamilelik yoksa o ikinci cizgi bir saatde olsa bir iki günde olsa cıkmıyor ama eğer hamilelik varsa veya verilen ilaclardan dolayı (düşük olmasın diye verilen porgestan veya benzeri ilaclar gebelik hormunu iceriyor)ikinci cizgi silik cıkabiliyor
birde üc hamilelik yasadım adet kanaması gibi olmasada ücüde kanamalı oldu bence kendini sartlandırma ama genede dikkatli ol
allahım bir an öncede bebeğinize kavusturur insallah onun yoklugu cok zor onu cekenler bilir ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?