- 19 Haziran 2012
- 99
- 21
- 98
yeni üye oldum ben:) suracıga yazıversem mi bnde derimi die düşünmedim değil ve yazıyorum sanırım:)) bn azcık daha büyügüm elciin den:) 20 yasındayım
söyle kiiii bende bu olaylarla pek içli dıslı olur oldum bu aralar
surdan baslıyım ki normalde cok feci neseli biriyimdr elhamdülillah gerci hala öleym ama sarsılıyorum tabi bazen
esas oglan yakın bi arkadasımın cok yakın bi arkadası :)bu yakın arkadasım ne hkmetse aklına gelip siz cok ii arkadas olursunuz diyip bizi tanıstırdı baya baya mesajlasıyoruz sayılır cok az grme fırsatımız oldu ama birbirimizi trajedidir ki tanıstıran arkadasım o ve ben cay içmeye gttik ama ikimizde yere bakıp durduk
neyse bizim tanıstırılma sebebimiz birbirimize yakıstırılmış olmamız olabilir ki öle sanırım amaaa oglandan hiç ses yok
bu beni sinir ediyo kızlar nerdeyse 3 ay olmus tanısalı hala kanka muhabbeti yapıyoruz nolur bni yanlıs anlayıpta ne kadar meraklı demeyin nolur demek istediğim tamamen farklı olay o sekilde basladıgından merak ediyorum sadece ne düşünüyo acaba die:) bide sıkıldım yaa 3 aydr ne yazaayım hava mı kaldı su mu
arkadaslarım bnm böle bi halde oldugumu bunları söylediğimi duyunca kahkaha attıklarındn size söylemeyi uygun buldum:) ben ne yapsam ki simdi? bişey olcaksa cipciddi olmalı cünkü. haa bi ayrıntıda su ki asık olmadıgımdan böyle heralde cunku asık olcak zamanım olmadı daha :) aklıma gelen bu kadar simdilik tesekkr ettm smdiden:)