Hala kanka muhabbeti yapıyoruz

juyurin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
99
21
98
yeni üye oldum ben:) suracıga yazıversem mi bnde derimi die düşünmedim değil ve yazıyorum sanırım:)) bn azcık daha büyügüm elciin den:) 20 yasındayım:D söyle kiiii bende bu olaylarla pek içli dıslı olur oldum bu aralar:P surdan baslıyım ki normalde cok feci neseli biriyimdr elhamdülillah gerci hala öleym ama sarsılıyorum tabi bazen:D esas oglan yakın bi arkadasımın cok yakın bi arkadası :)bu yakın arkadasım ne hkmetse aklına gelip siz cok ii arkadas olursunuz diyip bizi tanıstırdı baya baya mesajlasıyoruz sayılır cok az grme fırsatımız oldu ama birbirimizi trajedidir ki tanıstıran arkadasım o ve ben cay içmeye gttik ama ikimizde yere bakıp durduk:D neyse bizim tanıstırılma sebebimiz birbirimize yakıstırılmış olmamız olabilir ki öle sanırım amaaa oglandan hiç ses yok:D bu beni sinir ediyo kızlar nerdeyse 3 ay olmus tanısalı hala kanka muhabbeti yapıyoruz nolur bni yanlıs anlayıpta ne kadar meraklı demeyin nolur demek istediğim tamamen farklı olay o sekilde basladıgından merak ediyorum sadece ne düşünüyo acaba die:) bide sıkıldım yaa 3 aydr ne yazaayım hava mı kaldı su mu:P arkadaslarım bnm böle bi halde oldugumu bunları söylediğimi duyunca kahkaha attıklarındn size söylemeyi uygun buldum:) ben ne yapsam ki simdi? bişey olcaksa cipciddi olmalı cünkü. haa bi ayrıntıda su ki asık olmadıgımdan böyle heralde cunku asık olcak zamanım olmadı daha :) aklıma gelen bu kadar simdilik tesekkr ettm smdiden:)

Bekle canım sabret.. Belkide esas oğlan senden bi yeşil ışık bekliyordur, o yüzden açılamıyor olabilir.. Hani olur ya "reddedilme korkusu" yaşıyor olabilir.
Sen bu süreçte ona çok sevecen ol, aşık olunası bi kız ol, arada birde yeşil ışık yak.. Belkide beklediği budur.
Kolay gelsin canım:54:

pekala:) anlattım ya hani çok faza grüşemedk telden msajlasıyoruz die biliyo ki herkesle mesajlsmyorum bu seklde ordan anlasa ne kadar gzel:D yesil ışıkta elimde geldiğince gösteriyorum bence ama utanıyorum zaten:)asık oluası biri nasıl olur ki onuda anlatabilrmisin azcık:) mesaj atmadım braz zaman o atmadan snra hayrlı geceler die o attı sansada dedim ooo dökldü snra yazıyoda yazıyo arkadas:)oda alıştı ve egleniyo bellide oda sıkılmadı mı acaba bu kadar zamandr?

Sıkılsa zaten belli eder.. Mesaj atmadığında dahi atıyorsa seninle ilgileniyor demektir.
"Aşık olunası kız" derken; daha ilişki başlamamış mesaj yağmuruna tutma "nerdesin, kimlesin, şunu yapma, sen böylesin" flan gibisinden karışma hayatına.
Ve sakın geçmişini sorma. Seni sen ol bu hatayı yapma. "Kimseyle çıktın mı? Öptün mü? Gezdin mi?" flan sakın bu konulara girme. Geçmiş geri gelmez, kafanı bulandırdığınla kalırsın..
Sonra, bu kadar üzerine düşme; bu devirde kaçan kovalanıyor; ağırdan git biraz..
Ne seni takmam havasında ol ne senin için ölüyorum havasında ol.. İkisinin arasını bul.
Hergün konuşma-mesaj atma- bırak özlesin seni. Düşünsün bi senin olmaman onun hayatında eksiklik mi anlasın bunu.
Kendinle ilgili herşeyi anlatma, gizemli ol biraz. Hep bi merakı olsun senle ilgili..

Bunlara dikkat et işte güzelim hadi kolay gelsin, hakkında hayırlısı olsun :54:

Canım merhaba :) sana bi tavsiye gibi bişeyde bulunayım bakalım işe yarayacakmı?:P Hımm ne bilyim biraz gizemli olmaya çalış böyle esrarengiz davran.Gerçi 3 aydır konuşuyomuşsunuz ama erkekler gizemli bayanları çekici bulurlar :)

yok zaten sacma muhabbetlere grmekten özellikle cekiniyorum:)nerdesn naptın falan aman aman onun bana yapmasını istemeyecegm hiç bişey yapmıyorum şimdilik sanırım:) gzemliyimde braz sanırım cünkü zaten derdimi kimseye anlatamm ben o işime yaramıs oldu:)pekala olayların akısından haberdar edip basınızı agrıtırım tekrar :)çok tesekkür ediyorum:))hepimizin hakkında hayrlısı olsun:)amin amin amin:)

Canım merhaba :) sana bi tavsiye gibi bişeyde bulunayım bakalım işe yarayacakmı?:P Hımm ne bilyim biraz gizemli olmaya çalış böyle esrarengiz davran.Gerçi 3 aydır konuşuyomuşsunuz ama erkekler gizemli bayanları çekici bulurlar :)

pekala:)merak etmeyn baya baya gzem doluyum suan bide neşiyim ya hep ,daha bi merak uyandırıyorum:D ben bile merak ediyom kendimi bazen:))

yok zaten sacma muhabbetlere grmekten özellikle cekiniyorum:)nerdesn naptın falan aman aman onun bana yapmasını istemeyecegm hiç bişey yapmıyorum şimdilik sanırım:) gzemliyimde braz sanırım cünkü zaten derdimi kimseye anlatamm ben o işime yaramıs oldu:)pekala olayların akısından haberdar edip basınızı agrıtırım tekrar :)çok tesekkür ediyorum:))hepimizin hakkında hayrlısı olsun:)amin amin amin:)

Hadi bakalım durumlardan haberdar edersin.. Hakkında hayırlısı olsun canım. Dediklerimi unutma:34:

s.a canlar:)yeni bişeyler ögrenip hemen size kostum:D esas oglan yüzünden canımın sıkıldıgı bi zamanda bizi tanıstıran arkadasımla konusmustum anlat deyince anlatamam dedm tabi:)cünkü sıkıntımın bi adı yok dedm:)bugn görüştük onunla bana ad koyma nolur dedi:)ben senn üzülmeni hiç istemm kardesimde(esas oglan) öyle dedi.esas oglan beni kardesi gbi kesinlikle görmüyomus ama öyle bişeyde hissetmiyomus onun için çoooookkkk degerliymişim.cok sevdiği bi arkadasıymısım.baskalarında bulunmayan seyler varmıs bende:D bunu nasıl anlasam ki bn şimdi? bnde bnm için çok kıymetli oldugunu ama öle bişey hissetmediğimi söyledm bunu söylemeynce sölemedi bana zaten:D nese söz sizde canlar:) bende ona cok yakın arkadaımmıs gbi ki öylede sayılır davranim diyorum? bu sayede bende bu kadar cok kasılmam hatta beni tanıması ve onu tanımam için daha ii bi yol olur? ne diyosunuz? çok saolun:DD

Ben senin yerinde olsam bi süre mesaj atmam tepkisini ölçerim :) Bakalım seninile ilgileniyormu ?

bnde tam ordayım suan:) o atmadan atmıyorum:) ama atmıyo değil hiç gnlerce falan:) ii geceler dio ne bilim uyanık olursa sabah namazına kaldırıyo:) (saolsun:)))öle işte saolasın sende;)

Anlaşıldı.. Madem öyle sende istediği gibi yaklaş.. Çok üstüne düşme, bırak o seni arasın, peşinden gelsin..Bu konuları açma, soru sorup durma. Dediğim gibi ağır dur, bi zaman sonra alışkanlık aşka dönüşebilir. Kısmet:31:

Bence eskisindende samimi ol çünkü eğer kendini geri çekersen demekki benden hoşlanıyor gibi şekilde anlayabilir..Aman erkeklerin anatomisini anlamakta zor gerçi boşverrrr nasıl içinden geçiyorsa öyle yap :P

meraba:)memlekete geldim net bulmam zor oldu kusura bakmayın :) durum stabil ama arkadas gbi oldugumzda bizim buraya gezmeye gelme fikri ortada dolşmaya basladı Allah hayretsin inşAllah:)nasılsınız?

sevgili akıl hocalarım misLaila ve vuslat5:)) beni ihmal ettiniz yaaa:)yazısmaya devam:)cok üstüne düşmüyorum ilk mesajları bn yazmıyorum ama ilgili mesajlar yazıyo bilemiyorum ne düşünüyo suan?nasıl ögernilebilir? bizi tanıstıran arkadasıma mı sorsam ama soramam ki bnmle konustugu zaman bile cok utanmıstım esas oglan hakkında:)
taptatlı bu ara ikimizde baska konular için üzülüyoruz ama birbirimize destek olmaya calısıyoruz sanki halbuki ikimizinde kendine faydası yok:)öyle işteee:) size danısmak istediğimbişey daha var.facesinde depresif seyler paylaşıp duruyo,sordum arkadasca :p asık yada ayrılık acısı cekiyo gibisin dedim ne iş dedim? yok öyle bişeyle ilgisi yok dedi öyle olsa belli etmem dedi.ikimizde dertlerimizi sevmiyoruz ee ben anlatmadıgım için sormıyorum da çok..nesi avr ki acaba ? ailevi olabilir baska ne olabilir işte ben nasıl davranmalıyım bu konuda?

sevgili akıl hocalarım misLaila ve vuslat5:)) beni ihmal ettiniz yaaa:)yazısmaya devam:)cok üstüne düşmüyorum ilk mesajları bn yazmıyorum ama ilgili mesajlar yazıyo bilemiyorum ne düşünüyo suan?nasıl ögernilebilir? bizi tanıstıran arkadasıma mı sorsam ama soramam ki bnmle konustugu zaman bile cok utanmıstım esas oglan hakkında:)
taptatlı bu ara ikimizde baska konular için üzülüyoruz ama birbirimize destek olmaya calısıyoruz sanki halbuki ikimizinde kendine faydası yok:)öyle işteee:) size danısmak istediğimbişey daha var.facesinde depresif seyler paylaşıp duruyo,sordum arkadasca :p asık yada ayrılık acısı cekiyo gibisin dedim ne iş dedim? yok öyle bişeyle ilgisi yok dedi öyle olsa belli etmem dedi.ikimizde dertlerimizi sevmiyoruz ee ben anlatmadıgım için sormıyorum da çok..nesi avr ki acaba ? ailevi olabilir baska ne olabilir işte ben nasıl davranmalıyım bu konuda?

Canım merhaba tekrardan :) Pöff kusura bakmada esas oğlanda ne sıkıcıymış be yahu insanın içi şişerr :ssz: Hayır yani meğer kardeşi gibi görmüyor seni,bide onun için çok değerliymişsin neyi bekliyorki acaba :37: Facebookta paylaştığı şeylerin ailevi gibi bi nedenden olabiliceğini düşünmüyorum büyük ihtimal aşk ile ilgili bişeydir ve bunu sana söylemez tabiki nedenini sorarsan erkeklerin yapısında var bu :P Fazlada üstüne gitme bence ama eğer merak ediyorsan seni tanıştıran arkadaşına sorabilirsin çaktırmadan ağzını arayabilirsin

Görmemişim tatlım konunu o yüzden ihmal etmiş olabilirim doğrudur..Neyse :31:
Bence ilk halinize göre baya yol katetmişsiniz.. Her erkek derdini paylaşmaz, helede bi kızla.. Bunda bi neden arama kişilikleri böyledir.
Ama sen canını sıkan bi konuyu böyle sıkıntılı kız havalarına girmeden anlatabilirsin onun verdiği desteğin ardında; "ayy iyiki varsın, çok rahatlattın beni sen olmasan ne kadar üzülüyordum şimdi çok iyi geldin" falan tarzı kendini iyi hissettirecek konuşmalara yaparak hayatında bi yeri olduğunu görmesini sağlayabilirsin..
Facebook durumlarına gelince.. Hmm ne kadar önemsiyorsunuz şu saçma siteyi ya?!
Gün içinde yaşadığı herhangi birşeyde dinletebilir o şarkıları, illa ailevi bişey olmasına gerek yok.
İnsandan insana değişir bu mesela bende annemle tartışsam sevgilimden ayrılmış gibi depresif şarkılar falan dinlerim moda girerim falan vs vs.
Bu doğal birşey yani takma..
Vaziyetiniz gayet güzel, iyimser, pozitif, güler yüzlü bi kız ol.
Kim bilir yakında esas oğlanın rüya kızı olursun :34:

uuuu rüya kız tabiri çok hoş:D deym yerindeyse agzım ayrıldı:)))çok tesekkr ederim cok saolun:)devam ediciiizzz:)) haaa bu arada mesela mesaj atmadı diyoki surdaydım kusura bakma falan bayya sıksöylüyo bunu bende dedim kiii söyle dmedm ki öyle bişey kastedmedm ,ben söylemek istediğimiçin söyledm diyo,kendi çapında acıklama yapıyo heralde:D

Canım merhaba tekrardan :) Pöff kusura bakmada esas oğlanda ne sıkıcıymış be yahu insanın içi şişerr :ssz: Hayır yani meğer kardeşi gibi görmüyor seni,bide onun için çok değerliymişsin neyi bekliyorki acaba :37: Facebookta paylaştığı şeylerin ailevi gibi bi nedenden olabiliceğini düşünmüyorum büyük ihtimal aşk ile ilgili bişeydir ve bunu sana söylemez tabiki nedenini sorarsan erkeklerin yapısında var bu :P Fazlada üstüne gitme bence ama eğer merak ediyorsan seni tanıştıran arkadaşına sorabilirsin çaktırmadan ağzını arayabilirsin

Allah var sıkıcı biraz:D artık daha azsıkıcı en azından:DD çok tsk ettim.ne düşündüğünü falan anlasam bakccam caresinede:Phadi bakalım saolasın:)

uuuu rüya kız tabiri çok hoş:D deym yerindeyse agzım ayrıldı:)))çok tesekkr ederim cok saolun:)devam ediciiizzz:)) haaa bu arada mesela mesaj atmadı diyoki surdaydım kusura bakma falan bayya sıksöylüyo bunu bende dedim kiii söyle dmedm ki öyle bişey kastedmedm ,ben söylemek istediğimiçin söyledm diyo,kendi çapında acıklama yapıyo heralde:D

Niye öyle tersliyorsun ki anlamadım?
Sen sevgili olmak istemiyor muydun? Cevabın evetse bu anlattığın konuşma bana çok can sıkıcı geldi.
O sana değer veriyor ki nerde olduğundan n'aptığından bahsediyor sende sormadım ki diye tersliyor musun? Belki terslemek için demiyorsundur ama o anlama gelir o dikkat et canım..
Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X