Arkadaşlar aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Kızım 15 aylık. 7 aylıkken ekmek içi falan yerdi, sonradan bir hastalandı, kusmayı alışkanlık haline getirdi. Çorbasının ya da mamasının içinde pütürlü birşey gidince boğazına öğürüyor, ve arkasından kesinlkile kusuyor. Olur ya yemeğinin sonuna denk geliyor bazan, bütün yedikleri çıkıyor. Pilavı falan önüne koyuyorum, ya kaşığıyla ya eliyle avuçlayıp etrafa saçıyor, arada bir iki kere ağzına götürüyor, Öyle eline köfte falan versem yemiyor. Kurabiyeler yapıyorum, boş, ısırıyoru geriye tükürüyor. Bisküvi veriyorum, aynı, meyvelerden veriyorum aynı, ısırıyor, sonra geriye çıkarıyor ağzından yutmayı hiç düşünmüyor. Zaten aşırı iştahsız, omega-3 ler çinko falan hak getire. Bizimle oturuyor sofraya, mama sandalyesini hiç sevmediği için yere masaya hazırlıyorum, herşeyi birbirine karıştırıyor, döküp saçıyor, arada ağzına götürüyor, bize yediriyor, kendisi yemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Şu anda 10 kilo, boyu 77 cm. Doktor da iyi diyor, öyle halsiz hasta görünümü yok diyor. e olmaz tabi, rondodan çekip illaki doyurmaya çalışıyorum. Ama bizim gibi herşeyi yediği günleri bir görsem hayırlısıyla...