• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala kendime bir yol çizemedim..

sizce hanigisini seçmeliyim

• kpss A

OY: 0 0,0%
  • MALİ müşavirlik

OY: 5 62,5%
  • kpss B

OY: 1 12,5%
  • muhasebe öğretmenliği

• diğer..bankalar vs

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

Butimar-

Söyle Bana Hindiba
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
1.605
2.367
133
29
merhaba. sorunum kafa karışıklığı daha doğrusu hiç bir fikrim olmaması. İşletme son sınıf öğrencisiyim yüksek lisans yapmak istiyorum ama ortalamam yuksek değil:( . Ama mezun olr olmaz işe girmem lazım çünkü para kazanmam gerek. Aslında benim işletme okumamın sebebi mali musavir olmak istemem.Bunun için de çok para lazım o yüzden başka bir işte çalışmam gerek. Kpss ye de çalışabilirm ama atanmam çok imkansız. Bu arada da muhasebe ögrt. formasyon alıyorum yine atanmam imkansız. Yani imkansızlıklar içinde bir yol çizip bi an önce çalışmaya başlamam lazım :D bu yüzden fikirlerinizi merak ediyorum özellikle işletme mezunlarından :ruh:

Keşke amacınız sadece okul bitirmek olmasaydı herşeye imkansız deyip zor halr getirmişsiniz

Keşke amacınız sadece okul bitirmek olmasaydı herşeye imkansız deyip zor halr getirmişsiniz
amacım sadece okul bitirmek değil ortalamamı yukseltmeye calişiyorum ikinci bir yabancı dil vs.. uğraşıyorum yani kendi çapımda

Bende kamu yönetimi mezunuyum formasyon alıyorum ama senin kadar umutsuz bakmıyorum herşeyi imkansız görürsen kendini baştan engellemiş olursun

amacım sadece okul bitirmek değil ortalamamı yukseltmeye calişiyorum ikinci bir yabancı dil vs.. uğraşıyorum yani kendi çapımda

ben ortada bir imkansızlık göremiyorum.
benim annem devlet memuru olarak işe başlamış. ben doğunca işten çıkartmışlar çocuğuna bak diye. 8 sene evde oturduktan sonra muhasebe öğrenmeye karar verdi ve işe başladı. muhasebecilik yaparken staj yapmaya başladı kardeşime hamile iken mali müşavirlik sınavlarına hazırlandı. 38 yaşında 2 çocukla mali müşavir oldu. ve şu an 55 yaşında bağımsız denetçi oldu. hem de 45 yaşında babamdan boşandı ve ben üni okurken kardeşim lisedeyken.
sen hayatındaki şeyleri imkansızlık olarak görme artık bence.. her şeyi yapabilecek güce sahipsin..

Bende kamu yönetimi mezunuyum formasyon alıyorum ama senin kadar umutsuz bakmıyorum herşeyi imkansız görürsen kendini baştan engellemiş olursun
işte bi kararımı verebilsem hiç bir şeyin imkansiz olmadığını biliyorum da kafa karışıklığı bende ki

ben ortada bir imkansızlık göremiyorum.
benim annem devlet memuru olarak işe başlamış. ben doğunca işten çıkartmışlar çocuğuna bak diye. 8 sene evde oturduktan sonra muhasebe öğrenmeye karar verdi ve işe başladı. muhasebecilik yaparken staj yapmaya başladı kardeşime hamile iken mali müşavirlik sınavlarına hazırlandı. 38 yaşında 2 çocukla mali müşavir oldu. ve şu an 55 yaşında bağımsız denetçi oldu. hem de 45 yaşında babamdan boşandı ve ben üni okurken kardeşim lisedeyken.
sen hayatındaki şeyleri imkansızlık olarak görme artık bence.. her şeyi yapabilecek güce sahipsin..
ne güzel yha bunu duymaya ihtiyacım vardı. zaten 17 yaşımda yerleştim ünversteye çok da tercihim olan bişey değildi yani

mali müşavirlik için niye para gerek ki?
staj başlatıp sınavlara gireceksiniz. staj içinde çalışıyor olmanız lazım zaten.. yani maaş alacaksınız ..

mali müşavirlik için niye para gerek ki?
staj başlatıp sınavlara gireceksiniz. staj içinde çalışıyor olmanız lazım zaten.. yani maaş alacaksınız ..
evet çok para gerekmiyor ama dosya filan açtırmak için. şuan hiç bi gelirim yok ve ailem de fazla destek olamaz

Kpss ve atanma durumu konusunda bilgim yok. Yüksek lisans için ise bazı üniversite %60 ales puanını baz alıyor. Buda ortalamanız ne kadar düşük olursa olsun ales puanı sayesinde birçok öğrencinin önüne geçerek bilim sınavına girmeye hak kazanıyorsunuz.

2006da mezun oldum. 2007de iş bulabildim. Aynı anda hem banka hem bir holdingin nuhasebe yöneticiliği iş teklifi geldi. Muhasebeyi seçtim. 2008de mali müşavirlik stajımı başlattım. 2010da kpss ye girip 2012de memur oldum. 2011de ziraat müf.sınavında ülke çapında 22.oldum. Banka müfettişliği işime gelmedi o dönem. Caydım.

Yani o senin olmaz imkansız dediğin her şeyi deneyimledim. Mali müş. Kpss banka müf.sınavı döneminde de hep çalıştım. Hiç biri zor değil. Yeter ki iste.

Kpss ve atanma durumu konusunda bilgim yok. Yüksek lisans için ise bazı üniversite %60 ales puanını baz alıyor. Buda ortalamanız ne kadar düşük olursa olsun ales puanı sayesinde birçok öğrencinin önüne geçerek bilim sınavına girmeye hak kazanıyorsunuz.
evet okuduğum uniden de %60 ales isteniyor. zaten diğer şehirleri de göz önüne alacağım. teşekkurler

2006da mezun oldum. 2007de iş bulabildim. Aynı anda hem banka hem bir holdingin nuhasebe yöneticiliği iş teklifi geldi. Muhasebeyi seçtim. 2008de mali müşavirlik stajımı başlattım. 2010da kpss ye girip 2012de memur oldum. 2011de ziraat müf.sınavında ülke çapında 22.oldum. Banka müfettişliği işime gelmedi o dönem. Caydım.

Yani o senin olmaz imkansız dediğin her şeyi deneyimledim. Mali müş. Kpss banka müf.sınavı döneminde de hep çalıştım. Hiç biri zor değil. Yeter ki iste.
teşekkürler bi cesaret geldi :) ben de kendi imkanlarımla 17 yaşında ünvrsite kazandım devamını da getiririm inş.

teşekkürler bi cesaret geldi :) ben de kendi imkanlarımla 17 yaşında ünvrsite kazandım devamını da getiririm inş.
Yanlış bir anlatım yapmışım bir yerde. Muhasebe yöneticiliği değil yönetici adaylığı. Hangi saçma şirket yeni mezunu yönetici yapar ki :-)

Back
X