Hala Lohusalik mi var üzerimde

rengarenkli

❤️
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
908
840
303
Merhaba, oglum 5 aylik oldu ama hala ona nasil bakacam diye aklimdan geciyor. Ara ara aglamalar tutuyor. Yanliz kalmak istemiyorum. Oglum cok akilli masallah ama ben cok üstüne titriyom hic yanliz birakamiyom hep vesvese yapiyorum. Sütüm yetmiyor sanki kilo alimi normal bebegimin ama bezleri hep kuru. Arada biraz mama veriyorum doktor verme dedi ama oglum bos emiyor. Kafami bosaltmak istiyorum ama yapamiyorum. Kendimi cok kötü hissediyorum. Acaba hala lohusalik mi var üzerimde bilemedim acikcasi. Yada ben mi beceriksizim. Oglumu cok seviyorum o benim herseyim ama anne olmak cok zor geldi :((

Kilo alımı iyiyse beslenmesi güzel demektir ki buda sütünün yettiği anlamına gelir... Mamayı verme bence de. Bezini sık aralıklarla değiştiriyorsan çok idrar yaptığı zamana denk gelemiyor olabilirsin ;)
Senin ilk bebeğin emin ol hissettiklerinin hepsi gayet normal birazcık kafan dağılsa sosyalleşebilsen açılacaksın. yardımcı olabilecek birilerine ihtiyacın olabilir birkaç saat bile olsa annen , kızkardeşin arkadaşın gibi ...
Ben ikinci doğumumda sanki bebek büyütmemişim gibi hiç korkuluydum üstelik büyük çocuğum 4,5 yaşında iken , nasıl yetişeceğim nasıl bakacağım diye.
Senin duygularında gayet normal , zamanla atlatıcaksın korkma... ;) güle güle büyüt.

Kilo alımı iyiyse beslenmesi güzel demektir ki buda sütünün yettiği anlamına gelir... Mamayı verme bence de. Bezini sık aralıklarla değiştiriyorsan çok idrar yaptığı zamana denk gelemiyor olabilirsin :KK66:
Senin ilk bebeğin emin ol hissettiklerinin hepsi gayet normal birazcık kafan dağılsa sosyalleşebilsen açılacaksın. yardımcı olabilecek birilerine ihtiyacın olabilir birkaç saat bile olsa annen , kızkardeşin arkadaşın gibi ...
Ben ikinci doğumumda sanki bebek büyütmemişim gibi hiç korkuluydum üstelik büyük çocuğum 4,5 yaşında iken , nasıl yetişeceğim nasıl bakacağım diye.
Senin duygularında gayet normal , zamanla atlatıcaksın korkma... :KK66: güle güle büyüt.
Insallah cnm saol :( ama bezleri saatler geciyor kuru günde belki 3 bez degistiriyom. Malesef ailem yurtdisinda gelemiyorlar istedigm zaman. Mesela bu aksam mama vermedm sk sk uyandi emmek istedi yatmadi dogru düzgün. Ay ne bilim benden daha kötü durumda olanlar var biliyorum Allah herkese yardimci olsun

Insallah cnm saol :KK43: ama bezleri saatler geciyor kuru günde belki 3 bez degistiriyom. Malesef ailem yurtdisinda gelemiyorlar istedigm zaman. Mesela bu aksam mama vermedm sk sk uyandi emmek istedi yatmadi dogru düzgün. Ay ne bilim benden daha kötü durumda olanlar var biliyorum Allah herkese yardimci olsun
Amin canım kolay değil tabiki. Dilini bilmedipin tecrübenin olmadığı bir konuda en değerlilerimizi evlatlarımızı büyütmeye çalışıyoruz , bi gittiğinde sor bakalım bez olayını doktorununa veya sağlık ocağına. Kilo artışı iyi diyosun çünkü , sorun yoktur . Biz anneler evham yapıyoruz tek başımıza büyütmeye çalışınca kuzularımızı. :(

Back
X