Hala net karar veremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

3443afra

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
280
70
298
doğum sonrası ailem bana gelmişti,eşim gelmelerini istemişti sorun yoktu annem eşime bir laf söylemişti eşimde ilk defa demediği için bu sefer evde küstü hiç konuşmamıştı,babam da annemi bildiği için sonradan eşime hak verdi,söylememesi gereken bir şey söylemişti ,burda sorun yok,eşim babama iyi davranıyordu ama annemle konuşmuyordu…

Aynı günlerde babam,eşimle dışarıya beraber çıktıklarında çay içtikleinde ,oyun salonunda oyun oynadıklarında,ekmek meyve vs alındığndında elini cebine atmamasına çok kızmış,daha doğrusu çok kırılmış istenmediğini düşünmüş , birde arabayı teklif etmemiş planınız varsa sizde kalsın ben işteyim zaten vs.dememiş
1 sene olacak babam geçen diyor ki tanıyamamışım bir ticaret ,yolculuk yapmadan insan tanınmazmış diyor ,bir taraf da eşim diğer taraf babam ailem çok mu şey beklemiş,eşim mi değişik anlamıyorum hala..biliyorum kızanlar olacak ama lütfen kızmayın,ailem misafirliğe gelmiş sene de bir kere sonuçta,eşim dışarda misafirperverlik yapması gerekmez miydi,öne atılması gerekmez miydi..olanlar üzerine babamla konuştum ,insan sevdiği kişiden böyle şeyler görünce zoruna gidiyor dedi, ben kaç yaşındayım çok zoruma gitti,tavırlarıyla öyle bir soğuttu ki falan dedi,yazım hataları varsa özür dilerim

oğum sonrası ailem bana gelmişti,eşim gelmelerini istemişti sorun yoktu annem eşime bir laf söylemişti eşimde ilk defa demediği için bu sefer evde küstü hiç konuşmamıştı,babam da annemi bildiği için sonradan eşime hak verdi,söylememesi gereken bir şey söylemişti ,burda sorun yok,eşim babama iyi davranıyordu ama annemle konuşmuyordu…
Burası çokomelli Hoppa

Aynı günlerde babam,eşimle dışarıya beraber çıktıklarında çay içtikleinde ,oyun salonunda oyun oynadıklarında,ekmek meyve vs alındığndında elini cebine atmamasına çok kızmış,daha doğrusu çok kırılmış istenmediğini düşünmüş , birde arabayı teklif etmemiş planınız varsa sizde kalsın ben işteyim zaten vs.dememiş

Ben babanızı haklı buldum bu konuda, eşiniz düşüncesizlik etmiş.

Ancak bunu babanız keşke size duyurmasaydı, 1 yıl geçmiş üstünden neden açtınız ki bu konuları tekrar?

Annenize karşı olan tepkisinde haklı, herkes ağzından çıkana dikkat etmeli.

Sizi hatırladım, aileniz çok fena, aylar oldu hala aynı konu gündemde, siz ailenizle bir olmuş giremediğiniz bacayı zorluyorsunuz. Kurcalamayın bozacaksınız.
Ben de sizi hatırladım,baya yazmıştınız,aynı konu gündemde çünkü alınganlık devam ediyor,inanın kurcalamak istemiyorum ama bazı dönemler öyle bir aklıma geliyor ki anlatamam

Arkadaşlar sırf bunu yazmak için üye oldum içim içimi yiyor resmen araştırdım biraz herkes doğumdan sonra sorun yaşamış uzun oldugunu da belirteyim benm durumum da şöyle
Doğuma annem geldi herşey çok guzeldi eşim de istiyordu annemin gelmesini dolabını odasını falan ayarladı annem geldi bana çok yardım etti yemeklerimi yaptı temizliğini yaptı dopum yaptığım gun eşim de annem de refakatçi kaldı neyse eve geldik 2 gun geçti düğün konuları açıldı şöyle böyle derken anneme sus dedim 2 sene olmuş konuşmayalım annem de en son bedavaya kız alacaktınz olmadı dedi eşim o an sustu çok sinirlendi ben biliyorum ama yuzune sadece senin çocuklarına gelenek görenek çok bilen biri denk gelsin o zaman dedi tabi bana çok söyleniyor konuşmadılar 1 hafta sonra Babam gil geldi babamın hiç bişey den haberi yoktu eşim hep. Babama iyi davrandı annemle hiç konuşmadı yuzunu eğdi en son gun once annem gitti babam da eşimin anneme hareketlerini görünce bana eşin adam olmadan benim eve gelmesin dedi ben tabi bunu demedim ama eşim anladı ben babana hiç bir saygısızlık yapmadım dedi ve yemin etti evlerine gidersen şöyle olalım Allah bel.mı. Versin gibi çok büyük yeminler siz bu durumda ne yaparsınız çok üzülüyorum yemininden de asla dönmez çok üzülüyorum ailemle konuşurken hep aklıma geliyor

Kızlar daha önce açmıştım ayrıntısıyla yazamadığımı farkettim bazı kişiler şunu niye belirtmedin vs. Dedi tekrar yazmak istedim uzun oldugunu belirteyim hepsini okuyup yorum yaparsanız sevinirim yorumlar için teşekkürler

doğuma annem geldi bana her türlü yardımı yaptı eşim de annem gelecek diye odasını hazırladı dolabını boşalttı doğum oldu 2 gun sonra eşimle annem sohbet ederken konu düğün mevzusuna geldi eşim anne beni mahvettiniz gibi cumle kurdu annemde bizim gelenekler öyle vs. Dedi en sonda siz bedavaya kız alacaktınız olmadı deyince eşim efendim dedi ben de anneme kaş göz yaptım annem de tekrar böyle söyledi eşim de öyle niyetim varsa şu cocuk üzerine yuvam yıkılsın dedi sonra odalarına çekildiler Eşim anneme küstü o duymadan bana çok söylendi hiç konuşmadı annemle evdn falan gitti sonradan babamla kardeşlerim de geldi eşim babamla kardeşlerimle gezdi babamın çayını getirdi sohbet etti ama annemle hiç konuşmadı hatta aynı evde bayramını da kutlamadı

Sonra babam anneme bu hareketlerini gördü birde dışarda elini cebine falan atmamış hesap odeyecekken kaçıyor falan dedi(olmadığından değil ama)

neyse once annem gitti kardeşimle de annemle de giderken eşim vedalaşmadı otogara falan bırakmadı annemgili sözde eşim evde telefonla konuşurken eşim kapıları kapatıyormuş babam bunlar üzerine anneme evden Bi s.. Ktrn gidin demediği kaldı demiş ama eşim oyle niyetim yoktu diye yeminler etti bana bu arada eşim le babam onceden tanışıyorlsr ben den once babam seviyordu onu yani şimdi ise benm için bitti diyor

babam da Bi kaç gun sonra gitti ve giderken eşim işteydi bana dedi ki eşin adam olmadan evime gelmesin edepsiz adam değil ben gitmeden gelmesin dedi anneni burda yerin dibine soktu dedi babam da gitti eşim işten geldi babamın da sinirlendiğini anladı çünkü o gelmeden gitti ne dedi dedi ben tabi bu kelimeleri demedim hareketleri duzeltsin dedi dedim oda ben babana hiç saygısızlık yapmadım dedi yeminler etti bir daha evlerine gitmem onlar da gelmesin dedi annen bana sürekli laf sokuyor dedi gidersek söyle olalım vs. Büyük yeminler etti ve kinci malesef yemini bozmaz

Bu olay olalı 4 ay oluyor hala aklımdan çıkmıyor annemin bizim evde ağlayışları babamın siniri evin kasveti onlar gittikten sonra eşimin siniri siz ne düşünüyorsunuz teşekkür ederim yorumlar için şimdiden
Eski konular burda, konu sahibi ailesine hak verilmedikçe konu açıyor. Nasıl bir takıntı, aylarca unutmak bilmedi maaile.

doğum sonrası ailem bana gelmişti,eşim gelmelerini istemişti sorun yoktu annem eşime bir laf söylemişti eşimde ilk defa demediği için bu sefer evde küstü hiç konuşmamıştı,babam da annemi bildiği için sonradan eşime hak verdi,söylememesi gereken bir şey söylemişti ,burda sorun yok,eşim babama iyi davranıyordu ama annemle konuşmuyordu…

1 sene olacak babam geçen diyor ki tanıyamamışım bir ticaret ,yolculuk yapmadan insan tanınmazmış diyor ,bir taraf da eşim diğer taraf babam ailem çok mu şey beklemiş,eşim mi değişik anlamıyorum hala..biliyorum kızanlar olacak ama lütfen kızmayın,ailem misafirliğe gelmiş sene de bir kere sonuçta,eşim dışarda misafirperverlik yapması gerekmez miydi,öne atılması gerekmez miydi..olanlar üzerine babamla konuştum ,insan sevdiği kişiden böyle şeyler görünce zoruna gidiyor dedi, ben kaç yaşındayım çok zoruma gitti,tavırlarıyla öyle bir soğuttu ki falan dedi,yazım hataları varsa özür dilerim

Ailen hatalı. Bu arada bayılıyorum bu kızının lohusa sürecinde ilgiyi üzerlerine çekmeye bayılan annelere. Yani ayıp ya. Sen yardıma geliyorsun, torun göreceğin yerde kızının yuvasını yıkmaya kalkıyorsun hem de doğum sonrası.

Sende kocanı kötülemek için yer arıyorsun. Kocanıza yazık.

diger konulari bilmiyorum ama bu konuda babaniz hakli.

Eski konular burda, konu sahibi ailesine hak verilmedikçe konu açıyor. Nasıl bir takıntı, aylarca unutmak bilmedi maaile.

bütün bu olanlardan sonra gidip geliyorlar mı acaba ben onu merak ettim.

Ne çok seviyor bu bağğğğzı kaynanalar yersiz konuşmayı ya.

bütün bu olanlardan sonra gidip geliyorlar mı acaba ben onu merak ettim.

Ne çok seviyor bu bağğğğzı kaynanalar yersiz konuşmayı ya.
Adamı ellerine almaya çalıştılar zamanında, çetin ceviz çıktı. Aylar olmuş aynı yerde dolandıklarına göre geçit vermemiş, vay vay vay yiğide bak.

Bu arada arabayı teklif etmemesi, eğer istenirse bile vermek istememesi çok normal. Çoğu insan kendi arabasını bir başkasının binip, düzenini değiştirmesini sevmez. Böyle şeye takılmak ne bileyim. Hiç duymadım kimseden.

Adamı ellerine almaya çalıştılar zamanında, çetin ceviz çıktı. Aylar olmuş aynı yerde dolandıklarına göre geçit vermemiş, vay vay vay yiğide bak.

Bunlar hep çok boş vakitten.
Torunun olmuş, git 2 yelek ör. Çiçek dik, ağaç sula bi hobi edin. Öyle elde kumanda bütün gün boş boş oturunca hep böyle saçma şeyler işte.

İnsanlar “gelin aldım, damat aldım” moduna girince kendi çocuklarından görmedikleri hürmeti karşıdan bekliyorlar. Üç günlük dünya da 1 gün kendi ailene, 1 gün eşinin ailesine, 1 gün çocuklara saçını süpürge et derken ot gibi ölüp gitsin bu insanlar zaten.

Yani açıkçası ne bileyim tuhaf geldi. Benim eşimde arabasını ailemden birisine vermez. Niye versin bi kere? Bende vermesini istemem, emanetin g.tü ağzında olur derler. Vurur eder o mahcubiyete gerek yok.
Ancak eli cebe atma konusunda, elinde var ise herşeyi babaya kitlememeliydi.

Babanız oğlunu kurup kurup gelinin üzerine salan kayınvalidelerin erkek versiyonu. Defalarca konu açtınız. Ailenize hak verilip kocanız yerin dibine sokulana kadar açacak mısınız? Kayınvalidenin doldurduğu kocalar için hep o da dolmasaymış diyoruz. Siz de dolmayın. Bunca zaman sonra hala kocanızla sulh olamadıysanız da boşanın madem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X