Hala pozitif çıkan Ovulasyon testi

Off_off

ҨƱƐƐИ ♡F ƬĤƐ ҠĪИƓ
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
527
447
103
image.webp
Slm kızlar ben pcoluyum 3 senedir çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyorum yaklaşık üç Aydırda hiç bir tedavi görmüyorum en son kasım 7 adet gördüm geçikmeler hep olur ama şuan daha günüm var ben bu ay nerdeyse her gün ovulasyon testi kullandım ama tam kırmızıyı hiç yakalayamadım şuan adetime 5 gün var Ve ben hala çift çizgi görüyorum daha çatlamamışmıdır ki yumurtam ???Yoksa hormonal bozukluktan mı böyle ???

Merhaba canım testin en koyu hali bu mu eğer buysa yumurtalama doneminde sin birkaç güne daha koyu olur inşallah

Merhaba canım testin en koyu hali bu mu eğer buysa yumurtalama doneminde sin birkaç güne daha koyu olur inşallah
Şimdilik bu cnm ama bunu hemen yapıca attım 10 dkkaya sonuç veriyo bu testler on dkka sonunda daha bir belirgindi ama benim adetime sadece 5 gün kaldı çatlar mı ki beş gün kala ??? Geçen ay da geçilmem oldu geç çatlar die düşündüm ama bu kadarda geç beklemiyordum .. saol cvp için cnm

Şimdilik bu cnm ama bunu hemen yapıca attım 10 dkkaya sonuç veriyo bu testler on dkka sonunda daha bir belirgindi ama benim adetime sadece 5 gün kaldı çatlar mı ki beş gün kala ??? Geçen ay da geçilmem oldu geç çatlar die düşündüm ama bu kadarda geç beklemiyordum .. saol cvp için cnm
Kiminde erken Kiminde geç oluyo canım illa tam gununde olacak diye bir kanun yok benim yengeminde adet düzensizliği var geç yumurtlamis şuan takvim hesabına göre 1 hafta geriden geliyo 5 haftalık hamile :) sen bugünlerini degerlendir test siliklesene kadar da devam.et yapmaya aynı saatte ve 4 saatlik idrarla yapmaya çalış

Kiminde erken Kiminde geç oluyo canım illa tam gununde olacak diye bir kanun yok benim yengeminde adet düzensizliği var geç yumurtlamis şuan takvim hesabına göre 1 hafta geriden geliyo 5 haftalık hamile :) sen bugünlerini degerlendir test siliklesene kadar da devam.et yapmaya aynı saatte ve 4 saatlik idrarla yapmaya çalış
Kısmet meselesi cnm bende gene değerlendireyim :D Ben bu testlerden hiç bir şey anlamamıştım demek yanlış yapıyormuşum ben her wc ye gittiğimde bir tane yapıyom :)

Kısmet meselesi cnm bende gene değerlendireyim :KK70: Ben bu testlerden hiç bir şey anlamamıştım demek yanlış yapıyormuşum ben her wc ye gittiğimde bir tane yapıyom :)
Bol mu buldun :D en fazla sabah akşam günde iki tane yap yapacaksanda ama hergün aynı saatte ve 4 saat tut idrarini kesin sonucu öyle alırsın he bide sabah ilk idrarinla yapma iradeli ol biraz harcama testleri :D

Hergun ayni saatte mi yaoilmaliymis! Yandik desenize:) hic duzenli bir hayatim yok bazen sabaha kadar calismak zorunda kalirim bazen tum gun uyurum bazen gunde 1 ogun yemek anca yerim bazen aksam 5 te kahvalti yaparim ayni saatte ve ayni sartlarda nasil yapacagim ki bu testi imkansiz!

Hergun ayni saatte mi yaoilmaliymis! Yandik desenize:) hic duzenli bir hayatim yok bazen sabaha kadar calismak zorunda kalirim bazen tum gun uyurum bazen gunde 1 ogun yemek anca yerim bazen aksam 5 te kahvalti yaparim ayni saatte ve ayni sartlarda nasil yapacagim ki bu testi imkansiz!
Canim bence düzene sokmalisin bazı şeyleri çünkü öncelikle sağlıksız besleniyorsun bebiş için önce sağlıklı beslenmen gerekiyor sonra çalışmalara devam :)

İmkansiz !kesinlikle imkansiz! Zaten pco var yumurtlamiyorum. Gebeligimde ondan mi sonlandi acaba?
İmkansız diye birşey yok canım nasıl vücudumuzdaki 1 vitamin eksikliğinden bile hastalıklar oluşuyorsa bu düzensiz beslenmeyle ilerisini sen düşün Allah korusun sen sağlıklı ve sağlam olacaksın ki yavrun da sana sımsıkı tutunsun :)

İmkansız diye birşey yok canım nasıl vücudumuzdaki 1 vitamin eksikliğinden bile hastalıklar oluşuyorsa bu düzensiz beslenmeyle ilerisini sen düşün Allah korusun sen sağlıklı ve sağlam olacaksın ki yavrun da sana sımsıkı tutunsun :)
İsi birakmam filan gerekiyor sanirim duzenli yasanti icin. Halbuki kan degerlerim ve testlerimin hepsi cok guzel cikmisti ampul gibi pirildayan kalbi sonmeseydi melegimin su an 5 aylik olacakti gebeligim:( neyse arkadasin konusunu baltalamayayim:)

İsi birakmam filan gerekiyor sanirim duzenli yasanti icin. Halbuki kan degerlerim ve testlerimin hepsi cok guzel cikmisti ampul gibi pirildayan kalbi sonmeseydi melegimin su an 5 aylik olacakti gebeligim:KK43: neyse arkadasin konusunu baltalamayayim:)
Kuzum işten çıkma ama 1 ogun yemekte yeme kendine bi sistem oturt hem zihinsel hemde fiziksel faydasını çok görürsün bebeğin için üzüldüm ama vardır her şerde bir hayır öyle düşün

Bence ya hamilesin yada geç yumurtluyor olmalısın
Hamilelik olasılığı Yok denecek kadar az hatta yok diyebilirim çünkü her gün test yaptım kaçırma olasılığı Yok çünkü çatlama olmadı ..Da yumurtlamada bana çok imkansız geliyo ama yinede değerlendireceğim bir kaç günü kısmet artık :)

İsi birakmam filan gerekiyor sanirim duzenli yasanti icin. Halbuki kan degerlerim ve testlerimin hepsi cok guzel cikmisti ampul gibi pirildayan kalbi sonmeseydi melegimin su an 5 aylik olacakti gebeligim:KK43: neyse arkadasin konusunu baltalamayayim:)
Geçmiş olsun cnm rabbim bebişini yerini Yen'i bir melekle doldursun inşallah :dua:

Bol mu buldun :KK70: en fazla sabah akşam günde iki tane yap yapacaksanda ama hergün aynı saatte ve 4 saat tut idrarini kesin sonucu öyle alırsın he bide sabah ilk idrarinla yapma iradeli ol biraz harcama testleri :KK70:
Tmm bir daha ki ay kesinlikle daha doğru kullanacağım :) evet baya bol bunlar burda en ucuzu bu ondan bol bol yapıyorum :D

Göremem bence bu gidişle cnm ya bu gün yaptım daha da azalmıştı :) neyse aman boşver
Canim ya testi tam talimatıyla yapmadığın için koyu çizgiyi kaçırdın ki inşallah öyledir ve çalışma o günlere denk gelmiştir :) yada kadınlar senede 1 kere filan yumurtlama yasamayabilirlermis ona denk gelmiş olabilir sen pes etme adet bile olsan önümüzdeki ay çalışmalara devam :)

Eki Görüntüle 1920305 Slm kızlar ben pcoluyum 3 senedir çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyorum yaklaşık üç Aydırda hiç bir tedavi görmüyorum en son kasım 7 adet gördüm geçikmeler hep olur ama şuan daha günüm var ben bu ay nerdeyse her gün ovulasyon testi kullandım ama tam kırmızıyı hiç yakalayamadım şuan adetime 5 gün var Ve ben hala çift çizgi görüyorum daha çatlamamışmıdır ki yumurtam ???Yoksa hormonal bozukluktan mı böyle ???
Pko dan kaynakli yumurtlamiyormusunuz bilemem ama ben ovulasyon testi yaptigim donem hic koyu cizgiyi yakalayamadim ama doktora gittigimde yumurtam catlamisti belki sizin de oyledir. O nedenle bu ay hic ovulasyon testi yapmadım her sey Allah'tan :)

Back
X