Hala umut var mı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Merhabalar. Adetime 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif malesef. Yinede hala umut olabilir mi belirtilerim vardı kesin oldu diyordum

Merhabalar. Adetime 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif malesef. Yinede hala umut olabilir mi belirtilerim vardı kesin oldu diyordum
Benimde adet günümden iki gun geçti. Akintim oluyor pembemsi ve sadece sol kalca agrim var. Ilk defa göğüslerim şiş bile değil. Siz yine cesaret edip test yapmışsınız. Ben yine negatif olur diye yapamıyorum
.. Bu arada inşallah hamişsinizdir.

Merhaba canım. Sonucun ne oldu. Benimde 3 gün var. Yaptım negatif çıktı
Bende 2 gun varken yaptım test negatıf cıktı ve cok uzulmustum.adetim 1 gün gecıkınce kaset test yaptım ve aşırı derecede belli olmayan bı çizgi gordum ve aksamına kan verdım 16 küsur cıktı.2 gun sonra yıne verdım yanı dun aksam 67 cıktı ve hıcbır sekılde gebelık belırtım yoktu.O yuzden sakın uzulmeyın adetınız gecıkıncede takıbını yapın gec dollenme olabılıyor.

4 gün gecikmeye ve beta değerimin 3 çıkmasına rağmen doktorum 'geç döllenme olabilir, iki üç gün içinde regl olmazsan yine kan ver' dedi ben her ne kadar umut etmek istemesem de. Gecikmesinin 20. gününe kadar kan testleri negatif olup, 20. günde pozitife dönenler var. Daha regl gecikmesi bile olmamış, sadece idrar testinde gördüğünüz sonuçla canınızı sıkmayın.

Beni umutlandırıyo böyle mesajlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…