buzdevri **** Kayıtlı Üye Katılım 31 Ağustos 2008 Mesajlar 5.629 Emoji Skoru 20 Puanlar 158 Yer Diğer 3 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #1 Bir açıdan umut ve umutsuzlukla ilgili bir anket bu...... Çabalamaya devam mı yoksa yeter artık mı??? sevgiler....a.s. Son düzenleme: 3 Mart 2009
Bir açıdan umut ve umutsuzlukla ilgili bir anket bu...... Çabalamaya devam mı yoksa yeter artık mı??? sevgiler....a.s.
Askisi Kizimiz ile cekirdek aile Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2007 Mesajlar 1.684 Emoji Skoru 4 Puanlar 116 Yer Almanya 3 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #2 Allah'a binlerce sükürler olsun ki mutluyum, seviyorum seviliyorum....hersey yolunda....baska ne isteyeyimki....umutluyum daima
Allah'a binlerce sükürler olsun ki mutluyum, seviyorum seviliyorum....hersey yolunda....baska ne isteyeyimki....umutluyum daima
hxuxzxuxn_yxixlxix Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Ağustos 2007 Mesajlar 7.652 Emoji Skoru 13 Puanlar 156 Yer Diğer 3 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #3 Evet, bir gün her şey çok daha güzel olacak:asigim:
calikusumuz Aklım egede kaldı...... Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2007 Mesajlar 3.336 Emoji Skoru 8 Puanlar 116 Yaş 51 Yer Diğer 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #4 Umut olmazsa; hayat olmaz. Ümidimi yitirirsem yaşam enerjim kalmaz. Evet hala umut var ve olmalı bence.....
Umut olmazsa; hayat olmaz. Ümidimi yitirirsem yaşam enerjim kalmaz. Evet hala umut var ve olmalı bence.....
P Princess Ziyaretçi 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #5 her şey çok güzel olacak diyebilmeyi o kadar isterdim ki ama ben pes ettim. ki herşeye safça bel bağlayan birisiyimdir normalde.
her şey çok güzel olacak diyebilmeyi o kadar isterdim ki ama ben pes ettim. ki herşeye safça bel bağlayan birisiyimdir normalde.
P Princess Ziyaretçi 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #6 her şey çok güzel olacak diyebilmeyi o kadar isterdim ki ama ben pes ettim. ki herşeye safça bel bağlayan birisiyimdir normalde.
her şey çok güzel olacak diyebilmeyi o kadar isterdim ki ama ben pes ettim. ki herşeye safça bel bağlayan birisiyimdir normalde.
C chantyclarie Ziyaretçi 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #7 hem iyi hem kötü şeyler olacak bazı şeylerden ümidim var bazılarından yok :1no2:
E EU3 Ziyaretçi 29 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #8 bu hergunku ruh halıme gore degsıyor bazen cok umutsuzluk yasıyorum bazen de cok umutlu oluyorum
M M e g Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2008 Mesajlar 72.780 Emoji Skoru 118.850 Puanlar 698 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #9 bitmesin umutlar...