- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
Kızlar merhaba uzun olacak şimdiden kusura bakmayın. 5 hafta önce bir arkadaşımız trafik kazası geçirdi ve ne yazık ki 20 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti
arkadaş çevremiz eşim ben ve ablalarımın ortaktır ben de omlar vasıtasıyla tanışmıştım ama aşırı samimi değildik hani yediği içtiği ayrı gitmeyen türden değil hatta ben çok sataşırdım siyasi görüşlerimiz farklı diye. Ama ölüm haberi beni çok sarstı ben hayatımda ilk kez böyle bi cenazeye katıldım çocuk 22 yaşında yeni askerden gelmişti gariban bi ailenin çocuğu işte. Dün KPSS sınavına girmek için erken kalkmam lazımdı rüyamda da bu arkadaşımı gördüm ablam almış bizim eve getirmişti bak ölmemiş yaşıyor herkes yanlış anlamış diyordu ben de çok sevindim tabi yemek falan hazırladım yiyoruz. O sırada rüyada gördüğüm ablam aradı gerçekten sınav için uyandırmak İstemiş tabi ben hala gerçek sanıyorum rüyayı eşimi uyandırdım tam Kadir ölmemiş diye o an dank etti kafama ve çok ağladım. Bizim oralarda böyle rüyana gelip yemek yediği zaman onun hayrına yemek verilir ihtiyacı olan birine ama başka şehirde yaşıyorum herkes ölü hayrı yemez diye düşünüyorum başka neyapabilirim bununla ilgili. Çok karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir. Mekanın cennet olsun Kadir