- Konu Sahibi nefesnefese
Siz yiyin birbirinizi bakalım,konu sahibi kızımızda kıl tüy konuları okusun..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yiyin birbirinizi bakalım,konu sahibi kızımızda kıl tüy konuları okusun..
Akraba olabilirsiniz ama kardes değilsiniz. Sonuçta evlenmeniz helal. Eğer uygun insanlar iseniz birbirinize elbette evlenebilirsniz. Sevdiyseniz, aileler de uygun gördüyse.. akraba evliliğinin bir takım sıkıntıları olabilir elbette ama insanlarkn yasayacaklari bir sıkıntı varsa kim olursa olsun yasar. Öyle olunca çok takmayin zihninize..
mutluluklar dilerim.
4 eş vakti zamanında helal(!) kılınmış, üstünüze 3 adet kuma ister misiniz ?
Ayni sey degil hanimefendi. Biraz arastirmanizi tavsiye ederim. Tartismak icin sebepler aranmasina şaşırıyorum.
dini yorumlar devam ederse kapatacağım. bekliyorumoky ruh ve beden sağlığımız için konuyu kapatsana![]()
dini yorumlar devam ederse kapatacağım. bekliyorum![]()
kızlar keyfi kapatamamki. sonra olan bana olur. koymayın bana :)
demek ki sıkıntı yok derdi bize düştü ama haklı onu halasının oğlu çok seviyo çünkü konu sahibini rüyasında gördü diye sevgilisini terk eden dürüst bi adam o.
evet doğumdan sonrada o hastalıklar karşısına cıkabiliyor tamam ama bu illaki akraba evliliğinden dolayı olmaz bu hastalıklar arada hiç bi kan bağı olmayanlarda da olabiliyor haa akraba olunca bu risk daha çok artıyor ama eğer evlenmeye kararlıysa seviyosa bu konuda konu sahibine katiyen evlenme diyemeyiz sonuçta biz nekadar yorum yaparsak yapalım o yine istediğini yapacak hem engelli bi çocuğu dünyaya getirmek felaketmiş gibi görüyorlar bazıları sanki aman yapma etme ben yazılınları okurken bunu hissettim. engelli çocuk dünyaya getirmek felaket değil biz nekadar önlem alırsak alalım eğer kader de olacağı varsa zaten olur önemli olan öyle bi durumla karşılaştığında yavrusuna sahip çıkmayı bilmeli insan ve bi felaketmiş gibi görmemeli![]()
Esimin anne babasi teyze cocuklari gorunurde hepsi saglikli ama esim de kromozm bozuklu var ve doktorlara gore cocugumuz olmuycak nasip bu isler insallah sizin cocuklarinizda proplem cikmazAslında şöyle başlayım bn ve halamin oğlu halam zaten beni çok begeniyodu bunu fark ediyodum ..halamin beni istedigini yani dile getirdigini duyuyordum fakat bn herşey halamin zoruyla olur diye aklımın ucundan bile gecirmedim acaba diye. ..bn başka şehirde halamlar başka şehirde ben halamin büyük oğlunun düğününe gittim annemle 10 gün fln kaldim sonra küçük oğluyla his olarak cok farkliydik bizi yolcu ettiler o an içimden bişey koptu ve biz mjlaşiyoduk ve ilginç olan rüyasında beni görmüş hayırlı insanı göster bana gibisine ve kizarkadaşindan beni gördüğü için ayrılmış ve bana bi türlü söylemedi artık msjlaşiyorduk düğünden geldikten sonra hersey rayına oturdu ..şimdi nasipse sözümüz olucak fakat herkes aileler dahi görücü usulü oluyo saniyo bn öyle istiyorum nedenini bilmiyorum..onun bana sevgisini anladim ve bi türlü soyleyemedi bn kabul etmem diye ..benim onu kabuk etmeyecegimi sandi Rabbime şükürler olsun gerçek manada eşimi buldum bu hayatta kimseye güven kalmadi nasıl bi insan olduğunu biliyorum kabul etmemin en büyük sebebi dürüstlügu ....Sadece millet ne der bana akraba evliligi olduğu için bn çok alingan birisiyim
Ortada tıbbi veriler varken genetik varken BILIM varken hala caiz mi degil mi tartışması yapılması cok ....... (Kelime bulamadım)
daha mı namuslu olunuyor acaba görücü usülü olunca anaaammm ben yollumuyum kızz![]()
peygamber efendimiz yapmış diye küçük yaşta kızlarla evlenmeyi caiz gören insanlar var .Yaşadınız mı o dönemleri yanında mıydınız ?Olay ne şekilde gerçekleşti .O tarihlerde yazılı kaynaklar pek az ve güvenilirliği tartışılır .Her kafadan bir ses çıkıyor .Hem biraz da peygamberimizin güzel ahlakını örnek alsa insanlar ama yok cinsellik olunca konu işlerine geliyor .
4 eş vakti zamanında helal(!) kılınmış, üstünüze 3 adet kuma ister misiniz ?
hadi ya .6 yaşındaki kızla evlenmek de günah değil normal bazılarına göre .Hangi kitapta yazıyor bu ya da karınız öldükten sonra 6 saat cinsel ilişkiye girebilirsiniz .Hangi kutsal kitapta yazıyor .Birileri bir şeyler uyduruyor birileri de körü körüne inanıyor .O tarihteki kaynaklar dediginiz sey Kuran efendim. Kuran'da yazilanin güvenirligi tartisilir mi sizce? Onun tarihi zamani olmaz. Olayin ne sekilde gerceklesip gerceklesmedigi degil konu. Kuran'da kuzenin ile evlenemezsin diye birsey yok. Ama kuzeninle evlen diyede birsey yok. Evlenirsnde evlenmezsende günah degil. Diyorsnuz ki "Hem biraz da peygamberimizin güzel ahlakını örnek alsa insanlar ama yok cinsellik olunca konu işlerine geliyor". Konu cinsellik degil ki, konu evlilik.