• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halasını teyzesinden çok seven yok mu?

Ben sadece halayım

Ama ben halamın bana gösterdigi soguklugu asla yegenlerime göstermem

Yani ben teyzeciyim

Gelinler kendi tarafına çektiği için çocuklarını halalar de sevilmiyor doğruya doğru.

İstisnalar tabi ki vardır ,hiç bir şey ℅100 olmaz ama anne tarafına daha yakın oluyo insanlar , anne daha baskın oluyo, tabi hala ve Babaanne ler öcü olduğu için..sonra abinin karısı oluyo o da kendi tarafına yakın büyütüyor çocuğunu o da halayi sevmiyor o zaman herkes anlıyor ama yine de anlamayan da çok.

Etme bulma dünyası

Teyzelerim severim ama halam başkadır, CANDIR.35 yaşındayım doğum günümü istisnasız ilk o kutlar annem tee akşam arar.

1tane Halam var 2 teyzelerim var çok soğuklar sevgilerini hiç hissetirmediler kavgamız hiç olmadı ama muhabbetimizde yok ,sevmezler belliki söylemeselerde bende hiç sevmiyotum zaten ha vatlıkları yoklukları 1 fark etmiyor 10 senede belki 3,4 görüşmülüğümüz var oda aynı düğün salonunda denk gelinirse vs kısa bi el hatır saymakdan öteye geçmiyor büyüklük yapıp beni sevemediler giti neyse beni küçüklükte bu zamana kadar yok sayan teyzeleri bende yok sayıyorum 1 tanecik halam var o hep sevdi sever her haliylede belli eder sevgisini bende halamı sayar severim kim ne ekerse onu biçer sonu toplar arkadaşım . ..yapmacık sevmelerinide hiç sevmiyorum

Son düzenleme:
Teyzem yok :( halamda uzakta yaşıyordu geldigi zaman bize oyle guzel davraniyorduki canim benim oda vefat etti ama yaşasaydi ve yakın sehirlerde olsaydik eminim bana teyze yoklugunu aratmazdı :(

Halalarımı da teyzelerimide severim hepsi aynı ama halalar anneme görümcelik yaptığı için teyzelerimi bir tık daha çok seviyorum..

Ama şunu diyebilirim bende halayım yeğenlerim beni çok seviyorlar ben onlara gidince okadar seviniyorlar ki kapıdan içeriye girmeme müsade etmiyorlar:) içeri gireyim öyle öpün beni diyorum ama yok:)

O sana bagli canim :) bende teyze olamicam ama iki abiminde cocuklarida bana taparlar resmen teyze falan umurlarinda olmaz. ben sahsen hala veya teyze demiyim kalabalik aile oldugumuz icin benim 6 tane teyzem 6 tanede halam var bi halami bi teyzemden daha cok severim yada tam tersi kisiye göre degisiyor :)

Ben halalarımla büyüdüm benim için hala bambaşkadır...bana da tam tersi gelir teyzelerim uzaktaydı...ama uzakta olmaktan öte yaklaşımlarıyla ilgili tabi teyzelerimle hiç öyle canciğer kuzu sarması olamadık...ama ilk idolüm benim ilkokul ortaokul yıllarımda üniversite öğrencisi olan halamdır

Bi de annemin tavrı çok önemli kendi ilişkileri ile bizim ilişkilerimizi hep ayırt ederdi aralarında sorun varsa bile hiç bilmedik....

Hem halalarim hem teyzelerim var.
Hepsini de severim ama ille secim yapmak gerekirse benim icin 'hala' daha önceliklidir.

Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
halam yok ama olsa da teyzelerımı secerdım mesela amcam var dayım yok ama benım ıcın enıstelerım amcalarımdan daha kıymetlıdır...
bu karsılıklı alısverısle alakalı bır durum bence...
ben tek cocugum kızım var halaları var ve benımm kuzenlerıme ılerde teyze dıyecek ve teyzelerıme ama ıkı tarafta esıt mesafede ılgılı ve sevgılı halıyle bır secım yapacagını sanmıyorum ama benım ıcın teyze ;)

Teyzem yok rahmetli dayım vardı. Beni halam büyüttü annem çalışırken ve o da rahmetli. Çok severdim anne yarısı gibiydi benim için toprağı bol olsun.

Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Ben miniğimizi çok seviyorum ister teyzelerini çok sevdin ister beni
Can'ım o benim

BEN TEYZEMİ SEVMEM YANI ANNEM TARAFINI HİC SEVMEM BABAM TARAFI BENIM AİLEM

aslında doğru konuya değinmişsin :KK70:
benim oğlumun 2 teyzesi ve halaları, amcaları var.
teyzelerine aşık :KK66:

halamı öldü gitti yattıgı yerde ters dönsün , çok etti bana , okudugum elhamı bile göndermem o kadar ,

ama teyze başkadır , şuan bende halayım ve teyzeyim ama teyze olmayı çok seviyorum, mumkunse yıgenım bana hala demesin ,

kendımden nefret edecem nerdeyse

Back
X