• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halasını teyzesinden çok seven yok mu?

ben teyzelerim için ölürüm hepsini çok seviyorum Allahtan da bol bol var. halalarımı da seviyorum ama teyzeler kadar değil. bunun sebebi teyzelerimin ellerinde büyümüş olmam. halama yakın olsam onlar da beni kendi çocuğundan ayırmasa severdim. teyzelerimin beni anneleri olarak gördüğünü bildiğim için bu kadar seviyorum. halalarım ise uzaktan yeğen olarak görüyor.

İkisinide cok severim iki tarafta benim kanım
Ayrıca bende hem halayım hem teyze yigenlerimin hepside beni cok sever hafta sonu gelmeden kavga çıkar çünkü hepsi bende kalmak ister biri der ben kalıcam öteki der ben kalıcam erkek kardeşimin cimcimesi günde beni en az 3 kez arar halacımmm seni çok özledim hadi bize gel diye... Sevmek sevilmek için endişe etmeyin siz sevginizi gösterirseniz oda sizi çok sever

teyzelerimede-halalarımada karşı biraz mesafeliyim ama kiminle iyi anlaşırsın bir araya geldiğinde dersen teyze diyorum bende.
bende ileride teyze olamayacağım hala olacağım bakalım nasıl olacak :)

Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
ben değil ama benim yeğenim var :):):)
benimde iki erkek kardeşim var bende teyze olamıyorum. teyze olmayı da kızımın bir teyzesinin olmasınıda çooooook isterdim o ayrı. ama benim abimin kızı beni teyzesinden çok sever sürekli söyler. 6 yaşında ben evleneli 2 yıl oldu hala her haftasonu halama gidelim diye ağlar , sürekli görüntülü arar kendince bana hediyeler hazırlar yazı yazmayı öğrendiğinden beri sürekli ikimizin ismini yazıyor heryere :) çoooooooook tatlı
ama ben teyzelerime halalarımdan daha çok düşkünüm. onların bizi ne kadar sevdiği ile alakalı sanırım .)

valla benim gördüğüm anne kimi çok severse çocukta onu seviyor. annenin sevmediğini çocukta sevmiyor. arada duygu akımımı oluyor ne. benim iki tane halam var annem birini hiç sevmez bende sevmem. diğerini annem çok sever bende çok severim. ben kv ile görümcelerimi hiç sevmem kızlarımda sevmiyor. ben çocuklarımın yanında onlar hakkında hiç kötü bişey söylemedim ama sevmiyorlar.

Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Ben de teyze veya hala olamıyorum bu durumda "napak kanka ölek mi" demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Bu arada ben halamı çokkkkkkk seviyorum bilmiyorum içini rahatlatır mı ama söylemek istedim :)

benim 2 tane teyzem var,halamı değişmem hiçbirine...
halamla yanı kafadanız,hem evladı gibi hem arkadaşı gibiyim.şimdi ayrı şehirlerdeyiz mesela 2 günde bir konuşuruz mutlaka...teyzelerimle pek muhabbetim yok,anne yarısı diye sayamam yani..

Bu kadar sevilme, seçilme arzusu neden ben onu anlamadım.

Hem halayım hem teyzeyim, tabii ki sevilmek isterim ama en çok beni beni demedim hiç.

Ben de teyze veya hala olamıyorum bu durumda "napak kanka ölek mi" demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Bu arada ben halamı çokkkkkkk seviyorum bilmiyorum içini rahatlatır mı ama söylemek istedim :)

bende teyzeme bayılırım, halamı sevmem.. Benim yigenlerımın teyzesı olma sansı yok.. O yuzden halaları bitane :KK15:

Ama bu ısın rutbeye degıl Cocugun aldıgı sevgıye saygıya baglı olduguna kanaat getırıyorum.O yuzden bunlara cok takılmayın bence..

Ben hem halayım hemde teyzeyim. Bütün yeğenlerim tarafından çok seviliyorum. Çok da seviyorum hepsini.

He ben halalarımı hiç sevmem :D Teyzelerimi daha çok severim.

Yani aramızda öyle kötü bişey Yok çünkü henüz ben yaptığı hiçbirşeye tepki vermedim. . Ama gidişat kötü görünüyor .. bilmiyorum :KK43:
Sen biraz on yargılı gibisin yani madem kadın uzakta ondan ne bekliyorsun belki yan yana gelince her sey daha farklı olacak

Bir insanın hangi sıfatta olması önemli değil,ortaya yüreğini koyması önemli.Önemli olan kan bağı değil,can bağı

o kişi benim :) ana sınıfında en çok sevdiğimiz kişinin resmi çizilecekti, bende halamı çok sevdiğimden halamı çizmiştim. Annem okula gelip panoda üstünde halam yazan resmi görünce baya bir bozulmuştu :) şimdi kendimde bir halayım ve hiç bir zaman teyze olamayacağım :) inş yeğenimde beni halamı sevdiğim kadar sever :)

ben de sadece hala olacagim oldum da :KK66: ve sükür ki cok da seviliyorum yegenim tarafindan. bu sizin onunla iletisiminize bakar. bende en cok kücük teyzemi severim ama bunun sebebi yas farkimizin az olmasi olabilir belki de..

Burada konu annelerin görümceleriyle ilişkilerine dayanıyor bence. Gelin görümce arası iyi ise çocuklar halaya yakın oluyor. İki kız kardeş haliyle iyi muhabbette olduğundan çocuklar teyzeyi severken zorlanmıyor. Halalarım ve teyzelerim var hepsini severim ayırt etmem. Halayım ve teyzeyim. Teyze olduğum yeğenlerimle sık görüştüğümden bana yakındırlar. Hala olduğum yeğenlerimi nadir görürüm bu yüzden bana ısınmakta zorlanırlar. Keşke herkesin arası iyi olsa çocuklar hepimizin çocukları sonuçta.
Umarım iyi gelin görümce ilişkisi içinde olursunuz ve yeğenlerinizle keyifli vakitler geçirirsiniz.

teyzelerimden nefret ederim :kahve:

Back
X