- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben değil ama benim yeğenim var :):):)Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Ben de teyze veya hala olamıyorum bu durumda "napak kanka ölek mi" demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Bu arada ben halamı çokkkkkkk seviyorum bilmiyorum içini rahatlatır mı ama söylemek istedim :)Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Ben de teyze veya hala olamıyorum bu durumda "napak kanka ölek mi" demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Bu arada ben halamı çokkkkkkk seviyorum bilmiyorum içini rahatlatır mı ama söylemek istedim :)Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Sen biraz on yargılı gibisin yani madem kadın uzakta ondan ne bekliyorsun belki yan yana gelince her sey daha farklı olacakYani aramızda öyle kötü bişey Yok çünkü henüz ben yaptığı hiçbirşeye tepki vermedim. . Ama gidişat kötü görünüyor .. bilmiyorum![]()
Amin mekanları cennet olsunTeyzem yok rahmetli dayım vardı. Beni halam büyüttü annem çalışırken ve o da rahmetli. Çok severdim anne yarısı gibiydi benim için toprağı bol olsun.
Bir insanın hangi sıfatta olması önemli değil,ortaya yüreğini koyması önemli.Önemli olan kan bağı değil,can bağıBu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?