- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Burada konu annelerin görümceleriyle ilişkilerine dayanıyor bence. Gelin görümce arası iyi ise çocuklar halaya yakın oluyor. İki kız kardeş haliyle iyi muhabbette olduğundan çocuklar teyzeyi severken zorlanmıyor. Halalarım ve teyzelerim var hepsini severim ayırt etmem. Halayım ve teyzeyim. Teyze olduğum yeğenlerimle sık görüştüğümden bana yakındırlar. Hala olduğum yeğenlerimi nadir görürüm bu yüzden bana ısınmakta zorlanırlar. Keşke herkesin arası iyi olsa çocuklar hepimizin çocukları sonuçta.
Umarım iyi gelin görümce ilişkisi içinde olursunuz ve yeğenlerinizle keyifli vakitler geçirirsiniz.
Benim kendime karşı hiçbir beklentim Yok, aramasın sormasın, ben ararım her zaman. Bunlar sıkıntı değil.Sen biraz on yargılı gibisin yani madem kadın uzakta ondan ne bekliyorsun belki yan yana gelince her sey daha farklı olacak
Aynı durumdayız ama teyzelerimi severim 1 halamıda çok severim yaşı bayağı var olmasına rağmen şuan hamileyim kızımda benim gibi tek hala olacak yavrucanımBu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Anladım eğer durum buysa resmen köprüyü geçene kadar yapmış ve cok ayıp etmiş belki de dediğiniz gibi hamileliktendir umarım düzelirBenim kendime karşı hiçbir beklentim Yok, aramasın sormasın, ben ararım her zaman. Bunlar sıkıntı değil.
Mesela bi insan nişanlıyken annemin yemeklerini öve öve bitiremiyorsa, evlendiği zamanda "ben kimsenin elinden bişey yemem" deyip annemlerle giderken yanına kendi yemeğini götürüyorsa ne düşünürsünüz ? Şahit olduğum şeyleri söylüyorum bu arada
Bana nişanlıyken "ben geniş aile çok severim " derken, evlendikten sonra kalabalıktan hoşlanmayıp aile ziyaretlerine engel oluyorsa mesela .. abimle iletişimlerimizi kısıtlıyorsa ?? Oysaki nişanlıyken kendisi aratırdı. Herşey neden değişti? Tüm tavırları hareketleri.. hamilelik tripleri mi acababakın ben bunlara benzeyen hiç bi hareketine tepki vermedim. Uzaktayım karışmayayım ayda yılda bi görmekle yorumlayamam dedim. Ama kafama takılıyor. . Abimin beni aramasını bile kısıtlıyor. Bende abime "hamile o, beni arayacağına eşinin yanında ol" diyorum şakaya vuruyorum .. ama içime atıyorum . Böyle olmamalıydı ..
canım abim .. keşke seninle aile dostu olabilseydik
İnşallah düzelir ..Anladım eğer durum buysa resmen köprüyü geçene kadar yapmış ve cok ayıp etmiş belki de dediğiniz gibi hamileliktendir umarım düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?