• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halasını teyzesinden çok seven yok mu?

Nil Duru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
107
47
18
Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?

Merak etme Halalar bazen teyzelerden fazla seviliyor. Bu tamamen senin yeğenlerine nasıl yaklaştığınla ilgili. İnan bebek de olsa bunu hissediyor. Abimin çocuklarına sorsan ikisi de teyzelerini 40 gün görmese aramaz ama bana hala diye rahat vermezler :KK45:

Valla bende halalarimi hiç sevmem olseler umrumda olmaz aynı sekılde onlarda tek abilerinin çocuklarını yani beni ve ablamı sevmezler çünkü annem onlarn köyden değil hep dislandik yani nefret etmemize sebep bizzat kendileri iyi bi hala olursanız neden sevilmeyesinizki

Benim teyzem yok ama halamı severim.
Bazen annen mi diye soran oluyor..

Ben de olursam hala olabilirim bir tek.
Merak etmeyin siz sevecen,yakın olduktan sonra çocuklar da sizi sever.Birinizi daha fazla sevmesi bence önemsiz.

Garip geldi ayrıca bana derdiniz.

Annem şahane hala, dayımın üç çocuğu da evlenecekleri kişileri önce annemle tanıştırdılar o kadar yani:) ama annem tüm çocukluk gençlik yıllarında elini hiç çekmedi üzerlerinden hem maddi hem manevi destek oldu... şimdi 3 kuzen artı 2 gelin artı bir damat hepsiyle arası iyi, bizim izin alamadığımız bir dönemde annem ameliyat olduğunda gelin kızlarımızdan biri anneme 2 hafta baktı mesela

Valla bende halalarimi hiç sevmem olseler umrumda olmaz aynı sekılde onlarda tek abilerinin çocuklarını yani beni ve ablamı sevmezler çünkü annem onlarn köyden değil hep dislandik yani nefret etmemize sebep bizzat kendileri iyi bi hala olursanız neden sevilmeyesinizki
Bilmem ki hep şu algı vardir teyze kandan hala kapıdan

Merak etme Halalar bazen teyzelerden fazla seviliyor. Bu tamamen senin yeğenlerine nasıl yaklaştığınla ilgili. İnan bebek de olsa bunu hissediyor. Abimin çocuklarına sorsan ikisi de teyzelerini 40 gün görmese aramaz ama bana hala diye rahat vermezler :KK45:
Annem de öyle diyor onun da yigenleri onu çok sever ama annem dışında görmedim ben

çok saçma bir konu, sırf annenin kardeşi diye neden teyze daha çok sevilsin ki?

neyse yine de içinizi rahatlatacaksa söyleyeyim, ben halamı teyzemden daha çok severim. hem de teyzem bana yaşça daha yakın olmasına rağmen

Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?

Cnm bence yegeninize düşkün olup onunla vakit geçirmek önemli buda annesiyle iyi bir iletisimden geçiyor
Gelininizi kız kardeşiniz gibi görürseniz istediğiniz olur ; )
(Ama bence mümkün değil bu)

çok saçma bir konu, sırf annenin kardeşi diye neden teyze daha çok sevilsin ki?

neyse yine de içinizi rahatlatacaksa söyleyeyim, ben halamı teyzemden daha çok severim. hem de teyzem bana yaşça daha yakın olmasına rağmen
Anne sana babandan daha samimidir ve teyze de onun kardeşi diye

Cnm bence yegeninize düşkün olup onunla vakit geçirmek önemli buda annesiyle iyi bir iletisimden geçiyor
Gelininizi kız kardeşiniz gibi görürseniz istediğiniz olur ; )
(Ama bence mümkün değil bu)
Ben öyle yapmayı düşünüyorum şahsen , kız kardeşimde yok abla olur bana

Benim annem erkek kardeşi genç yaşta vefat edince dayımın oğlunu (yani kuzenimi) bizim eve getirdi ve kendi çocuklarından ayırt etmeden kardeş gibi büyüttü.Biz de kuzenimizi hep kardeş gibi gördük.Kuzenim anneme hep hala der ama içten içe annesi gibi bilir onu.Kısaca siz nasıl davranıp bağ oluşturursanız,o kadar bağlı oluyorlar size.

Arkadaslara katiliyorum nasil yaklasirsaniz karsiligini da ayni gorursunuz.benim uc halam dort teyzem var hepsini de cok seviyorum ama bi tane halami daha cok :)

Back
X