• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halasını teyzesinden çok seven yok mu?

Benim yeğenim... Ben halasıyım ve bir de teyzesi var ama böyle bir tercih sunulsa hiç düşünmeden halam diyeceğine kalıbımı basarım.

Ama unutmamak gerek ki bu tercihte annesiyle olan iletişimimizin payı büyük. Abimden çok severim yengemi, ablam gibidir. Yengem de ablasından çok beni sever. Annesiyle aramız kötü olsa çocuğu etkilerdi kesin ama iyi olunca çocuk da ona göre şekilleniyor

Hem hala hem teyzeyim. Abimin kızı özellikle ablamı hem teyzesinden hem benden çok sever. Bende ona ölürüm gözüm kapalı... Ama ablamın kızı ki genç teyze oldum aramızda çok fark yok,acaip farklı severim. Yeğen candır, severseniz sevilirsiniz.

Bir teyzem var dört halam. Bi söz vardir ya seni çok severim ama görmezsem aklima gelmezsin ,teyzem böyle bana ve agbilerime karşi. İsmini tasidigim halam bana nerdeyse annemden daha yakın. Ve bende teyze olamicaklar arasindayim ama bir yegnim var 2 yasinda allah esirgesin bana cok bagli teyze olmicak olmama artik üzülmüyorum. Ve son olarak önemli olan teyze hala olabilmek degil önemli olan çocuğa güzel duygular hissettirmek mutlu etmek.

Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Can'ım benim ağbimin kızı şu an 14 yaşında ve hayatı boyunca bana Bi hayranlık beslemiştir. Biri bana benzetsin havalara uçar. Hatta bana dışarıda anne bile diyor. 3 tane teyzesi var daha bir tanesini çok sevdiğini duymadım. Onlarla arada görüşür ama benimle sürekli yazışır konuşur. Senin ilgin ve alakanla ilgili...

Annemin yeğenleri , dayımın çocukları hala mı , teyze mi ? sorusuna anında hala diye cevap verirler. Yurt dışında yaşıyorlar, benim annem istanbul'da, yengemin tüm ailesi Ankara'da yaşıyor. Dayım Ankara ya gideceğiz deyince , biraz daha duralım , orda az kalalım hatta biz halamla kalalım derlerdi
Ama bana sorarsanız , 6 halam var teyzem yok. Yinede hala mı, teyze mi sorusuna direkt cevap veremem. Başka şık beklerim :KK12:

Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?

Halalarımı da teyzelerimi de çok severim. Ayırt edemem. Ne bir hala on teyzeye ne bir teyze on halaya bedeldir. Hepsinin yeri ayrı.

Ablamın iki abimin bir kızı var. Hem hala hem teyzeyim ve aramızda çok az yaş farkı var ikisiyle. Hiç birinin birbirinden bir gram üstünlüğü ya da eksikliği yok gözümde. Ne birinin teyzesiyle kıyaslamasını isterim ne diğerlerinin halalarıyla. Sevgi herkese yetebilen birşey sonuçta.Birine az birine çok vermemize gerek yok.

Halam yok. Teyzelerimi sevsem de yine de anlattigin kadar can ciğer değilim. Ayrıca hem ablamın hem abimin çocuğuna da eşit mesafede oldugumu düşünüyorum. Yine de halan mi teyzen mi diye sorulsa illa da beni seçsinler diye bir dusuncem yok. Ben icimden geleni yapıyorum sadece :)

Ben de sadece teyze olabileceğim inşallah :) halalarımı da teyzelerimi de seviyorum gayet iyi anlaşıyorum

Soyle solim 4 tane teyzem var. bugune kadar hicbir sicakliklarini hissetmedim. isleri dusunce ararlardi bizi. annem memleketine gittiginde teyzemin biri evine davet bile etmemisti. bi derdimiz sıkintımız olsa yanimiza ugramazlardi. cikarlari varsa aramiz cok iyi, isleri bittiyse selam sabahi da keserlerdi annem surekli onlari arayip hal hatir sormasina ragmen (annem en kucuk) o yuzden teyzelerimi sevmem ozelllikle birinden nefret ediyorum nerdeyse. ama bi tane halam var üstelik babamla anneleri farkli üvey yani. candır kendisi. o kadar candan, samimi..teyzelerime bin basar kendisi. cok daha fazla severim. pek genc degil 44 yasinda ama onun samimiyeti yeter. annem de der sen kardeslerimden daha yakinsin diye. ben de teyzeyim :) hala olmayi isterdim ama olamicam. yegenlerim kendi cocuklarim gibi aramiz cok iyi;)

Halalar da cok seviliyor ,yeter ki anneleri size karsi doldurmasin ,hayirli gelinleriniz olsun insallahh

Bende halayım kız kardeşim yok teyze olamıcam yani bende. Yiğenlerim daha küçükler ama benim verdiğim sevgi ve ilgi önemli rol olacak beni sevmelerinde. Benimde halam yok üç teyzem var ama amcalarımın hanımlarını yani yengelerimi teyzelerimden daha çok severim. Teyzelerim iyi gün dostuyken her zor anımızda yengerim var. Bir yengemi üç teyzeme değişmem yani. O yüzden siz sevgi ve ilgiyi esirgemezseniz teyze hala farketmez.

Ben kimsenin halasi teyzesi degilim ama evin kapisindan ciktigim an bahcedeki cocuklar x teyze x teyze diye etrafimi sarar, yakinlarimin cocuklariyla oyunlar oynarim onlari dinlerim onemserim. Kan bagi olmamasina ragmen kucuk dostlarim coktur. Yani olusacak bagi kurmak sizin elinizde. Once abilerinizin esleriyle arkadas gibi olmak, sonra da yegenlerinizle guzel bir bag kurmak bunun formulu.

Ben teyzeyim. Yeğenimle az bir yaş farkı var aramızda üniversite okuduğum için ondan maalesef uzaktayım. Amcasını bilir tanır ve onu daha çok sever. Bu duruma çok üzülüyorum ama çözümü görüntülü aramakta buldum. Şimdi her gün her saniye teyzemi görcem diyormuş. İlk başta onun sevdiği oyuncakları aldım mesela Pepe. Pepeyi sevdiğinden elinden düşürmüyor her zaman teyzem aldı diyormuş. Yani kısaca güzel bağ kurmak istiyorsanız,sizi sevsin istiyorsanız biraz konuşun,onun sevdiği şeylere önem verin, onunla oyun oynayın. Ama iyi ki teyze olmuşum :KK200::KK200:

Bende teyze olamayacağım :( üzülme hala larda çok sevilir ki benim halam bile yok

Back
X