Haldun Kamburoğlu - Gürcan Aslan

olcay-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
85
29
98
Arkadaşlar, uzun suredir doktor arayışından. Bu iki doktor arasında kaldım. Muhtemelen doktor arastirankar ikisini de takip ediyordur sosyal medyadan. Etmiyorsanız da bi bakin :) Sizce hangisinin burunları daha güzel? Neleri sevdiniz, neler hos durmamış? Yardımcı olun nolur... Ameliyat olup da görüş bildirmek isteyenler olursa tadından yenmez, hele bir de memnuniyetsiz olup da samimi bir şekilde paylasan olursa başımızın taci ederiz. Öperim hepinizi...

Haldun beyi takip ediyordum, simdi gurcan beye de senin icin baktim.. tarzlari cok yakin ikiside guzel ve dogal yapiyor, hangisinin fiyati uygunsa ona gidilebilir

Vallahi ikisi de tuzlu. Şimdi aldıkları fiyata iki yıl önce 2.5 burun yapıyorlarmış, düşün :) .

Merhaba,
Karar verdiniz mi? kime oldunuz veya olmayı düşünüyorsunuz. Ben Haldun bey ile görüşmedim ancak Gürcan beyle görüştüm. Yaptığı burunlar hoşuma gidiyor. Ancak çok soğuk neden bilmiyorum ama bir azarlama potansiyeli var. Çok şaşırdım tavırlarına. Sorduğum sorulara net bir cevap alamadım. Şekline karışma niyetinde değilim sorduğum sorular açık mı yapacak yoksa kendisi karma rinoplasti yapıyor bana da yapabilecek mi tarzıydı. Üzüldüm kendisiyle verimli bir görüşme yapamadığıma lakin kendisine olmayı düşünüyordum. Şimdi çok kararsızım. Mesala olaki ameliyattan sonra bir sorun çıktı sanki hiç ilgilenmeyecekmiş gibi...

Arkadaşlar, uzun suredir doktor arayışından. Bu iki doktor arasında kaldım. Muhtemelen doktor arastirankar ikisini de takip ediyordur sosyal medyadan. Etmiyorsanız da bi bakin :) Sizce hangisinin burunları daha güzel? Neleri sevdiniz, neler hos durmamış? Yardımcı olun nolur... Ameliyat olup da görüş bildirmek isteyenler olursa tadından yenmez, hele bir de memnuniyetsiz olup da samimi bir şekilde paylasan olursa başımızın taci ederiz. Öperim hepinizi...

ameliyat oldunuz mu? olduysanız kime oldunuz? ben de araştırıyorum.

Gürcan beyin burda çok ağlayan bi hastası vardı ..kızın burnu nu hiç yere ameliyat etmiş burun tuhaf olmuştu ...diğer doktoru tanımıyorum ama mecburi bir durum yoksa olmayın değmez o risklere

Back
X