Haldun Kamburoğlu vs Esabil Eker

gizem1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
39
3
1
33
merhaba kızlar hangisi daha iyidir burun estetiği için.... aslında esabil beyi düşünüyordum fakat devlet hastanesinde diye korkuyorum fikirlerinizi bekliyorum birde Haldun beyin burun estetiği fiyatı ne kadar

Merhaba haldun beyin popülerliği artınca 1 yıl içinde fiyatını dörde katlayıp ortalama 10 bin ile 12 bin tl arasında fiyatlarla burun estetiği yapıyor..
Esabil beyde sincan devlet hastanesinde şayet binlerce insandan sıra size gelirse 1.500 2.000 tl gibi küçük bi rakama yapıyor, ama dilerseniz özel bi tıp merkezinde 5 bin tlye ameliyat yapıyor hemde isterseniz ertesi gün bile hiç bekletmeden
Yaptıkları burun tarzlarına gelince esabil bey biraz kalkık ve güzel burunlar yapıyor haldun beyde doğal ameliyat oldugu belli olmayan ve fazla değişiklik olmayan cinsten burunlar yapıyor

Nerdeyse ankaradaki bütün doktorlarla görüştüğüm ve çok araştırdığım için verdiğim bilgiler tamamen gerçek

Nerdeyse ankaradaki bütün doktorlarla görüştüğüm ve çok araştırdığım için verdiğim bilgiler tamamen gerçek

Merhabalar, kocaman forumda bir tek dikkate alıp siz önerdiniz ! Öncelikle bunun için teşekkür ederim. . Ek olarak eşim içinde düşünüyoruz.. Esabil bey erkek burun estetiğinde nasıldır ? Mutlaka görüşmeye gittiğinizde görmüşsünüzdür. . Haldun beye gelince o kadar fiyat artışı olduysa gerçekten ona hem ben hem de eşim yaptıramaz.. Aşırı pahalı ve sonuç olarak Esabil beyi önerir misiniz ?

Bende aynı sizin gibi ilk önce haldun beye karar vermiştim ama o fiyat bana cok fazla geldi 4 bin euro istedi yani tlye çevirince 12 binide geçiyor ayrıca muayeneside ücretli.. esabil beyle bi görüşmeye gidin sırada bekleyen kontrole gelen birsürü hastası var ben dikkat ettim burunları güzeldi hepside memnun iyi şeyler söylüyolardı esabil beyin davranışlarıda iyi ama hastane çok kötü aşırı kalabalık hijyensiz bi odada beş hasta kalıyor ve eğer devlette olursanız aylarca beklemeniz lazım o yüzden şimdiden bi görüşmeye gidin derim.. bide bahsettiğim gibi beklemeyim hemen oluyum diyosanızda istersen hemen yarın alıyım seni dedi o özel tıp merkezinde 5 bin tlye normalde ben dün ameliyat olacaktım ama grip oldum erteletmek zorunda kaldım

Haldun beyin yaptığı burunlar face sayfasında var doğal anlaşılmayan sıradan burunlar açıkcası o kadar paraya değecek bi burun göremedim ben, esabil beyinde yaptıkları burunlar genelde biraz kalkık duruyordu ama güzel siz dediğim gibi bi görüşmeye gidin orda erkek hastalarıda bayan hastalarıda var burunlarına bakarsınız yada o size odasında gösterir öncesi sonrası fotoğraflarını :)

M
Merhaba Sinem, öncelikle geçmiş olsun. Sizde mi Esabil beye ameliyat olacaksınız . Ben kendim için kalkık bir bürün ucu istiyorum fakat sizde bilirsiniz ki erkek burun ucu öyle olmamalı... İsteği göre mi burun ucu kaldırıyor yoksa sürekli olarak doktor beyin yaptığı burun mu öyle ? Israrla soruyorum sakin yanlış anlamayın. Çünkü dediğim gibi erkek burun ucu da öyle olursa komik olur

Sağol gizemcim evet bende esabil beye olacagım nerdeyse ankaradaki bütün doktorlarla görüştüm hepsi 10 bin ve üzeri fiyat verdi imkanım var ama benim burnum o kadar sorunlu değil ufak bi kalkıklık istiyorum esabil beye siz anlatın o oluyorsa yaparım diyor ne isterseniz onu yaparım dedi ben sana özelden yaptıran bi kaç arkadaşımın resimlerini atabilirim erkeğe aynısını yapmaz yüzüne ne giderse onu yapar diye dişünüyorum çünkü erkek hastalarıda vardı gördüm kapıda

Zahmet olmazsa çok iyi olur, çok teşekkür ederim ilgine bekliyorum Sinem

Yazmak zorunda hissettim kendimi,. Lütfen fiyata takılmayın. Benm burnumu fiyatı uygun ve prof diye gittiğim bi dr mahvetti. MAHVETTİ derken abartılı konuşmuyorum gerçekten yoketti burnu. İçinde kıkırdak bırakmadı aşırı estetkli aşırı kalkık hatta ucu ters dönmüş gibiydi havaya bakıyodu direkt, . İki yıl gezdim o burnla. Ancak yaşayan bilir. Aşırı sağlık problemi yoksa şekline dokundurtmayın diyorum tanıdım herkese. İnanın çok zor bi süreç. Çok araştrdım. Sonunda haldun beye revizyonumu oldum. Benm gibi bi burunda yapılabileceğin en iyisini yaptı doğala kavuştu. -ama burnun kendi dokusu neye izin verdiyse o kadar. Parasına aldanıp hayatınızı karartmayın. Hele ki yapay bi burun sakın istemeyin. Doğalcı bi dr değilse sonuç çok kötü olabiliyo. Haldun hoca riskli amlytlar yapam bi dr yani. Ama tabi en içinize sinene olmanzda fayda var. Bu arada estetk konusunda kbbcilerden kesnlkle uzak durum,) kolay gelsin ve geçmiş olsun

Esabil bey in ozelde 5000 e yaptigina eminmisiniz

Hayir dicem ki burna gore degisir fiyat ama burnum cok sorunlu degil hafif sarkik diyosun o zaman konustugum 4 kisi 3 500 derken seninki niye 5000 anlamadim

Mrb karın germe için haldun beyi tavsıye edermisiniz

Haldun beyi ,karın germe için önerirmisiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…