Haldun Onuralp Kamburoğlu'na burun estetiği ve revizyon olanlar

Arkadaşlar ben bu ay başında Haldun hocaya burun ameliyatı oldum, açıkçası bu işlere birazda "sakınan göze çöp batar" deyimiyle başladım ve çok fazla doktor görüşmem olmadı ama bu forum ve internetteki sözlükler bana inanılmaz derecede yardımcı oldu.

Şimdi olmak isteyen arkadaşlar öncelikle gerçekten bu işi gerçekten isteyip istemediklerine karar versinler ben ameliyattan sonraki iki gün yanlış karar verdiğimi düşündüm, doktor seçiminde değil, ameliyat olma kararımda çünkü benim ağrı eşiğim çok düşüktür ve ilk iki gün ağrım olduğu içindi. Onun dışında çok şükür hiçbir problem yaşamadım.

Özellikle bu yolda Haldun hoca bana inanılmaz derecede yardımcı oldu. Kendisine herzaman ettiğim gibi tekrar buradan da teşekkür ediyorum. Ben çok fazla konuşup, sorup sorgulamam yani ya şu şöyle olsun bu böyle olsun demem, istediğim sadece doğal bir burun olmasıydı. Zaten çok büyük bir burnum yoktu biraz kemerim vardı bir de güldüğümde düşen bir burun ucum. Ki ameliyattan çıktıktan sonra hoca bana hangi işlemleri yaptığını anlatmasaydı sanırım ben sormazdım o kadar kaygısızım diyeyim size. Şimdi diyeceksiniz nasıl olur diye? Oluyor güvenirseniz oluyor. Ama doktorunuzun o güveni aşılaması lazım.

Haldun hocayla ilk görüşmeye gittiğimde kendisi işlemleri bana sırası ile ilgiyle anlattı ve "şuanda senin burnun aklımda, gözümün önüne getirebiliyorum, harika olacak dedi" ve söyledikleri ile o kadar çok güven verdi ki... Bu arada kendisi iyide bir snowboardcı, ben görüşmeye ilk gittiğimde bu spor dalı ile ilgilide sohbetimiz oldu, sanırım yaptığı her işte iyi olan bir insan diye düşünmedim değil.

Tahlil gününde bu forumdan bir arkadaş ile karşılaştık beraber işlerimizi hallettik ve benim telefonumda olan bir program sayesinde ikimizde burunlarında düzenleme yaparak hocaya gösterdik o da bize bunlardan daha güzel olacağı garantisini verdi. ( Tanıştığım arkadaşım benden bir hafta önce ameliyat oldu ve kendisinin de burnu tek kelime ile Muhteşem olmuş :))

Benim Haldun hocayla ilgili ameliyat becerisi haricinde en çok taktir ettiğim özelliği kesinlikle size bir telefon kadar uzakta olması. Yani hastasına ve işlerine o kadar çok önem verdiğini hissettiriyor ki bu size moral ve destek oluyor. Ne zaman isterseniz ulaşabiliyorsunuz telefondan arayarak ya da whatssapp ile yazışabiliyorsunuz, aklınıza takılan en ufak birşeyi hemen sorup cevap alabilmek bence çok çok önemli. Eğer telefonunun yakınlarında ise anında değilse en fazla 10 dakika içinde size geri dönüyor.

Gelelim burun işine, yukarıda söylediğim gibi ameliyat günü ve sonrasındaki iki gün çok ağrım oldu sürekli nasıl geçecek bu deyip durdum ama emin olun geçiyor.(Düzenli olarak ilaçları kullanmanız önemli)
Tamponları aldırmaya gittiğimde özellikle doktoruma "acımayacak değil mi" diye sordum o da hayır acıtanlar bez tampon bunlarda acı hissetmeyeceksin dedi ve dediği gibi de oldu. Hissettiğiniz sadece içinizin gıdıklanması gibi bişey sanki burnunuzdan ılık birşeyler akıp gidiyor. Tamponlarımı aldırdıktan sonra inanılmaz rahat nefes aldım, nefes ile ilgili hiç bir sıkıntım olmadı.

Bu arada ameliyatım kapalı teknik ile oldu.

Tamponların alımından beş gün sonra sargıların açılması kısmı vardı ki beni en rahatlatacak olacak kısım buydu çünkü burnumun üstü bu bir hafta içinde o kadar çok kaşınmıştı ki toplasan hayatım boyunca bu kadar kaşınmamıştır. :) sargılarım açıldıktan sonra Haldun hoca muaynesini yaptı ve fotoğraflarını çekti burnumun. Aynanın karşına ilk geçtiğimde olmuş bu ya dedim :D yani olmuş iyi olmuş ellerinize sağlık hocam dedim :) anneme biraz kalkık gelmiş sonradan öğrendiğime göre.

O gün içerisinde en yakın arkadaşlarım ziyaretime geldiğinde burnumu görünce hepsi Haldun hocaya muayne olmak için telefon numarası istediler. Şöyle söyleyeyim arkadaşlarımın dedikleri ve kendi düşüncem: o kadar doğal bir burun olmuşki sanki burnum hep böyleymiş gibi sanki olması gereken burun buymuş gibi ifademi değiştirmeden zarif, doğal ve masum bir görünüm katmış yüzüme. Haldun hocanın değimiyle çok şeker bişi oldu burnum :D

Şuan o kadar ödem olmasına karşın inmesin bu ya böyle kalsın diyorum, morluklarımda yavaş yavaş geçti. Morlukların geçiş hızı gözlerinize koyduğunuz buz ile orantılı; ne kadar çok buz o kadar az morluk.

Sözün kısası
Haldun hoca ile ilgili çelişkiye düşen arkadaşlar için şunu diyebilirim.
Ne yaptığını bilen, güven veren güler yüzlü ve hasta doktor ilişkisine çok önem veren, işini layığıyla yapan, sizi pişman etmeyecek, istediğinizi size sunacak bir doktor arıyorsanız kesinlikle Haldun hoca ile görüşün derim.

-**---
Bu arada forumdan Haldun hocaya ameliyat olmuş olan iki kişiyle tanıştım. Bir arkadaş ile tahlil günümüzde tanıştık yukarıda söylediğim gibi, hala görüşüyoruz diğeri ile de buradan tanıştık ve hala mailleşiyoruz. Bu iki arkadaşımın bana olan manevi destek ve verdikleri moraller için onlarada çok çok teşekkür ediyorum.

-**---
Biraz uzun oldu ama umarım yardımı dokunur.
çok geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim size sormak istediğim sey ameliyat olalı ne kadar oldu acaba ve şişlikler ne durumda üc aya şişlikler tamamen inermi acaba ocakta ameliyat olcam uc ay sonraya düğümnüm olcak kafam bu sebepten karışık

Canım nasıl oldun alıştınmı iyice çevrendekilerin tepkileri nasıldı ay anlat biraz şütfen :))

@

Ay kizlar foruma ancak girebildim malum iş başı yapinca. Oncelikle burnuma cok alistim cevremde olumsuz tepki veren hic kimse olmadi herkes yakistigini ve dogal durdugunu soyluyor. Ben de cok mutluyum dun kontrole gittim Haldun Bey'de bir olumsuzluk olmadigini soyledi. 2 hafta sonra bir kontrol daha var. Cok mutluyum =)

evett nasıl gelişmelerr :) çok merak ediyoruzzz

Bunlar ameliyattan sonra 13.gun ve 15.gun fotograflarim sisliklerim giderek azaliyor burnumun seklide oturuyor yavas yavas.

Eklentiler

• 20141201_130503 (337 x 600).webp
    20141201_130503 (337 x 600).webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 1.990
  • 20141204_213103 (337 x 600).webp
    20141204_213103 (337 x 600).webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.466
  • IMG_20141128_190038.webp
    IMG_20141128_190038.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 1.450
Bunlar ameliyattan sonra 13.gun ve 15.gun fotograflarim sisliklerim giderek azaliyor burnumun seklide oturuyor yavas yavas.
Muhteşem inşallah hep böyle sorunsuz geçer kontrollerin senin adına çok sevindim canım gerçekten çok doğal bi burun olmuş vede çok yakışmışşşşş

Ay kizlar foruma ancak girebildim malum iş başı yapinca. Oncelikle burnuma cok alistim cevremde olumsuz tepki veren hic kimse olmadi herkes yakistigini ve dogal durdugunu soyluyor. Ben de cok mutluyum dun kontrole gittim Haldun Bey'de bir olumsuzluk olmadigini soyledi. 2 hafta sonra bir kontrol daha var. Cok mutluyum =)
Ilk ekledigin fotograflara gore sislerin azalmis kuculmus guzellesiyor daha da. Valla gordukce daha bi guvenmeye basladim doktora aksilik cikmazsa insallah subat gibi doktora ulasip agustos gibi ben de olurum :-) gelismeleri merakla takip ediyorum :-)

Ilk ekledigin fotograflara gore sislerin azalmis kuculmus guzellesiyor daha da. Valla gordukce daha bi guvenmeye basladim doktora aksilik cikmazsa insallah subat gibi doktora ulasip agustos gibi ben de olurum :-) gelismeleri merakla takip ediyorum :-)

Umarim bir aksilik cikmaz. Yavas yavas koku almayada basladim :KK39:

çok geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim size sormak istediğim sey ameliyat olalı ne kadar oldu acaba ve şişlikler ne durumda üc aya şişlikler tamamen inermi acaba ocakta ameliyat olcam uc ay sonraya düğümnüm olcak kafam bu sebepten karışık

Merhabalar kusurabakmayın çok uzun zamandır giremiyorum foruma. benim şuan 4,5 ay oldu görüntüsünden vs çok memnunum. şimdi sorunuza geldiğimde bünyeden bünyeye fark olduğunu öncelikle belirteyim ama lk ameliyat şişiliklerinin inmesi ilk 10 gün ve 20 günü buluyor daha sonrasındaki geçen süreçte ödem atmaya başlıyor vucüdunuz. benim 3. ayımda gayet normaldi hiçbir sıkıntım yoktu ha evet yüzüm ameliyat olduktan sonra %100 şiştiyse 3. ayda onun %10u bile kalmamıştı diyeyim :) Günden güne şişilikler inecek ve şekli oturacak :) ben çok şükürler olsun ki çok çok çok çok çok memnunum, yani o kadar doğal ki herkes kendi burnum sanıyor. Hatta estetik olduğumu bilmeyen ama estetik olmaya karar veren bir arkadaşım doktora senin burnunu örnek gösterdim dedi :)

Haldun Bey çok ilgili ve özenli bir doktor gerçekten, senin de çok güzel olmuş burnun^.^

Kızlarr bende 26 aralıkta oldum haldun beye ameliyatımı şuan bile morluklarım çok az ama yüzümde şişlikler çok bugün tamponlar çıktı cumarteside atel çıkıcak gram ağrım olmadı rüyada gibiyim ocak ikinci hafta ukraynaya döncem o zaman bütün süreçleri gösteren bir albüm yüklüycem güzelce merak edenlerede fikir olur darısı tüm isteyenlere :)

Kızlarr bende 26 aralıkta oldum haldun beye ameliyatımı şuan bile morluklarım çok az ama yüzümde şişlikler çok bugün tamponlar çıktı cumarteside atel çıkıcak gram ağrım olmadı rüyada gibiyim ocak ikinci hafta ukraynaya döncem o zaman bütün süreçleri gösteren bir albüm yüklüycem güzelce merak edenlerede fikir olur darısı tüm isteyenlere :)
Vallahi merakla bekliyorum albümünü canım:) bende inşallah mart başında haldun beye burun ameliyatı olucam,inşallah çok güzel bi burnuşum olur:)))

Hey beybi! :)

Harika olmus burnun. Coook yakismis canim. Gule gule kullan. Cidden cok begendim. Saglikla ve guzellikld kullanmani diliyorum :)

Haludun bey revizyonda nasil? Bilgin var mi acaba?

Hey beybi! :)

Harika olmus burnun. Coook yakismis canim. Gule gule kullan. Cidden cok begendim. Saglikla ve guzellikld kullanmani diliyorum :)

Haludun bey revizyonda nasil? Bilgin var mi acaba?

Cok tesekkur ederim canim. Duzenli kontrollere gidiyorum ama burnumun şekli cok degisiyor zaman gectikce =)
Revizyon konusunda Haldun Bey "bana revizyon icin gelen cok hasta oluyor " demisti fakat revizyonda ne kadar basarili tam anlamiyla bilemiyorum ama muhakkak ki iyidir =)

Gecmis olsuunn=) albümü de heyecanla bekliyoruz.

Gecmis olsuunn=) albümü de heyecanla bekliyoruz.
Album gidince yapcam simdi bir iki resim atiyorum bak bakalim : )
Burun sekli olan resim sagdaki 8 gunluk soldaki 10 gunluk diger resimdede uzun sacli olan benim oda 10 gunluk

Eklentiler

• CYMERA_20150107_003459.webp
    CYMERA_20150107_003459.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 1.187
  • DSC_0644.webp
    DSC_0644.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 781
  • DSC_0702.webp
    DSC_0702.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 827
Son düzenleme:
Dün anestezi onayi icin tahlile gittim. Haldun Bey ile ameliyatta yapilacaklarin uzerinden ozet gectik. Cidden guven verici bir doktor. Arada kendi kendini takdir etmeyi es gecmiyor da degil =) Bu arada hastalarının fotograflarini gorme imkanim oldu. Gercekten dogal ve cok guzel burunlar. Minik bir kavis minik bir sivrilik fakat her yuze gore farkli bir burun. Icim rahatladi aslen. Nefes alma problemim oldugunu da bildirdim. Bakalim sonuc haftaya belli olacak.
A a ben seni.gormustum.hastanede ben kontrole.gitmistim sende alcini cikaricaktin

Album gidince yapcam simdi bir iki resim atiyorum bak bakalim : )
Burun sekli olan resim sagdaki 8 gunluk soldaki 10 gunluk diger resimdede uzun sacli olan benim oda 10 gunluk

Yani o fotograftakiler senin 10 gunluk buruncugun mu=) inanilmaz, morluk bile yok ben hala sis mor bir surat ariyorum fotograflarda yok. Simdiden bile cok cok dogal duruyor.

Canım harikasın masallah yane kadar para verdin randevuyu muayeneden ne kadar sonraya veriyorum ben revizyon olcam
Canim merhaba,
Oncelikle tesekkur ederim begenin icin. Tum ameliyat bana 4000 tl'ye mâl oldu. (Muayene ucreti, oda masrafi, tahliller, ameliyat vs.) Temmuz ayinda Haldun Bey ile gorusmeye gittim kasimin 18inde ameliyay gunu verdi. Ki ben zaten Kasım ayinda olmak istiyordum cok da guzel rastlanti oldu. Revizyon dalinda da cok basarili oldugunu duymustum Haldun Bey'in.

kızlar 2 aylık burnumdan kesitler :)

Eklentiler

• 20150113_195930.webp
    20150113_195930.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 749
  • 20150113_195958(1).webp
    20150113_195958(1).webp
    25 KB · Görüntüleme: 788
  • 20150113_200054.webp
    20150113_200054.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 879
Back