bazen okadar canımı yakıyor ki nefret ediyorum ondan ama bu kadar sevmem niye yarın 3 hafta olucak ve hala acım aynı ve unutamıyorum. daha doğrusu unutmak istemiyorum. nasıl unutmak isticem bilmiyorum. ama çok kırıyor beni gerkesiz gereksiz alınıyorum. dua edin ne olur canım çok acıyor keşke silbaştan filmindeki gibi anılşarımı sildirsem beynimden. o kadarda yalnızım ki o varken herkesi kenara itmişim. ayrıldıktan sonra adını ana ana bıktırdım insanları. bundan sonra nasıl birini sevicem alışıcam bilmiyorum. istemiyorumda 21 yaşındayım ama içim 30 yaşında. kimseye anlatamıyorum içim acıyor. onun nasıl bu kadar kararlı olduğu anlamak istiyorum. Allahım sen güç ver bana yardımcı olucak senden başka kimsem yok. eriyorum günden güne 4 k-5 kilo verdim. yeter ne olur artık yeter. hiç mi için acımıyor gözüm dolunca. canımı yaktın git diyorum nedne gitmiyorsun yeter çok kötüyüm ağlamaktan içim çıktı. aramıcam ama aramıcam söz onun naptını falan bilmicem internete girmicem bakmıcam. yalnızım kimsem yok anlatamıyorum . ailemle tatil yapmak dışında. artık onun unuturum laflarını duymak istemiyorum yeter .