- Konu Sahibi nesscaffee
-
Böyle şeyler yapipta hakliyken haksız duruma düşmeyin bu sefer onlar sizi şikayet eder siz hiçbir şey ispat edemezsiniz. Onlar hali cirparken resim çekin ve yine zabitayi arayın eliniz de kanitiniz olur.Merhaba kızlar üst komşumuz sabah 11 de başlıyor gece 12 ye kadar halı çırpıyor üstelik yanında yaşlı babası var çok çok Afedersiniz midenizi bulandirmak istemiyorum ama aşağı tükürüyor sümkürüyor her defasında uyarıyoruz tamam diyor daha bu sabah çarşaf çırpıtı tepeme zabita yi 20 kez aradım açmadılar
Bende bu gece gidip kapısına çöp tenekesini bosaltacagim kapısının arasından yağ şişesini bosaltacagim belki birazda kapının yüzüne ketçap mayonez de sıkarım ☺☺☺ ne demişler tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir..neticede insan bir yere kadar sabredebiliyor . .
En iyisini yaparsanız benimde tepemdeki insan giydikleri çamaşırları ,sofra bezini çırpıyorlar bıktım artık yatak odamın camının içi kıvrık kıvrık erkek kılı balkonum öyle onlar yüzünden eve kurutma makinesi aldım igreniyorum yüzüne söyledik iftara atıyorsunuz dediler karşı apartmandakiler bile söylüyor eşim de bacak kıllarını kesip çatıdan çırpacak artık bıktım bence öyle yapın anlasınlarMerhaba kızlar üst komşumuz sabah 11 de başlıyor gece 12 ye kadar halı çırpıyor üstelik yanında yaşlı babası var çok çok Afedersiniz midenizi bulandirmak istemiyorum ama aşağı tükürüyor sümkürüyor her defasında uyarıyoruz tamam diyor daha bu sabah çarşaf çırpıtı tepeme zabita yi 20 kez aradım açmadılar
Bende bu gece gidip kapısına çöp tenekesini bosaltacagim kapısının arasından yağ şişesini bosaltacagim belki birazda kapının yüzüne ketçap mayonez de sıkarım ☺☺☺ ne demişler tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir..neticede insan bir yere kadar sabredebiliyor . .
Ama anlamıyorlar Can'ım bende de aynı sorun var ve kadının 45 yaşında bekar oğlu var onun kıyafetlerini çırpıyor her yer özellikle yatak odam camı ve balkonum kıvrık kıvrık kılBoyle seyler yaparsaniz sizin o insanlardan.ne farkiniz kalir !
Canım o Zaman'da iftira derler bu tip insanlar böylePolisi aramakla şikayet etmekle,para cezası ödetmekle tehdit edin.Belediyeyi arayıncada yönlendiriyorlar.
İftita deseler de kapıya polis gelmesinden utanır,çekinir ,bir daha yapmaz.Canım o Zaman'da iftira derler bu tip insanlar böyle
İnanırmısın evde 3 kişi yaşıyorlar su faturaları 15 TL biz evde iki kişiyiz 50 TL gelir çamaşır yıkamıyorlar iç çamaşırına kadar çırpıyor kadın her yer erkek kılı kıvrık kıvrık of bıktırdılar bizi bazen eşim görmeden balkonu yıkıyorum camın kenarlarını siliyorum cam açmaya korkar oldum yazın cam açmamak için klima aldık çamaşır için kurutma makinesi aldım bu senede satmayı düşünüyoruz artık bıktıkİftita deseler de kapıya polis gelmesinden utanır,çekinir ,bir daha yapmaz.
Bıkılmayacak gibi değil ki zaten.İnanırmısın evde 3 kişi yaşıyorlar su faturaları 15 TL biz evde iki kişiyiz 50 TL gelir çamaşır yıkamıyorlar iç çamaşırına kadar çırpıyor kadın her yer erkek kılı kıvrık kıvrık of bıktırdılar bizi bazen eşim görmeden balkonu yıkıyorum camın kenarlarını siliyorum cam açmaya korkar oldum yazın cam açmamak için klima aldık çamaşır için kurutma makinesi aldım bu senede satmayı düşünüyoruz artık bıktık
Boyle seyler yaparsaniz sizin o insanlardan.ne farkiniz kalir !
Tekdir.Merhaba kızlar üst komşumuz sabah 11 de başlıyor gece 12 ye kadar halı çırpıyor üstelik yanında yaşlı babası var çok çok Afedersiniz midenizi bulandirmak istemiyorum ama aşağı tükürüyor sümkürüyor her defasında uyarıyoruz tamam diyor daha bu sabah çarşaf çırpıtı tepeme zabita yi 20 kez aradım açmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?