Hali çırpan, tukuren komşu

Sen ne yapsan bos .onu polise sikayet et yaptiklarinida ispatla para tazminati iste zarargoren esyan varsa parasini catir catir al .ama ispatla kameraya al . .oooohhh rahatla
Zabita ya ulaştım bina yönetimine şikayet edin dediler bina yönetimi de şurda komsuyuz kötü olmayalım diye ses çıkarmıyor yani kendi hakkımı kendim arıyorum

öncelikle yaptıkları şeyleri cep telefonundan video ya çek. onlar dursun. sonra dediğin gibi pislikleri kapısına bırak. bir durum olursa polise videoyu verirsin. ayrıca benim salak komşuda balkonuma sigara izmaritlerinden dağ yığmış. hava soğuk diye balkona çıkmayınca farketmemişim. onları bende kapısına dökecem.

Benim arkadaşım silkelerken fotoğraflarını çekti gitti şikayet etti belediyeye 6-7 yıl önce 60 lira para cezası ödedi komşusu. Ne kadar foto çekebiliyorsan çek dilekçe ver sende belediyeye.

Aynen sigara izmariti de döküyorlar havlumu delmis o zman da uyardık biz yapmıyoruz dedi ama görenler var çok inkarcilar

Kameraya al kameraya ooh tazminat sana yeter onunda akli basina gelir.gece yapiyo lar encokta dikkat et

Bir akrabam in altındaki kadın beyaz camasirlarin asildigini göre gorebalkonda mangal yakmış is duman bütün heryer bizimki dururmu koca bir kova suyu mangal üstüne boca etmis

Oldu olacak kapıya dinamit yerleştir kesin çözüm olsun.

Benimde üstümde var bi baş belası. Sofra bezi çarşaf hali koltuk örtüsü her gün silkeleri balkona çamaşır asamam. En az 4 defa uyardım anlamayan anlamio.psikolojim bozuldu artık. Bide ev sahibi kendisi.allaha havale ettim artık laftan anlamio kadin

üst komşumuzun yaptıklarını sayayım da rahatlayın biraz:
balkondaki yeni yıkanmış çamaşırların üzerinden halı çırpıyor
çamaşırların üzerine tırnak kesiyor
kulak çöpü, peçete atıyor çocukları
liseli oğlu, sokaktan geçenlerin kafasına patates atıyordu bir ara
doğalgazlı apartmanda soba yakıp, soğuk olmasın diye apartmanın bacasını tıkayıp diğer dairelerin dumanla dolmasına sebep oldular, itfaiye gelip temizledi
öğlene doğru radyoyu son ses açıp müzik dinletir, radyocuların konuşmasını dinletir
sık sık elektrik süpürgesi çalıştırır
gece yarısından sonra evde tadilat yapar, uykudan sıçratır, tit tir titretir.
misafirlerimizle balkonda çay içerken sofra bezi silkeler
halısı ve çarşafları sürekli balkonda olduğundan eve güneş girmez
ve o halı sürekli balkonda olduğundan bazen düşüp alt kattaki adamın sık sık antenini kırar ve adam siz mi yaptınız deyince HAYIR der
balkonları ve camları öyle bir yıkar ki, hem camlar ve balkon rezil olur hem de salonun ve mutfağın içine yukarıdan su akar
ve SON NOKTA: tuvalete sürekli tuz ruhu döküp derz aralarını ve boruları mahfettiği için tuvaleti kullanamıyoruz, çünkü biz tuvalete girince bardaktan boşanır gibi üstümüze tuvaletleri akıyor

bence bi tükürükte siz atın vallahi bidaha sokağa bile tükürmezler ... :) işiniz zor anlayışsız komşu çekilcek gibi değil malesef

Aman yarabbi içim şişti okurken.şükredesim geldi komsuma☺e siz bişi yaptınız mı sonuçta bütün apartman şikayetçi olmalı bu kadından.

Aman yarabbi içim şişti okurken.şükredesim geldi komsuma☺e siz bişi yaptınız mı sonuçta bütün apartman şikayetçi olmalı bu kadından.
yapmak zorundayım diyor şikayet edenlere
şikayetten, kızmaktan, bağırmaktan, ağlamaktan yorulduk elimizden bir şey geliyor artık

yapmak zorundayım diyor şikayet edenlere
şikayetten, kızmaktan, bağırmaktan, ağlamaktan yorulduk elimizden bir şey geliyor artık
Allaha havale et canım artık kendini yıpratmak değmez.bi kova su ile yıkar geçerim de.öte tarafta hesaplasirsiniz inşallah. Madem sölemissin o kadar devam edio hala kendini yıpratma allaha havale et

Allah cezasını versin üst katta oturupda alttakini düşünmeyen insan görünümlü hayvanların...

ay bu ne ya koptum:) canım polise şikayet et ben aşağı komşuyu gürültü yapıyo diye şikayet ettim şimdi gıkları çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…