- Konu Sahibi nesscaffee
-
Binada zaten kendilerine ayı derler"Ayı" dicem ama Ayı'ya hakaret olur.
Zabita ya ulaştım bina yönetimine şikayet edin dediler bina yönetimi de şurda komsuyuz kötü olmayalım diye ses çıkarmıyor yani kendi hakkımı kendim arıyorumSen ne yapsan bos .onu polise sikayet et yaptiklarinida ispatla para tazminati iste zarargoren esyan varsa parasini catir catir al .ama ispatla kameraya al . .oooohhh rahatla
öncelikle yaptıkları şeyleri cep telefonundan video ya çek. onlar dursun. sonra dediğin gibi pislikleri kapısına bırak. bir durum olursa polise videoyu verirsin. ayrıca benim salak komşuda balkonuma sigara izmaritlerinden dağ yığmış. hava soğuk diye balkona çıkmayınca farketmemişim. onları bende kapısına dökecem.
Binada zaten kendilerine ayı derler
Bir akrabam in altındaki kadın beyaz camasirlarin asildigini göre gorebalkonda mangal yakmış is duman bütün heryer bizimki dururmu koca bir kova suyu mangal üstüne boca etmisMerhaba kızlar üst komşumuz sabah 11 de başlıyor gece 12 ye kadar halı çırpıyor üstelik yanında yaşlı babası var çok çok Afedersiniz midenizi bulandirmak istemiyorum ama aşağı tükürüyor sümkürüyor her defasında uyarıyoruz tamam diyor daha bu sabah çarşaf çırpıtı tepeme zabita yi 20 kez aradım açmadılar
Bende bu gece gidip kapısına çöp tenekesini bosaltacagim kapısının arasından yağ şişesini bosaltacagim belki birazda kapının yüzüne ketçap mayonez de sıkarım ☺☺☺ ne demişler tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir..neticede insan bir yere kadar sabredebiliyor . .
bence bi tükürükte siz atın vallahi bidaha sokağa bile tükürmezler ... :) işiniz zor anlayışsız komşu çekilcek gibi değil malesefMerhaba kızlar üst komşumuz sabah 11 de başlıyor gece 12 ye kadar halı çırpıyor üstelik yanında yaşlı babası var çok çok Afedersiniz midenizi bulandirmak istemiyorum ama aşağı tükürüyor sümkürüyor her defasında uyarıyoruz tamam diyor daha bu sabah çarşaf çırpıtı tepeme zabita yi 20 kez aradım açmadılar
Bende bu gece gidip kapısına çöp tenekesini bosaltacagim kapısının arasından yağ şişesini bosaltacagim belki birazda kapının yüzüne ketçap mayonez de sıkarım ☺☺☺ ne demişler tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir..neticede insan bir yere kadar sabredebiliyor . .
Aman yarabbi içim şişti okurken.şükredesim geldi komsuma☺e siz bişi yaptınız mı sonuçta bütün apartman şikayetçi olmalı bu kadından.üst komşumuzun yaptıklarını sayayım da rahatlayın biraz:
balkondaki yeni yıkanmış çamaşırların üzerinden halı çırpıyor
çamaşırların üzerine tırnak kesiyor
kulak çöpü, peçete atıyor çocukları
liseli oğlu, sokaktan geçenlerin kafasına patates atıyordu bir ara
doğalgazlı apartmanda soba yakıp, soğuk olmasın diye apartmanın bacasını tıkayıp diğer dairelerin dumanla dolmasına sebep oldular, itfaiye gelip temizledi
öğlene doğru radyoyu son ses açıp müzik dinletir, radyocuların konuşmasını dinletir
sık sık elektrik süpürgesi çalıştırır
gece yarısından sonra evde tadilat yapar, uykudan sıçratır, tit tir titretir.
misafirlerimizle balkonda çay içerken sofra bezi silkeler
halısı ve çarşafları sürekli balkonda olduğundan eve güneş girmez
ve o halı sürekli balkonda olduğundan bazen düşüp alt kattaki adamın sık sık antenini kırar ve adam siz mi yaptınız deyince HAYIR der
balkonları ve camları öyle bir yıkar ki, hem camlar ve balkon rezil olur hem de salonun ve mutfağın içine yukarıdan su akar
ve SON NOKTA: tuvalete sürekli tuz ruhu döküp derz aralarını ve boruları mahfettiği için tuvaleti kullanamıyoruz, çünkü biz tuvalete girince bardaktan boşanır gibi üstümüze tuvaletleri akıyor
yapmak zorundayım diyor şikayet edenlereAman yarabbi içim şişti okurken.şükredesim geldi komsuma☺e siz bişi yaptınız mı sonuçta bütün apartman şikayetçi olmalı bu kadından.
Allaha havale et canım artık kendini yıpratmak değmez.bi kova su ile yıkar geçerim de.öte tarafta hesaplasirsiniz inşallah. Madem sölemissin o kadar devam edio hala kendini yıpratma allaha havale etyapmak zorundayım diyor şikayet edenlere
şikayetten, kızmaktan, bağırmaktan, ağlamaktan yorulduk elimizden bir şey geliyor artık
ay bu ne ya koptum:) canım polise şikayet et ben aşağı komşuyu gürültü yapıyo diye şikayet ettim şimdi gıkları çıkmıyoMerhaba kızlar üst komşumuz sabah 11 de başlıyor gece 12 ye kadar halı çırpıyor üstelik yanında yaşlı babası var çok çok Afedersiniz midenizi bulandirmak istemiyorum ama aşağı tükürüyor sümkürüyor her defasında uyarıyoruz tamam diyor daha bu sabah çarşaf çırpıtı tepeme zabita yi 20 kez aradım açmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?