Merhaba,
İlk düşündüğünüz halıyı çok beğendim ben.
Sizin de gönlünüzden ilk geçen oymuş, bence karar değiştirmeyin. Odanıza bambaşka bir hava getirir. Koltuklarınız düz olduğu için renkli halı kullanımına çok müsait.
Hatta bu konuyu daha önce görmüştüm, artık nasılsa almıştır diye düşünmesem o zaman yazacaktım bu yorumu :)
cok teşekkür ederım...şimdılık mutfak ıcın halı aldım ...pıerre cardın den ..fakat halımı 1 aydır beklıyorum..bende modelını degıştırıp başka aldım..ay sonu gelecek ınşaallah..
Bellona nın halısını hala duşunuyorum gönlüm ondan yana...maddı acıdan azıcık rahatlayalım alacağım...o arada araştırmalarıma devam edıyorum:)
arkadaşlar ben şu uzun iplikli şagyy lerden almak istiyorum bana marka önerir misiniz * Lütfen kullananlar var mı?Mutfakta nasıl kullanışlı olur mu ? [/QUOTEcanim bende uzun zamandir hali bakiyordum ve step haliya bayildim salonuma bej bienal model aldim bak stepe tavsiye ederim
bellonadan koltuk alırken bu halıyı gördüm gercekten çok begenmiştim aslında evinizde olur fakat koltuklarınızın yastık yüzlerinide degiştiriseniz halıda ki renklerle harika olurEki Görüntüle 835467
Eki Görüntüle 835468
Eki Görüntüle 835469
Eki Görüntüle 835471
Eki Görüntüle 835466
KULLANACAGIM YER....nasıl sızce
Bellona nın fashion serisi 1003 010 turuncu ...net çıkmadı ama ılgılenırsenız bakabılırsınız netten ...